- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.481
Özellikle kreşlerde çok yaygınmış son dalga:/// benim kızın kreş kapalıydı vaka çokluğundan, sizin orda da öyle mi hadibea? Sen hangi ülkedeydin bu arada?Bizdede büyük bir artış var , üstelik bu kez genç kesim
Evet ya hatta bazı yerlerde 200 ... valla zor biraz . Geçen bir hastam 3 sene sürecek dedi . Sanırım İspanyol gribide o kadar sürmüşPoffff:/ 150 euro mu sizin orda test? Ben de 100 ödedim burda..
vazgeç zaten yaa, çok riskli gerçekten. Canım ülkemin havasını doya doya çekemedim bile içime walla maskeden:/
yaza bitsin şu illet de maskeler çıksın yaa
Hayırlısı olsun ... eee şimdi o mu geçindirecek seni ?Istifa ettim
Zaten aklimdaydi, sevgilim beyim israrlariyla ve pandeminin cosmasiyla öne aldim tarihi
hadibea biz geçindirecek değiliz yaHayırlısı olsun ... eee şimdi o mu geçindirecek seni ?
Şimdilik kreşler açık ve cocuklar hastalansa bile çok semptom göstermiyor , üstelik 7 yaşına kadar test yapılmıyor . Yani hasta olsa bile 7 gün artı 2 semptomsuz gün evdeyiz . İsvec canım .Özellikle kreşlerde çok yaygınmış son dalga:/// benim kızın kreş kapalıydı vaka çokluğundan, sizin orda da öyle mi hadibea? Sen hangi ülkedeydin bu arada?
Hayırlısı olsun ... eee şimdi o mu geçindirecek seni ?
hadibea biz geçindirecek değiliz ya
he valla her gün makarna yapar yapar yeriz.Istesem hayir demez de imkani yok ben istemem.
Var benim yeterli gelirim. Sukur
Kiz allah askina sen gecindir beni. Zaten karbonhidrat seviom, yap bi tencere makarna susar yerim
Yok zaten istesemde geçindirmem , suan tavuk bile besleyecek gücüm yokhadibea biz geçindirecek değiliz ya
Salçalı olsun amahe valla her gün makarna yapar yapar yeriz.
Ooo kuzeydesin senŞimdilik kreşler açık ve cocuklar hastalansa bile çok semptom göstermiyor , üstelik 7 yaşına kadar test yapılmıyor . Yani hasta olsa bile 7 gün artı 2 semptomsuz gün evdeyiz . İsvec canım .
Yok zaten istesemde geçindirmem , suan tavuk bile besleyecek gücüm yok
kadın 45 kilo kuş kadar onu geçindirirsin de ben biraz pisboğazımdır o nolacak?Yok zaten istesemde geçindirmem , suan tavuk bile besleyecek gücüm yok
Evet Vikinglerin memleketiOoo kuzeydesin sen
Var var ama ben bi tek bulgurla misafir geçiştirecek biri değilim . Neyse sen gel ben yemem sana yediririmBulgur? Onu da yerim kiz o da mi yok
Neee senide mi beslemem lazımkadın 45 kilo kuş kadar onu geçindirirsin de ben biraz pisboğazımdır o nolacak?
Var var ama ben bi tek bulgurla misafir geçiştirecek biri değilim . Neyse sen gel ben yemem sana yediririm
Zaten tahmin etmiştim ama sen yinede dikkatli ol . Türkiye gibi bir yerde hazıra dağ dayanmaz ...Hahahahaha canimsin ❤
Neyse saka bir yana adam teklif etti ama nooooo
Ben kocamdan kalan parayi yemeyen kadinim. Sevgilimin bana bakmasi nooooooo. Imkansiz...
Zorlanirsam söylerim, bir sorunum yok simdilik dedim. Kapattim konuyu.
Zaten tahmin etmiştim ama sen yinede dikkatli ol . Türkiye gibi bir yerde hazıra dağ dayanmaz ...
Fakirlik deme valla pahalı ve orijinal şeyler bunlarİsveçten fakirlik hediyelerim millete volvo araba bana da volvo termos ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?