- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.521
Öyle ama suan bizi ayakta tutan tek şey moral . Oda olmasa herkes yataklık olur . Zaten olacaksa olur yapacak bişey yok , sonuçta her türlü tedbiri alıyoruz. Eğer tahkiksiz bir durum olursa da napalım oda şanssızlık işte ...Bu ara ona bile mecalim yok Ceycey. Gidişat beni çok korkutuyor..
psikolojik bizimde boğazımız ağrıyor dışarı çıkınca .markette 10 dakikada bulaşır dendiği için acele acele ne bulursak alıyoruz.hiç bir şeyin tadı yokBen de yavaştan basladı sıkıntılar valla. Markete gittim bir anda terleme, bulantı halsizlik falan başladı eve zor attım kendimi. Virüsten olmasa stresten öleceğiz bu gidişle
daha ne tuhaflıklar var ülkeden soğuduk ta neyseeeeeAynen 10 saat ekrana abakıp sadece sese tepki vererek ders işliyoruz. Sıfır sosyal hayat, evde artık sıkıntıdan patlamış bir çocuk ve sürekli sağlıklarından endişe duyduğum aile bireyleri. Tünelin sonundaki ışığı göremediğimizden herkeste bir mutsuzluk başladı.
Denemek lazımben pro üye olmak istiyorum.muneye söylesem günde 8 saat topik topik gezsem tüm siteye renk katsam acaba hediye vermez miki?
buraya sık sık uğrardı bu aralar gelmiyor.umarım hasta falan değildirDenemek lazım
Umarım değildir . Uzun zamandır bende görmüyorum . Gerçi bende çok fazla takip edemiyordum ama en azından arada girip okuyordumburaya sık sık uğrardı bu aralar gelmiyor.umarım hasta falan değildir
yarın da sınava gideceğiz. okulun kamelyasında sınava giriyor çocuk soruları kolaylaştırdılar yoksa çoğunun alacağı not 10 20 idiAynen 10 saat ekrana abakıp sadece sese tepki vererek ders işliyoruz. Sıfır sosyal hayat, evde artık sıkıntıdan patlamış bir çocuk ve sürekli sağlıklarından endişe duyduğum aile bireyleri. Tünelin sonundaki ışığı göremediğimizden herkeste bir mutsuzluk başladı.
Aksamdan beri cuzdanim dayak yiyor eve donerken shell selectten cikolata aldim sarkuteriye girdim 2 tane kapya bibere 6 tl vermisim anlamadim battim bittim ölüyorum bu arada bilmeden 88 tl kazandim binance de bir alandan yeni cikan coini kazandim allah bereket versin
Birde kardaki tek coinimden 44 tl aldim
amannn alırsın 50 tl lik benzin olur biter.hepimiz öyle yapıyoruz500 tl hediyelik aldim is arkadaslarima.
400 tl terapiye verdim
9 acma, 14 kahve.
Yarin market gunu allahimmm korkuyorum. Bi de benzin. Tam böbregi saticamyesa basliyor gülmeye
Allah kolaylık versin kuzucuğa. Bizde tam sınav haftası kapandı okullar. Elimizde fotokobiler kaldık öyle.yarın da sınava gideceğiz. okulun kamelyasında sınava giriyor çocuk soruları kolaylaştırdılar yoksa çoğunun alacağı not 10 20 idi
ortaokullar çok daha dağıldı.benim ücretsiz ders verdiğim bir kız var apartmanda bu hafta ölü taklidi yaptı whatsapa cevap vermiyor telefonu da açmıyordu.babanne den fırça yiyince ortaya çıktıAllah kolaylık versin kuzucuğa. Bizde tam sınav haftası kapandı okullar. Elimizde fotokobiler kaldık öyle.
amannn alırsın 50 tl lik benzin olur biter.hepimiz öyle yapıyoruz
şöyleee bir bağdat caddesi tiki kızlarından olamadım ya.gözün kör olsun fakirlikBen vakit bulamadim
9.30 19.30 calisiyorum
Bu sabah bi de doktora gittim zaten gec girdim ise. Bi daha kacamadim.
Aslinda evle isim ayni sokaktayarin kacip halledicem.
Ben geliyim miiiiiiiarkadaşlar neredesinizzzz?niye 3 4 kişi konuşuyoruz sadece her gece.nerde bu millet?
şöyleee bir bağdat caddesi tiki kızlarından olamadım ya.gözün kör olsun fakirlik
gel gel .hoşgeldinBen geliyim miiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?