Kızlar bana da yatırım işlerinde bir el atın lütfen Gözden çıkardığım 4 binim var coin mi alayım ne yapayım lütfen miktari küçümsemeyelim bayanlar

Kızlar bana da yatırım işlerinde bir el atın lütfen Gözden çıkardığım 4 binim var coin mi alayım ne yapayım lütfen miktari küçümsemeyelim bayanlar

Bol bol hepsini bireye koyma

1000 liralık altın al
1000 liralik dolar al
1000 lira coine bağla
1000 lira halka arz takip et hepsine gir:)

Ytd

Hoşgeldin miktarı neden küçümseyelim,çok daha az miktarlarla yatırım yapmaya çalışanlarımız var yatırım biraz kişisel tercih,kimisi yüksek riski göze alır, kimisi az olsun benim olsun der.Coin yada şunı al diyemeyiz o yüzden.bol bereketli olsun yatırımın şimdiden

Burda 20 30 liramizla bile ne yapsak dedigimiz, fikirlestigimiz gunler oldu :)))

4 bin guzel bi rakam.

Ama tavsiye kismi zor. Anlamiyorsaniz borsa ve coin riskli.
Hanimlar siz ne dersiniz?

Burda 20 30 liramizla bile ne yapsak dedigimiz, fikirlestigimiz gunler oldu :)))

4 bin guzel bi rakam.

Ama tavsiye kismi zor. Anlamiyorsaniz borsa ve coin riskli.
Hanimlar siz ne dersiniz?
Peki anlamak için ne yapmam gerek? Çünkü boş vaktim çok çalışıp çabalayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…