- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.201
Senin kiloyla anilacagin coinlerin olacak bence bu isin kraliçesisinYa hangi topicte bu topic konusulmus bi fisildayin hele
Iddialiyim bir gun kg ile anacagim altinim olacak
pandemi bitsin çalışacağım.çocuk ta büyüdü.5 yıl çalışsam yeter.virüs herşeyi engelliyor maalesef.canımız sağolsun uzun vadeli nasılsa kazanırızValla diyorum çok ortak noktamız var senle maliyet ortalamam 468 benim 510 dan aldığım var o kadar anlamıyorum yatırımdan
Eee tabi bir maaşım bile de yok
Benim bebe ufak ya bu pandemi de bitecek gibi değil oturuyorum evimdepandemi bitsin çalışacağım.çocuk ta büyüdü.5 yıl çalışsam yeter.virüs herşeyi engelliyor maalesef.canımız sağolsun uzun vadeli nasılsa kazanırız
bu da böyle bir dönem.kim bilebilirdi 1 sene önce.ama pandemi de bebek büyütenler şanslı aslında.aradan çıkıyor çocuk zaten başka hayatımız yok.güle güle büyüsün minik.uzun bir ömrü başarılarla dolu bir hayatı olsunBenim bebe ufak ya bu pandemi de bitecek gibi değil oturuyorum evimde
Senin kiloyla anilacagin coinlerin olacak bence bu isin kraliçesisin
Amin tüm çocuklarımız için insallahbu da böyle bir dönem.kim bilebilirdi 1 sene önce.ama pandemi de bebek büyütenler şanslı aslında.aradan çıkıyor çocuk zaten başka hayatımız yok.güle güle büyüsün minik.uzun bir ömrü başarılarla dolu bir hayatı olsun
gidip biraz dizi izleyip uyuyayım.herkese iyi geceler diliyorumAmin tüm çocuklarımız için insallah
mayısta biraz param olacak.yakana yapışacağım bana da tüyo verdiye bilesinYaaa deme öyle ekrana bakip kaldigim anlari bilmiyorum
Bilmiyorsun
Iyi gecelergidip biraz dizi izleyip uyuyayım.herkese iyi geceler diliyorum
Ben fakirim ona para verememÜcretli bildiğim kadarıyla
Ya ben de pek bilmiyorum gördüğüm konulardaki okuyucu ve ziyaretçilerBen fakirim ona para verememavantajı ne ki normal üyeliğe göre
mayısta biraz param olacak.yakana yapışacağım bana da tüyo verdiye bilesiniyi geceler
Ya ben de pek bilmiyorum gördüğüm konulardaki okuyucu ve ziyaretçiler
Açıkçası ben de bu sene kk nin kaç yaşında olduğunu tahmin yarışmasından kazandimBen yillar once bir sosyal sorumluluk projesi ile hediye pro uye olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?