- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.381
Nolduki?Ahaha
Bu sitede gizli takip cok moda ztn ya
Dur ya zenginlik deme ripple davasi beni mahvetti bugun
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma derler sen duymadınmıkız ben 48 kg olsam kafamı buzdolabından çıkarmam
Keyfim yerindeyse ben de öyleyim ki. Ama canim sıkkınsa yemem.
Dun yiyip ictiklerimi gördün mü
Kızlar bana da yatırım işlerinde bir el atın lütfenGözden çıkardığım 4 binim var coin mi alayım ne yapayım lütfen miktari küçümsemeyelim bayanlar
Hoşgeldin miktarı neden küçümseyelim,çok daha az miktarlarla yatırım yapmaya çalışanlarımız varKızlar bana da yatırım işlerinde bir el atın lütfenGözden çıkardığım 4 binim var coin mi alayım ne yapayım lütfen miktari küçümsemeyelim bayanlar
Kızlar bana da yatırım işlerinde bir el atın lütfenGözden çıkardığım 4 binim var coin mi alayım ne yapayım lütfen miktari küçümsemeyelim bayanlar
Bol bol hepsini bireye koyma
1000 liralık altın al
1000 liralik dolar al
1000 lira coine bağla
1000 lira halka arz takip et hepsine gir:)
Tavsiyeniz için çok teşekkürlerBol bol hepsini bireye koyma
1000 liralık altın al
1000 liralik dolar al
1000 lira coine bağla
1000 lira halka arz takip et hepsine gir:)
Ytd
Peki anlamak için ne yapmam gerek? Çünkü boş vaktim çok çalışıp çabalayabilirimBurda 20 30 liramizla bile ne yapsak dedigimiz, fikirlestigimiz gunler oldu :)))
4 bin guzel bi rakam.
Ama tavsiye kismi zor. Anlamiyorsaniz borsa ve coin riskli.
Hanimlar siz ne dersiniz?
Peki anlamak için ne yapmam gerek? Çünkü boş vaktim çok çalışıp çabalayabilirim
Ben de pek bilmiyorum :)
Heleki coin hic anlamiyorum.
kuzum bizim topikte 100 tl lik yatırım bile küçümsenmez.bereketli olsun paranKızlar bana da yatırım işlerinde bir el atın lütfenGözden çıkardığım 4 binim var coin mi alayım ne yapayım lütfen miktari küçümsemeyelim bayanlar
ben iyiyim miskin bir günümdeyim kahvemi içiyorum şu an .sen nasılsın?saygıdeğer kral nasıl?beni ne zaman davet edecekmiş.pasaportum hazır bekliyorum .sarayda bir köşecikte kalırımGodmorning akıllı hatunlar , nasılsınız bu gün ?
mor ne geyik döndürmüşüz gece .bu gece devam edelim
Godmorning akıllı hatunlar , nasılsınız bu gün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?