- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.401
Bende iyiyim, abim ve capulcuları (cocuklarım) tarafından güzellik uykumdan uyandırıldımben iyiyim miskin bir günümdeyim kahvemi içiyorum şu an .sen nasılsın?saygıdeğer kral nasıl?beni ne zaman davet edecekmiş.pasaportum hazır bekliyorum .sarayda bir köşecikte kalırım
Gelirim gelirim , bundan sonra saat 23-03 burdayımHahahaha sormaaaaa
Sabah terapiye gittik keyfim yerinde.
Iyi geldi.
Icime sinmeyenleri sindirdi
Ben 24 saat burdayim kiii
Seni geceleri gormeye alisigim.
Gece yine geyige geeeellll❤❤❤
Niye küçümseyelim ben dün 3 liralık hisse aldım 10 adet param bu kadarina yettiKızlar bana da yatırım işlerinde bir el atın lütfenGözden çıkardığım 4 binim var coin mi alayım ne yapayım lütfen miktari küçümsemeyelim bayanlar
Ayy sinirlerim bozulduEe sizde durumlar nasil, yürüyor muyuz yatiyor muyuz kizlar
20 k görürüm bugun de
Ayy sinirlerim bozuldukoşuya falan gideyim acilen
Yeminle artık koltuktan kalkınca dik yürüyemiyorun bir süre.keşke benimde işimde azcık yürümeli bişeyler olsaEe sizde durumlar nasil, yürüyor muyuz yatiyor muyuz kizlar
20 k görürüm bugun de
Mutfağa ne ara giriyorsunEe bizim sektorleri bilirsinfır dönüyorum salonu. Milleti ayir sandalye cekenle kavga et
Dilenci kov, hes kodu okutmayani polis cagirmakla tehdit et
Allahim cuma son
Sukurler olsun.
Haftasonu yataktan hic cikmicam.
Mutfağa ne ara giriyorsuno kadar müşterinin yemeği var bide
Ayy devamlı bu reklam çıkıyor karşıma neden acaba?
Yeminle artık koltuktan kalkınca dik yürüyemiyorun bir süre.keşke benimde işimde azcık yürümeli bişeyler olsaoturmaktan yorulurmu insan yaa ,ben yoruluyorum
Evdekileri bir giyeyim hele. En zengin 2 üyesi değiliz ki benim zenginliğimin yanında senin lafın edilmezSen de bi takim al.
Entepte giyeriz.
Sonucta sitenin en zengin 2 üyesiyiz ve antepte zengünler acik giyinir
Haklısın anca arada 1 saat yürüyüşe çıkıyorum.ama ramazandan sonra aletli platese gitmeyi düşünüyorum.yoksa duruş bozukluğum nirvanaya ulaşacakBebegim spor yap mutlaka.
Yas ilerlerdikce daha fena olursun
Evdekileri bir giyeyim hele. En zengin 2 üyesi değiliz ki benim zenginliğimin yanında senin lafın edilmezşoförüm kapıda aşçım mutfakta hizmetçim dört dönüyor etrafımda. Ayy dur zil çaldı manikürcüm geldi galiba
Kız orası neresi tinerci dilenci derken ürktüm. Ben de dahil müşteri kaçıyorsun bilesinBen de tinerciyle kavga ettim 1 saat
Kız orası neresi tinerci dilenci derken ürktüm. Ben de dahil müşteri kaçıyorsun bilesin
Oo alırım bir çokomelini ozamanSuadiyenin göbegidaha gülcü abla
Cokomelci kiz
Yasinci abi
Otopark mafyasi var
Allahim cok sukur. Son 2,5 gün cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?