Hahahah yok yok ondan demedim.
Gecen hafta benim safligim cok konusuldu da üstüne bu cok iyi denk geldi
Aslında saf olmak erkekleri tanımamak yada onardan uzak olmak anlamına gelmiyor . Genelde saf insanların kalbindeki kötülüğü ve art niyeti görememek diye nitelendiriliyor .

Tahmin edebiliyorum. Benim 5 sene önceki halim gibi diye düşünüyorum. Özgüre adım atmış ve seç beğen al dükkan senin gözüyle bakan bir kadın vardı bi zamanlar

Ahahahahah bu cok iyiymis.
Yok benim öyle degil ya, aslinda keske öyle olsaydi. Guzel kafam dagilirdi. Saplantili oldugum malum sahsa yurudum ve sonrasi... baska herhangi bi vukuatim yok

Aslında saf olmak erkekleri tanımamak yada onardan uzak olmak anlamına gelmiyor . Genelde saf insanların kalbindeki kötülüğü ve art niyeti görememek diye nitelendiriliyor .
ha işte ben tam da böyleyim aklımdan ne geçerse dilimdedir.kazıklara doyamadımmm ama halimden de çok çok memnunum.benim kız da saftır bu arada dünür

O sana vuruk mu peki ? Tek taraflı olmasa bari ...

Adamin bana olan begenisini belirtme sekli

"Nerden ciktin sen? Zamaninda cok gariban sevindirdim onun müfakati bu"

Niye, cunku adam entepli

Seni seviyorumun entepcesi

Sukurler olsun, iyiyiz

yesa "sen fıstıksın o kuru üzüm" dese de

ayy gene devrelerim yandı.bu adam benim resmini gördüğüm adam değil mi?o kuru üzüm değildi bayağııı cevizdi

Aha sen tam bi safmışsın, bu sözlere mi deli oldun ? Gel bende sana söyleyim .
“allahın ne iyi kuluymusum ki seni karşıma çıkarmış , kız sen nesin ? Melek mi yok sen melek olamazsın zira ben seni hakedecek kadar iyi değilim . Elinden ölüm bile olsa düşünmeden içerim “

Yok deli olmadim

Ne sacmaliyor lan bu dedim ama icimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…