Tip benim icin hic önemli degil.
Benim guzelligim ikimize yeter

Karakter önemli ya. 1 liranin hesabini soran kocalar var. Bdv saolsun neler gorduk...
Zengin olup 1 tl yi soracagina dumduk fakir olsun..

Bak dumduk dedim hahahaha
yakışıklı adam en gereksiz adam zaten.adam eh işte olacak ki yanında bizler parlayacağız değil mi?hem yaşça da küçük olmak daha iyi.her daim çıtır olursun

yakışıklı adam en gereksiz adam zaten.adam eh işte olacak ki yanında bizler parlayacağız değil mi?hem yaşça da küçük olmak daha iyi.her daim çıtır olursun

Sonra adama kuru üzüm diyen arkadaslar cikiyor ama hahahahah

Valla bilmiyorum ben yas farkindan simdilik memnunum. Ilerde ayni seyi dusunmeyebilirim

Senin esin kac yasinda kiz ceycey

Bibi citir almis.

Masumlar apartmanini izledik icim sisti hic dedikoduda alamadik bu sefer isler cok kesat
dedikodu demişken ben de şunları yazayım:eyy arkamdan konuşanlar 8 yıldır üyeyim nerdeyse daima orta halli olduğumu zengin olmadığımı yazdım heryerde her konuda bahsi geçtikçe.ama madem çok istiyorsunuz sizin kırmayayım çokkkk zenginimmm çokkkkk kasalarca param kilolarca altınım var.rahatladınız mı?burayı izlediğinizi de biliyorum.evet evet sitenin en zengini benim hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…