- 10 Nisan 2014
- 43.739
- 116.322
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.281
antep in zenginleri gayet açık giyinirler.her haftasonu da denize girmeye mersine giderler.Ahahahahahaha tam antepte giymeye uygun bi kiyafet aslinda
Adam beni gebertecek.
antep in zenginleri gayet açık giyinirler.her haftasonu da denize girmeye mersine giderler.
Ruslar böyle de işine gelirse
sen gülşah saraçoğluyla kanka ol.onun ex i antepli bir sanayici idi tam 2 kere aynı adamla evlenip boşanmış.Benim adam zengin degil galiba.
Nasıl yaniBenim adam zengin degil galiba.
Nasıl yaniFilmlerdeki gibi zengin birinin şöförümü
bulmuşuz birer fakir koca hiç öyle şüphe etmek gibi dertlerimiz yok çok şükür.fakirliğinden eminizNasıl yaniFilmlerdeki gibi zengin birinin şöförümü
ben ne karışırım ayol senin adama haddime mi?Hahahhahahahahhahaha
Dusunsenize oyle cikiyormusne gulerim ama.
Ceyceyin kistaslara uymadigi icin dedim ben.
Eminiz valla evlenmeden kredi borcu vardı evlendik onu ödedik araba kredisi başladı sonra o bitti ev kredisi böyle böyle zincir gibi eklene eklene kredi ödeniyor.Ben adamımın fakir olduğuna adım gibi eminimbulmuşuz birer fakir koca hiç öyle şüphe etmek gibi dertlerimiz yok çok şükür.fakirliğinden eminiz
ben ne karışırım ayol senin adama haddime mi?
Olsun öyle çıksada yıkılmazsın sen zenginsin adam buna emin en azından o şaşırmaz sen şaşırırırsın biraz.Aman sen bakarsın ona ne olacak ölümlü dünya zenginide adam fakiride adamHahahhahahahahhahaha
Dusunsenize oyle cikiyormusne gulerim ama.
Ceyceyin kistaslara uymadigi icin dedim ben.
Olsun öyle çıksada yıkılmazsın sen zenginsin adam buna emin en azından o şaşırmaz sen şaşırırırsın biraz.Aman sen bakarsın ona ne olacak ölümlü dünya zenginide adam fakiride adamAdam gibi adam olsunlar yeter
valla mor cuğum ekonomi çok kötü gidişat heççç iyi değil geçim zorlaştı ekmek aslanın midesinde bile bulunamıyor.bu şartlarda tüm bekarlara tavsiyem karakter tip mip boş zengünnn koca bulun kurtarın kendinizi derimKaris kiz ne var.
Az akil ver bana.
Simdi gidip dicem ki "niyeeee? antepliler de gayet acik giyiniyooooo"
Orası öyle ama parası olmuş insan yerine koymamıs ne faydavalla mor cuğum ekonomi çok kötü gidişat heççç iyi değil geçim zorlaştı ekmek aslanın midesinde bile bulunamıyor.bu şartlarda tüm bekarlara tavsiyem karakter tip mip boş zengünnn koca bulun kurtarın kendinizi derim
valla mor cuğum ekonomi çok kötü gidişat heççç iyi değil geçim zorlaştı ekmek aslanın midesinde bile bulunamıyor.bu şartlarda tüm bekarlara tavsiyem karakter tip mip boş zengünnn koca bulun kurtarın kendinizi derim
iyi geceler kankam.tatlı rüyalarKızlar ben yatıyorum,sabah okurum size hoş sohbetleriyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?