yok yok hıc korkma

aynısınııııııııııııı bırebır yasadımmmmmmmmmmmmm

neden ben neden bennnnnn dedım

bana nıye yooook dedım

ertesı gun duzeldı her sey hahha

5 dkya düzeldi bebek.
Şimdi baktım gelmiş.
23 lot istediydim zati..

Hadi hayırlısı bakalım.
Az yeşile doyalım yahu!

Şöyle boyu uzun beli kapatan beyaz tişört markası bilen var mı?40 derecede yıkıyorum 2 yıkamada düdük gibi oluyorlar.

Fabrika markalar en boy olarak uzun iri insanlar için sanırımS beden m beden ayarında.Boyner’den alıyorum ben oraya bak istersen
morhipo dan bakayım o zaman.ben kısayım ama gene de tişörtler kısa oluyor yakışmıyor giyince görerek alma şansım olmadığından alıyorum alıyorum olmuyorlar

morhipo dan bakayım o zaman.ben kısayım ama gene de tişörtler kısa oluyor yakışmıyor giyince görerek alma şansım olmadığından alıyorum alıyorum olmuyorlar
Son yıllarda tshirtler hep öyle, ya biz göbeklileride düşünen olsa nolur sanki.ben tshirtlerimi genelde erkek reyonlarından alıyorum hem uzun hemde kumaş daha kalın oluyor, mis gibi

Bana bildirim gelmedi bugün gruptan...
İyi akşamlar kızlar nasılsınız..
Vaka sayisimizi görunce benim baya morelim bozuldu..
iyi akşamlar.hiç sorma dünya birincisiyiz şu an.hindistan deniyor ama onların nüfusuna vaka sayısını oranlayınca maalesef kesin biz 1.ciyiz

Son yıllarda tshirtler hep öyle, ya biz göbeklileride düşünen olsa nolur sanki.ben tshirtlerimi genelde erkek reyonlarından alıyorum hem uzun hemde kumaş daha kalın oluyor, mis gibi
düz basic bir beyaz tişört bulmak bu kadar mı zor yahu.mavi den aldım limon company den aldım hepsi de çekti yıkayınca koca göbeğim açıkta kaldı.aynen iç göstermeyen biraz uzun arıyorum.bulsam stoklayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…