Bunu görmemisim ben.
Aslinda haklisin ya 90 tale iyidir. Benim adam mi 90 tale mi?
90 tale

Bak kiskandim simdi
Harcamadan eve döndüm. 90 tl cepte halaamarket 3 market toplamı 690 tuttu içinde et mette yokkk. Lahmacunun tanesi 12 tl o da fındık kadar. Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun

Harcamadan eve döndüm. 90 tl cepte halaamarket 3 market toplamı 690 tuttu içinde et mette yokkk. Lahmacunun tanesi 12 tl o da fındık kadar. Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun

Ben de yarin gidicem alisverise.
Bakalim ne kadar tutucak

Bi de benzin. Hic demiym onu ise basladigim icin pek lazim olmadi ama artik lazim

Valla kuru üzüm beyle vakit gecirmek isterseniz buyrun. Basimizin ustunde yeriniz var
sanki evdeki brad pitt mi ayoll.eniştenin nesi var?iyidir iyi.rahmetli dedem erkeğin güzeli çirkini olmaz derdi.ama düşündümde sanırım kendi yakışıklı değildi ondan kandırırdı bizi bu laflarla

sanki evdeki brad pitt mi ayoll.eniştenin nesi var?iyidir iyi.rahmetli dedem erkeğin güzeli çirkini olmaz derdi.ama düşündümde sanırım kendi yakışıklı değildi ondan kandırırdı bizi bu laflarla

Benim babam da hep erkegin guzeli cirkini olmaz der
Ama benim ex esimi gorunce demisti ki aaa bu cidden guzelmis

Kızlar selam, biz karantinadayız yurtdışı dönüşünde olduğumuz için.

büyük okula gidemiyor, küçük te dışarı çıkamadığı için fenalık geçiriyor. Son 3 gün kendimi kara ormanlara atıcam walla, karantinanın bitiminde

Hadi bea bence de gitme Tr’ye. Ben hiçbişey anlamadım, geçen hafta döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…