- 10 Nisan 2014
- 43.738
- 116.321
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.301
yakışıklı adam en gereksiz adam zaten.adam eh işte olacak ki yanında bizler parlayacağız değil mi?hem yaşça da küçük olmak daha iyi.her daim çıtır olursunTip benim icin hic önemli degil.
Benim guzelligim ikimize yeter
Karakter önemli ya. 1 liranin hesabini soran kocalar var. Bdv saolsun neler gorduk...
Zengin olup 1 tl yi soracagina dumduk fakir olsun..
Bak dumduk dedim hahahaha
yakışıklı adam en gereksiz adam zaten.adam eh işte olacak ki yanında bizler parlayacağız değil mi?hem yaşça da küçük olmak daha iyi.her daim çıtır olursun
Sonra adama kuru üzüm diyen arkadaslar cikiyor ama hahahahah
Valla bilmiyorum ben yas farkindan simdilik memnunum. Ilerde ayni seyi dusunmeyebilirim
Senin esin kac yasinda kiz ceycey
Bibi citir almis.
yazmayayım adama dede dersin morSonra adama kuru üzüm diyen arkadaslar cikiyor ama hahahahah
Valla bilmiyorum ben yas farkindan simdilik memnunum. Ilerde ayni seyi dusunmeyebilirim
Senin esin kac yasinda kiz ceycey
Bibi citir almis.
TRENDYOLMİLLA Kiraz Desenli Volanlı Plaj Alt Üst Takım TBESS20AU0015 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla
TRENDYOLMİLLA Kiraz Desenli Volanlı Plaj Alt Üst Takım TBESS20AU0015 yorumlarını inceleyin, Trendyolmilla'da özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Bunu aldim nerde giyceksem
Burdaaa
Napiyosunuz
İzmirokyonus sen nerdesin sehir olarak?
Hosgeldinn
Bak ne aldimm. Antepte giymeyi planliyorum
benim 8 yaş varBenimde esimle aramda 6 yas var 33 39
Ahahah
Valla oralarda tanidik var lazim olur arayayimmi
Kizim sen ne ayaksin?
Zaten 27 lot sinpas almissin
baston hediye alalım ona 43 yaşında bir de tüüüüüüüüü13le rekorlara kosuyorum
baston hediye alalım ona 43 yaşında bir de tüüüüüüüüü
dedikodu demişken ben de şunları yazayım:eyy arkamdan konuşanlar 8 yıldır üyeyim nerdeyse daima orta halli olduğumu zengin olmadığımı yazdım heryerde her konuda bahsi geçtikçe.ama madem çok istiyorsunuz sizin kırmayayım çokkkk zenginimmm çokkkkk kasalarca param kilolarca altınım var.rahatladınız mı?burayı izlediğinizi de biliyorum.evet evet sitenin en zengini benim hattaMasumlar apartmanini izledik icim sisti hic dedikoduda alamadik bu sefer isler cok kesat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?