- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.312
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.441
Harcamadan eve döndüm. 90 tl cepte halaaBunu görmemisim ben.
Aslinda haklisin ya 90 tale iyidir. Benim adam mi 90 tale mi?
90 tale
Bak kiskandim simdi
Harcamadan eve döndüm. 90 tl cepte halaamarket 3 market toplamı 690 tuttu içinde et mette yokkk. Lahmacunun tanesi 12 tl o da fındık kadar. Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun
e kocam da dümdük fakir pandemideKızım senin kocan var. Farkindasin di mi
virüs aramızda mutlulukla halayını çekiyor.şu ölüm oranlarına bakın kabus gibi
henüz havalar tam düzelmedi.hele tam anlamıyla bahar yaz gelsin kimse evinde oturmaz düğünler nişanlar da başlar.asıl sen o zaman gör vaka ve ölüm sayılarınıSorma...
Son 2 gün kazasiz belasiz atlatiym... valla sonra evden hic cikmayasim var.
henüz havalar tam düzelmedi.hele tam anlamıyla bahar yaz gelsin kimse evinde oturmaz düğünler nişanlar da başlar.asıl sen o zaman gör vaka ve ölüm sayılarını
hayırdır?sibiryaya mı yerleşeceksin yoksa?orda nüfus az virüs falanda yokturBenim guzeeel bi planim var havalar isininca
Dag basina gidip 4 5 ay kalmak
korkarım dağ başından sen de gitme.kurt yer bizi kurtttttBenim guzeeel bi planim var havalar isininca
Dag basina gidip 4 5 ay kalmak
hayırdır?sibiryaya mı yerleşeceksin yoksa?orda nüfus az virüs falanda yoktur
korkarım dağ başından sen de gitme.kurt yer bizi kurttttt
korkarım dağ başından sen de gitme.kurt yer bizi kurttttt
ay çok naziksin mor.kızlarrrr Y YuppiyayyeEe bi de sey yalniz gitmeyi dusunmuyorum
sanki evdeki brad pitt mi ayoll.eniştenin nesi var?iyidir iyi.rahmetli dedem erkeğin güzeli çirkini olmaz derdi.ama düşündümde sanırım kendi yakışıklı değildi ondan kandırırdı bizi bu laflarlaValla kuru üzüm beyle vakit gecirmek isterseniz buyrun. Basimizin ustunde yeriniz var
sanki evdeki brad pitt mi ayoll.eniştenin nesi var?iyidir iyi.rahmetli dedem erkeğin güzeli çirkini olmaz derdi.ama düşündümde sanırım kendi yakışıklı değildi ondan kandırırdı bizi bu laflarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?