- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.361
cıks odurrrrrrrrrr
Niye begenmedin sen şimdi benim kamyon arkasına özlü sözlerimi . Bak bişey daha var “ al yazmalım , ya benimsin ya toprağın”Yok deli olmadim
Ne sacmaliyor lan bu dedimama icimden
Niye begenmedin sen şimdi benim kamyon arkasına özlü sözlerimi . Bak bişey daha var “ al yazmalım , ya benimsin ya toprağın”
niye bakmasın ayol.önce aynaya sonra sana baksınYahu o adam ultra zengin otesi. Bana bakmaz. Ne ates eden kadinlar var hahahah, bana mi kalacak o?
Etkilendin dimi ???
niye bakmasın ayol.önce aynaya sonra sana baksın
sakın haaa.ifşa yohhhhhhhhBisey yazcaktim da ifsa olurumbosvereyim.
neyse durun yarınki yatırım planımı yapıyorum :1.5 kilo altın alınacak borsadan da 3 milyoncuk hisse alınacak kalan 750 bine de dolar alınacak.ayyy ne kadar da fakirim gör elon musk
Bende bugün ikinci el büyük koltuk masası aldımneyse durun yarınki yatırım planımı yapıyorum :1.5 kilo altın alınacak borsadan da 3 milyoncuk hisse alınacak kalan 750 bine de dolar alınacak.ayyy ne kadar da fakirim gör elon musk
tl canımmm .3 milyon dolarım vardı da geçen hafta boğazdan bir yalı dairesi aldım.yalıya gücüm yetmedi bak ne kadar da fakirim3 milyon nominal mi, tl bazinda mi
iyi geceler.iyi geceler kizlar.
Sabah terapiye gidicez, sonra ise.
Insallah uyuyabilirim.❤
Son 3 gün
Sonra ev kadini olucam, heyecanliyim
Selam etiketlendiğimi görünce geldimBende onu merak ediyorum
Senin adama restmi diyor bu neKizim sen ne ayaksin?
Zaten 27 lot sinpas almissin
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma derler sen duymadınmıBide diyetisyenim diyosun , hayatta sana gelip senden seans almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?