- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.461
Kızlar selam, biz karantinadayızyurtdışı dönüşünde olduğumuz için.
büyük okula gidemiyor, küçük te dışarı çıkamadığı için fenalık geçiriyor. Son 3 günkendimi kara ormanlara atıcam walla, karantinanın bitiminde
Hadi bea bence de gitme Tr’ye. Ben hiçbişey anlamadım, geçen hafta döndüm.
Koşa kosa gelmek isterdim ama coronanın gözü kör olsun
Zaten sırf gitmeyelim diye bir sürü şey çıkardılar . Yok 150 euroya corona testi yok dönüşte bir hafta ücretsiz karantina ve iki kez daha test vs vs . Daha gitmeden yoruldum desem yeri olur . Bende vazgeçtim şimdilikKızlar selam, biz karantinadayızyurtdışı dönüşünde olduğumuz için.
büyük okula gidemiyor, küçük te dışarı çıkamadığı için fenalık geçiriyor. Son 3 günkendimi kara ormanlara atıcam walla, karantinanın bitiminde
Hadi bea bence de gitme Tr’ye. Ben hiçbişey anlamadım, geçen hafta döndüm.
Evet burdayım arada gazetelere bakıyordum . Yine büyük bir dalga gelmiş . Hastanelerin bazı departmanları corona servisine çevrilmişHadi bea burda misinnn
Bizdede büyük bir artış var , üstelik bu kez genç kesimHadi bea sakın türkiyeye gelmeye kalkma virüs çoştu.hastanelerde yer kalmayacak az kaldı
Evet burdayım arada gazetelere bakıyordum . Yine büyük bir dalga gelmiş . Hastanelerin bazı departmanları corona servisine çevrilmiş
Bizdede büyük bir artış var , üstelik bu kez genç kesim
Siz beraber takilın ben ceyceyle takılacağım , beraber verilmiş sözümüz varValla kuru üzüm beyle vakit gecirmek isterseniz buyrun. Basimizin ustunde yeriniz var
İki gün içinde ne varki ?Burasi da cok fena coook
Ödüm kopuyor. Son 2 gun... gecsin nolurrr
işten kovulacak 2 gün sonraİki gün içinde ne varki ?
Burdada asagı yukarı o yaşlardabizde 35 55 arasında büyük bir artış varmış.
Aaa hayırdır kız ? Niye kovuyorlar ?işten kovulacak 2 gün sonra
yani sıra bize geldi anneeeeeeeeeeeBurdada asagı yukarı o yaşlarda
isteyerek kovuluyorAaa hayırdır kız ? Niye kovuyorlar ?
Poffff:/ 150 euro mu sizin orda test? Ben de 100 ödedim burda..Zaten sırf gitmeyelim diye bir sürü şey çıkardılar . Yok 150 euroya corona testi yok dönüşte bir hafta ücretsiz karantina ve iki kez daha test vs vs . Daha gitmeden yoruldum desem yeri olur . Bende vazgeçtim şimdilik
Ay allah korusun , zaten bir seneyi kazarız belasız atlattık biraz daha sabredelim geçecek insallahyani sıra bize geldi anneeeeeeeeeee
Aaa hayırdır kız ? Niye kovuyorlar ?
Üzgün değilsin sanırım , çok mu yordular seni kuzum ?Işteki sooooonnnnn 2 günüm ❤
Üzgün değilsin sanırım , çok mu yordular seni kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?