- 10 Nisan 2014
- 43.739
- 116.322
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.261
aferim mor.az daha zayıflarsan görünmez olacaksın ha gayret kuzumIyi aksamlar kizlar.
20 bin adimimi attim.
Ortalama 5 bin kalori tukettim
Ayaklarim aciyor
Son 3 gün
aman olsun dolapta dursun.beni 20 dakika görüyorlar okulda anca.onun dışında arabada oturuyorum ama 1 saat hazırlanıyorum evde moral olsun diye.onu mu giysem bunu mu taksam düşünüyorumVakalar 50 bin.
Ben sanki yazin gezecekmisim gibi alisveris yaptim
Yatırım uzmanları gümüş artacak diyor satan pişman olur diyor nomualtına da aynını diyorlar
aferim mor.az daha zayıflarsan görünmez olacaksın ha gayret kuzum
Geldim canım geldimY Yuppiyayye kankam hu huuuu
Ayyy çok güzelllTRENDYOLMİLLA Kiraz Desenli Volanlı Plaj Alt Üst Takım TBESS20AU0015 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla
TRENDYOLMİLLA Kiraz Desenli Volanlı Plaj Alt Üst Takım TBESS20AU0015 yorumlarını inceleyin, Trendyolmilla'da özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Bunu aldim nerde giyceksem
çok şirin bu yazın giyersin deniz kıyısındaTRENDYOLMİLLA Kiraz Desenli Volanlı Plaj Alt Üst Takım TBESS20AU0015 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla
TRENDYOLMİLLA Kiraz Desenli Volanlı Plaj Alt Üst Takım TBESS20AU0015 yorumlarını inceleyin, Trendyolmilla'da özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Bunu aldim nerde giyceksem
seni işte yoran müdür amir artık ne varsa gelip sopalayacağım da virüs korkusundan gelemiyorum şükretsinlerGeldim canım geldim
Ayyy çok güzellldirek tatili anımsatan herşey bence çok güzel
çok şirin bu yazın giyersin deniz kıyısında
Urfa Antep tarafına doğru gidiyorsun bakalımGidebilirsek insallah kizlar
50 bin vakadan sonra pek umudum yok.
Ilk defa boyle minnoslu bisiy aldim.
Benim tarzim biraz daha farkli aslinda.
Zebrali pijama, kirazli takim nereye gidiyorum ben
Aman boşver aldım bir kase çekirdek çitliyorumbdv de kilo derdi diye bir konu var.ben okudum hiçbirşey anlamadım.bir de siz bakın allah aşkınakonu sahibinin derdini çözen olacak mı?
Gel ceyceyimseni işte yoran müdür amir artık ne varsa gelip sopalayacağım da virüs korkusundan gelemiyorum şükretsinler
ben de bitter çikolata yedim valla.a101 olasıca kampanya yapmıştı 4 lü çikolatada.hep marketin suçu bu kilolarAman boşver aldım bir kase çekirdek çitliyorum
Bende şimdi üzerine sütlaç yerimben de bitter çikolata yedim valla.a101 olasıca kampanya yapmıştı 4 lü çikolatada.hep marketin suçu bu kilolar
ohhh afiyet olsun ama yağ olmasınnnBende şimdi üzerine sütlaç yerim
Urfa Antep tarafına doğru gidiyorsun bakalım
Amin inşohhh afiyet olsun ama yağ olmasınnn
Ruslar böyle de işine gelirseAhahahahahaha tam antepte giymeye uygun bi kiyafet aslinda
Adam beni gebertecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?