- 10 Nisan 2014
- 43.736
- 116.316
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.341
kız sus izleniyoruzzzzAhh ahh son 1 ayda yedigim haltlari bi bilsen
Aslında saf olmak erkekleri tanımamak yada onardan uzak olmak anlamına gelmiyor . Genelde saf insanların kalbindeki kötülüğü ve art niyeti görememek diye nitelendiriliyor .Hahahah yok yok ondan demedim.
Gecen hafta benim safligim cok konusuldu daüstüne bu cok iyi denk geldi
Tahmin edebiliyorum. Benim 5 sene önceki halim gibi diye düşünüyorum. Özgüre adım atmış ve seç beğen al dükkan senin gözüyle bakan bir kadın vardı bi zamanlar
ha işte ben tam da böyleyim aklımdan ne geçerse dilimdedir.kazıklara doyamadımmm ama halimden de çok çok memnunum.benim kız da saftır bu arada dünürAslında saf olmak erkekleri tanımamak yada onardan uzak olmak anlamına gelmiyor . Genelde saf insanların kalbindeki kötülüğü ve art niyeti görememek diye nitelendiriliyor .
O sana vuruk mu peki ? Tek taraflı olmasa bari ...Ahahahahah bu cok iyiymis.
Yok benim öyle degil ya, aslinda keske öyle olsaydi. Guzel kafam dagilirdi. Saplantili oldugum malum sahsa yurudum ve sonrasi...baska herhangi bi vukuatim yok
kız sus izleniyoruzzzz
Aslında saf olmak erkekleri tanımamak yada onardan uzak olmak anlamına gelmiyor . Genelde saf insanların kalbindeki kötülüğü ve art niyeti görememek diye nitelendiriliyor .
Saf olmak güzeldir güzel , cin seytan kavramından kat be kat iyidirha işte ben tam da böyleyim aklımdan ne geçerse dilimdedir.kazıklara doyamadımmm ama halimden de çok çok memnunum.benim kız da saftır bu arada dünür
O sana vuruk mu peki ? Tek taraflı olmasa bari ...
burası yatırım topiğiydi sayemizde geyik topiğine dönüştüSaf olmak güzeldir güzel , cin seytan kavramından kat be kat iyidir
burası yatırım topiğiydi sayemizde geyik topiğine dönüştü
ayy gene devrelerim yandı.bu adam benim resmini gördüğüm adam değil mi?o kuru üzüm değildi bayağııı cevizdiAdamin bana olan begenisini belirtme sekli
"Nerden ciktin sen? Zamaninda cok gariban sevindirdim onun müfakati bu"
Niye, cunku adam entepli
Seni seviyorumun entepcesi
Sukurler olsun, iyiyiz
yesa "sen fıstıksın o kuru üzüm" dese de
ayy gene devrelerim yandı.bu adam benim resmini gördüğüm adam değil mi?o kuru üzüm değildi bayağııı cevizdi
he valla içelim açılalalım da ben sevmem .neyse önüme koyarım göstermelik bir kadehAmaaaaaan para yok bari nesemizi bulalim
o dur ooooooHahahahaha degil kiz. O bakkal amca. O olsa olmazdi.
Aha sen tam bi safmışsın, bu sözlere mi deli oldun ? Gel bende sana söyleyim .Adamin bana olan begenisini belirtme sekli
"Nerden ciktin sen? Zamaninda cok gariban sevindirdim onun müfakati bu"
Niye, cunku adam entepli
Seni seviyorumun entepcesi
Sukurler olsun, iyiyiz
yesa "sen fıstıksın o kuru üzüm" dese de
Tatlım ben yatırımdan anlamam kiburası yatırım topiğiydi sayemizde geyik topiğine dönüştü
yatırıma ihtiyacın mı var sen zaten yurtdışına yerleşerek yatırım yapmışsın.akşama kadar uyusan devlet bakıyor ayol oralarda.Tatlım ben yatırımdan anlamam ki
Aha sen tam bi safmışsın, bu sözlere mi deli oldun ? Gel bende sana söyleyim .
“allahın ne iyi kuluymusum ki seni karşıma çıkarmış , kız sen nesin ? Melek mi yok sen melek olamazsın zira ben seni hakedecek kadar iyi değilim . Elinden ölüm bile olsa düşünmeden içerim “
cıks odurrrrrrrrrrDegilll :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?