Ahaha
Bu sitede gizli takip cok moda ztn ya

Dur ya zenginlik deme ripple davasi beni mahvetti bugun

Kız dur ne oluyor

Bak ben sana bisey diyim mi?

Görgün, cevren, vizyonun, yetistigin ortam cok önemli.
Belki cok zengin degilsin ama bir havan var, cunku görmüs gecirmissin. Neyin ne oldugunu, nerde ne yapilmasi gerektigini gayet iyi biliyorsun.
Imkanlar cok genis olmasa da guzel yasamak icin cabaliyorsun.
Bu parayla edinilebilecek bir sey degil. Ceplerin dolup tasmiyor diye silinebilecek bir sey de degil.

Kime laf carptin inan bilmiyorum. Sen cok dogal ve görgülü bir insansin. Boş gerisi.

Cok lazimsa gel benim kilolarca altinim da kasalarca param da var. Gel gör ki yoklugu zor, ama varligi da bir cok seye yetmiyor. Kurtarmiyor. Bir cok seyi cozer, ama hayat seni cozemedikleriyle sınıyor.

sağolasın kuzum güzel dileklerin için.zenginlikte gözüm yok halimden memnunum.tek amacım çocuğumu okutabilmek iyi bir eğitim verebilmek.en önemlisi sağlık çünkü bunu en iyi ben biliyorum.2014 de çocukluk arkadaşım ki çok zengindi meme kanserinden acılar içinde vefat etti.coronanın ilk aylarında da mimar arkadaşım 2 küçük çocuk arkasında bırakarak coronadan vefat etti istanbulda.o yüzden o ne demişle falan zamanımı harcamam.her gün değerli benim için .dün yok yarını hiç bilmiyoruz

Bide diyetisyenim diyosun , hayatta sana gelip senden seans almam

Yapmiyorum zaten diyetisyenlik

Bi danisanima yiyecegi peynirin zeytinin miktarini anlatirken dayanamayip kahkaha atmistim
Kusura bakmayin pek inanmiyorum bu olaylara demistim.
1 hafta sonra da bashekime buharda kabak kendime burger söyleyince adam burgerimi yedi, beni de kovdu

Bende , yok yağsız salata yok buharda sebze yağsız tavuk eti vs bunların zayıflattıgına hatta sağlıklı olduğuna inanmıyorum . Bol bol yağ yemek gerekir bence , yağ ve protein . En çok bunlar ağırlıklı besleniyorum ve şimdiye kadar hiç kilo problemim olmadı .

Ben karbonhidratciyim. Genlerim sagolsun guzel anlasiyoruz karbonhidratlarla.
Ama dogrusu seninki ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…