- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.312
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.421
Borsa kıpkırmızı kan ağlıyor. Benim de kart borcum yaklaştı birazdan da markete gideceğiz etiketler de değiştiyse yandıkBugün modum cok düşük.Coinler can çekişiyor param yokKartlar dolu Kendime çiçek siparişi verecektim kart dolu kendine gel dedim eve giderken bari bir kaktüs falan alayım
Borsa kıpkırmızı kan ağlıyor. Benim de kart borcum yaklaştı birazdan da markete gideceğiz etiketler de değiştiyse yandık
Bugün modum cok düşük.Coinler can çekişiyor param yokKartlar dolu Kendime çiçek siparişi verecektim kart dolu kendine gel dedim eve giderken bari bir kaktüs falan alayım
Seninki gibi işsizliğe can kurbanKızlar ben artik issizim.
Kocam da yok. Ben nerelere gidem
Artık sevgilin var o alıyordurBen de hep kendime cicek alirim.
En azindan 10 günde bir ❤
Ama artik param yok
Seninki gibi işsizliğe can kurbankeşke benim olsaaaa
Vahhh bana vahhhhh . Neyse 75 tl bonusum tam 15 tl de migros hediye kartım var ne kıskanacağım hıhArtık sevgilin var o alıyordur
Vahhh bana vahhhhh . Neyse 75 tl bonusum tam 15 tl de migros hediye kartım var ne kıskanacağım hıh
Evet haklısın ama senin işinde covid açısından riskli.ilgi alanlarında birşeyler yapmaya çalışırsın, inşallah en kısa zamanda virüs biter o zaman gezersin bol bolNe yapicam, nasil vakit geciricem, neyle ugrasicam aslinda aklim cok karisik.
Nasil gecinicem gibi bi derdim yok gecinirim ama daha dikkatli olmam lazim.
Ama sükür, kurtuldum.
Virus bitseydi gezerdim guzel olurdu. Kurslara bakardim. Miss gibi yasardim.
Niye gülsün ayol, mis gibi para alın terin, harca tabiValla benim de yemek kartimda 3400 tl birikmis. Onunla eve alisveris yapicam.
Multimilyoner sevgilim ve ben adli eserimize hosgeldiniz.
Adam duysa bana neresiyle guler bilmiyorum
Evet haklısın ama senin işinde covid açısından riskli.ilgi alanlarında birşeyler yapmaya çalışırsın, inşallah en kısa zamanda virüs biter o zaman gezersin bol bol
Adamın asabını bozmasın bir zamanlar o da fakirdi. Bizim de zengin olma ihtimalimiz var hem hıhhNiye gülsün ayol, mis gibi para alın terin, harca tabi
Hemde fasfakirdi dimi ceyceyAdamın asabını bozmasın bir zamanlar o da fakirdi. Bizim de zengin olma ihtimalimiz var hem hıhh
Niye gülsün ayol, mis gibi para alın terin, harca tabi
Adamın asabını bozmasın bir zamanlar o da fakirdi. Bizim de zengin olma ihtimalimiz var hem hıhh
Hemde fasfakirdi dimi ceyceyböyle teselli edelim kendimizi.
Vahhh bana vahhhhh . Neyse 75 tl bonusum tam 15 tl de migros hediye kartım var ne kıskanacağım hıh
Haklısın anca arada 1 saat yürüyüşe çıkıyorum.ama ramazandan sonra aletli platese gitmeyi düşünüyorum.yoksa duruş bozukluğum nirvanaya ulaşacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?