- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.311
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.501
kilere atmıştım yamulmuş bir tanesi de valla mı?gözüm gibi bakarım bundan sonraFakirlik deme valla pahalı ve orijinal şeyler bunlar
İsveçten fakirlik hediyelerim millete volvo araba bana da volvo termos ha ha ha
Valla bak pahalı onlar , en azından burda pahalıkilere atmıştım yamulmuş bir tanesi de valla mı?gözüm gibi bakarım bundan sonra
Çok mu pahalı o arabalar . Ben olsam volvoyu başka arabaya değişmezdimRolls royce alirsam volvomu sana vercem kiz.
Hahahahahaha anca rüyamda alirim. Issiz dumduk fakirim ben
Çok mu pahalı o arabalar . Ben olsam volvoyu başka arabaya değişmezdim
beni görünce tüm volvolar kaçıyorlar etrafımdan.neden mi?ne kadar kötü sürücü olduğumu hemen anladıklarından ve arabalarını sevdiklerindenÇok mu pahalı o arabalar . Ben olsam volvoyu başka arabaya değişmezdim
Ben sessiz sessiz okuyup begenimi yapıp kaçıyorum...arkadaşlar neredesinizzzz?niye 3 4 kişi konuşuyoruz sadece her gece.nerde bu millet?
1 milyon 500 binlik nasıl bir Volvo acaba ?10- 12 milyon tale civari
Volvoyu 1 milyon 500 bine aldim
Anaaam volvomdan sogudum
Ben sessiz sessiz okuyup begenimi yapıp kaçıyorum...
Para yok kazanma umudu da git gide yok oluyor..
Vakalar ölümler çoğaldı...
Bu ara herşey üst üste geliyor boğuluyor gibi hissediyorum...
Eşime nolur arabayla bari gezelim diye yalvardım bugün,sıkıntıdan günde dört makina çamaşır yıkıyorum..
1 milyon 500 binlik nasıl bir Volvo acaba ?Sanırım uçan Volvo
Acaba dedim uçan olanlardan çıktı da benim mi haberim yokHepimiz ayniyiz kuzum
Muhabbete katil kafan dagilir
Yok kiz türkiyede 1 kendimize alirken 10 da devlete alioz bizdümdüz xc90
bakma burda şakalar yaptığımıza hepimiz aynı durumdayız da sanalda olsa da eğlenemzsek bu seferde ağır hastalıklara yakalanacağız düşün düşünBen sessiz sessiz okuyup begenimi yapıp kaçıyorum...
Para yok kazanma umudu da git gide yok oluyor..
Vakalar ölümler çoğaldı...
Bu ara herşey üst üste geliyor boğuluyor gibi hissediyorum...
Eşime nolur arabayla bari gezelim diye yalvardım bugün,sıkıntıdan günde dört makina çamaşır yıkıyorum..
Senin gibi arabasını seven birinin kötü sürücü olduğuna hayatta inanmambeni görünce tüm volvolar kaçıyorlar etrafımdan.neden mi?ne kadar kötü sürücü olduğumu hemen anladıklarından ve arabalarını sevdiklerinden
Bu ara ona bile mecalim yok Ceycey. Gidişat beni çok korkutuyor..bakma burda şakalar yaptığımıza hepimiz aynı durumdayız da sanalda olsa da eğlenemzsek bu seferde ağır hastalıklara yakalanacağız düşün düşün
Galiba herkes zengin oldu
depresyona girmiş olabilirsin.açık havada yürüyüş yap vucudun mutluluk hormonu salgılasın hareketle.yoksa daha fena bunalıma girersinBu ara ona bile mecalim yok Ceycey. Gidişat beni çok korkutuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?