- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.241
Hayy agzini seveyim.
Sen hep yaz:)
yok yok hıc korkma
aynısınııııııııııııı bırebır yasadımmmmmmmmmmmmm
neden ben neden bennnnnn dedım
bana nıye yooook dedım
ertesı gun duzeldı her sey hahha
2 tanesine girdi 100 gelir diyor çocuk matematik perşembeye kaldı. Öğretmenimizin bir randevusu vardı ona yetişmesi lazımdı. Öyle öğretmen tüm çocuklara nasip olsun
Yatırım uzmanları gümüş artacak diyor satan pişman olur diyor nomuParanın hepsi geri yatmış.
Demek bana vermediler..
Vayy aneyy ben senin için gümüşümü bozmuştum. Hain Qua
Yok bekle daha hesabına yansıtmamışlardır.yarın hala görünmezse alamamışsın demektirParanın hepsi geri yatmış.
Demek bana vermediler..
Vayy aneyy ben senin için gümüşümü bozmuştum. Hain Qua
Fabrika markalar en boy olarak uzun iri insanlar için sanırımŞöyle boyu uzun beli kapatan beyaz tişört markası bilen var mı?40 derecede yıkıyorum 2 yıkamada düdük gibi oluyorlar.
morhipo dan bakayım o zaman.ben kısayım ama gene de tişörtler kısa oluyor yakışmıyor giyince görerek alma şansım olmadığından alıyorum alıyorum olmuyorlarFabrika markalar en boy olarak uzun iri insanlar için sanırımS beden m beden ayarında.Boyner’den alıyorum ben oraya bak istersen
Fabrikanınkiler uzun bence işini görür.Kotondan aldım düdük gibi geldi.morhipo dan bakayım o zaman.ben kısayım ama gene de tişörtler kısa oluyor yakışmıyor giyince görerek alma şansım olmadığından alıyorum alıyorum olmuyorlar
Son yıllarda tshirtler hep öyle, ya biz göbeklileride düşünen olsa nolur sanki.ben tshirtlerimi genelde erkek reyonlarından alıyorummorhipo dan bakayım o zaman.ben kısayım ama gene de tişörtler kısa oluyor yakışmıyor giyince görerek alma şansım olmadığından alıyorum alıyorum olmuyorlar
burdayımm komutanımmKızlar nerdesiniz yine sessiz kalmış buralar
iyi akşamlar.hiç sorma dünya birincisiyiz şu an.hindistan deniyor ama onların nüfusuna vaka sayısını oranlayınca maalesef kesin biz 1.ciyizBana bildirim gelmedi bugün gruptan...
İyi akşamlar kızlar nasılsınız..
Vaka sayisimizi görunce benim baya morelim bozuldu..
Evet birinciyiz vefat sayımız da 200 lu rakamlara geçmiş...iyi akşamlar.hiç sorma dünya birincisiyiz şu an.hindistan deniyor ama onların nüfusuna vaka sayısını oranlayınca maalesef kesin biz 1.ciyiz
düz basic bir beyaz tişört bulmak bu kadar mı zor yahu.mavi den aldım limon company den aldım hepsi de çekti yıkayınca koca göbeğim açıkta kaldı.aynen iç göstermeyen biraz uzun arıyorum.bulsam stoklayacağımSon yıllarda tshirtler hep öyle, ya biz göbeklileride düşünen olsa nolur sanki.ben tshirtlerimi genelde erkek reyonlarından alıyorumhem uzun hemde kumaş daha kalın oluyor, mis gibi
aynen düdük gibiler bir de 1.57 cüce bir kadınım ama belim göbeğim açıkta kalıyor tişörtlerde.beyaz tişörtte herşeyin içine lazım aksi gibiFabrikanınkiler uzun bence işini görür.Kotondan aldım düdük gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?