ben iyiyim miskin bir günümdeyim kahvemi içiyorum şu an .sen nasılsın?saygıdeğer kral nasıl?beni ne zaman davet edecekmiş.pasaportum hazır bekliyorum .sarayda bir köşecikte kalırım
Bende iyiyim, abim ve capulcuları (cocuklarım) tarafından güzellik uykumdan uyandırıldım . Sabah kahvemi içtim birazdan magazaya gidip biraz beyaz eşya ve tv bakacağım

Kızlar bana da yatırım işlerinde bir el atın lütfen Gözden çıkardığım 4 binim var coin mi alayım ne yapayım lütfen miktari küçümsemeyelim bayanlar
Niye küçümseyelim ben dün 3 liralık hisse aldım 10 adet param bu kadarina yetti

Gümüş ve altın güvenilir yatırım..

Bitcoin çok dikkatli takip edilmeli bana göre en risklisi güzel kazandırıp güzel kaybettiriyor...

Borsa bu ara herşeyden etkilenip sürekli düşüşte..

Halka arzlara katılabilirsiniz araştırıp çok getirisi olmasa da azda olsa damlıyor..Tabiki ytd..

Yatırımınizi nasıl yaparsanız yapın hepsini bir yere yatirmayin sepet yapın..

Ee sizde durumlar nasil, yürüyor muyuz yatiyor muyuz kizlar

20 k görürüm bugun de

Eklentiler

• Screenshot_20210407-131315_Samsung Health.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 19
Ayy sinirlerim bozuldu koşuya falan gideyim acilen

Ee bizim sektorleri bilirsin fır dönüyorum salonu. Milleti ayir sandalye cekenle kavga et
Dilenci kov, hes kodu okutmayani polis cagirmakla tehdit et

Allahim cuma son
Sukurler olsun.
Haftasonu yataktan hic cikmicam.

Sen de bi takim al.
Entepte giyeriz.
Sonucta sitenin en zengin 2 üyesiyiz ve antepte zengünler acik giyinir
Evdekileri bir giyeyim hele. En zengin 2 üyesi değiliz ki benim zenginliğimin yanında senin lafın edilmezşoförüm kapıda aşçım mutfakta hizmetçim dört dönüyor etrafımda. Ayy dur zil çaldı manikürcüm geldi galiba

Ben de tinerciyle kavga ettim 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…