- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.181
Ücretli bildiğim kadarıylaYaa nasıl pro üye oluyor bizde isteriz
henüz almadım deneyince yazarım .ömrümde 5 6 kere takma kirpik kullandım onu da kuaför takmıştı.Bende hiç beceremiyorum millet nasıl da güzel yapıyor çok kıskanıyorum onları. O kirpikler işe yarıyor mu ya
kaç para?Ücretli bildiğim kadarıyla
Ücretli bildiğim kadarıyla
Onu hiç bilmiyorum canım yakaç para?
muneye soralım tl olarak mı altın yada dolar olarak mı ödeniyor?Onu hiç bilmiyorum canım ya
Bu kadar para altin hisse havada ucuyor bize pro luk yakışırToplanin kizlar yatirimi pro üyelige yapiyoruz.
Sen altın olarak ödersin ceycey cıktı mi maliyetinmuneye soralım tl olarak mı altın yada dolar olarak mı ödeniyor?
Bazıları pek şanslı yahuBence eurodur cunku benim maasim euro
yok en fazla payı 490 dan almıştım 420 417 den de aldım ama ortalaması 470.ama nasılsa çıkacakSen altın olarak ödersin ceycey cıktı mi maliyetin
benim maaşım bile yok değil ki euro olacakBazıları pek şanslı yahu
yok en fazla payı 490 dan almıştım 420 417 den de aldım ama ortalaması 470.ama nasılsa çıkacak
Valla diyorum çok ortak noktamız var senle maliyet ortalamam 468 benim 510 dan aldığım var o kadar anlamıyorum yatırımdanbenim maaşım bile yok değil ki euro olacak
Valla diyorum çok ortak noktamız var senle maliyet ortalamam 468 benim 510 dan aldığım var o kadar anlamıyorum yatırımdan
Eee tabi bir maaşım bile de yok
Valla emojini gördüm şimdi sesleniyordumYine ben yokum yine muhabbetin dibini kaziyosunuz
Deme onu demeAma bilin bakalim neyin var
V
Valla emojini gördüm şimdi sesleniyordum
Ya hangi topicte bu topic konusulmus bi fisildayin hele
Iddialiyim bir gun kg ile anacagim altinim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?