- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.221
Geçmiş olsun boza sende covid olmuşsun inşallah hasar bırakmadan atlatırsın.Ben de yarın başlıyorum işe ama konuşurken bile nefes nefese kalıyorum bakalım nasıl ders anlatacağım
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah.Geçmiş olsun boza sende covid olmuşsun inşallah hasar bırakmadan atlatırsın.
Mor cuğum gülmekten gözümden yaş geldi arkadaşım attı bana da
Biz de sabahyesa ile konustuk
Diyor ki sen fıstık, adam kuru üzüm
Bebeler genleri benden alir insallah
Ama şu koyu kara pörsümüş kuru üzümlerden hahhaaahah
çok mu kötü duruyor yanında senin koca adayıYavrum ölmeden mezara koydun adami.
Bana aci yahu
çok mu kötü duruyor yanında senin koca adayı
kafa yapınız uyuyorsa denemekte fayda var :)Benim gozumden bakinca cok guzel duruyor :))
Annem, ablam, abim herkes olumlu buldu.
Ama burdaki kizlar saolsunlar beni cok daha iyilerine layik bulduklarindan, sevgilimi kuru üzüme benzetti
Coini bilmem ama hisseyle ilgili spk nın cezaları var.neyi suç kabul eder bilemediğim için yorum yapamıyorumCoinciler sayfa açmış yeni gördüm, ne aldım ne sattım geniş geniş pylaşıyolar bizde yüksek sesle konuşmaya korkuyoruz ceza yemeyelim yok kimseyi zarara uğratmayalım diye
Paranın hepsimi geri yatmış?az önce dağıtım yapıldı belki hesabına yansıtamamışlardır henüz, bendede dağıtılmış hali görünmüyor.Kızlar Qua'ya girdigim emir görünmüyor ve param hesaba geri yatmış.
Bu ne demek?
Tekrar başvur mu demek?
Yoksa sen gelme lan ayı mi demek?:
Kızlar Qua'ya girdigim emir görünmüyor ve param hesaba geri yatmış.
Bu ne demek?
Tekrar başvur mu demek?
Yoksa sen gelme lan ayı mi demek?:
Paranın hepsi geri yatmış.Paranın hepsimi geri yatmış?az önce dağıtım yapıldı belki hesabına yansıtamamışlardır henüz, bendede dağıtılmış hali görünmüyor.
yarın duzelır nomu ben de ılk gun oyle zannettım full para gorunuyordu ertesı gun duzeldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?