Bu ara ona bile mecalim yok Ceycey. Gidişat beni çok korkutuyor..
Öyle ama suan bizi ayakta tutan tek şey moral . Oda olmasa herkes yataklık olur . Zaten olacaksa olur yapacak bişey yok , sonuçta her türlü tedbiri alıyoruz. Eğer tahkiksiz bir durum olursa da napalım oda şanssızlık işte ...

Ben de yavaştan basladı sıkıntılar valla. Markete gittim bir anda terleme, bulantı halsizlik falan başladı eve zor attım kendimi. Virüsten olmasa stresten öleceğiz bu gidişle
psikolojik bizimde boğazımız ağrıyor dışarı çıkınca .markette 10 dakikada bulaşır dendiği için acele acele ne bulursak alıyoruz.hiç bir şeyin tadı yok

daha ne tuhaflıklar var ülkeden soğuduk ta neyseeeee

yarın da sınava gideceğiz. okulun kamelyasında sınava giriyor çocuk soruları kolaylaştırdılar yoksa çoğunun alacağı not 10 20 idi

500 tl hediyelik aldim is arkadaslarima.

400 tl terapiye verdim

9 acma, 14 kahve.
açma 9 lira. 9 lira acma. Basbaya dumdukkk acma 9 lira

Yarin market gunu allahimmm korkuyorum. Bi de benzin. Tam böbregi saticam yesa basliyor gülmeye

Allah kolaylık versin kuzucuğa. Bizde tam sınav haftası kapandı okullar. Elimizde fotokobiler kaldık öyle.
ortaokullar çok daha dağıldı.benim ücretsiz ders verdiğim bir kız var apartmanda bu hafta ölü taklidi yaptı whatsapa cevap vermiyor telefonu da açmıyordu.babanne den fırça yiyince ortaya çıktı canlı derslere hiç katılmıyormuş annesi de yok .büyükşehirde bile durum bu .

Biz gittik markete bugün. Her ölümlü bu duyguyu tadacak GeyikliGece . Eamazan öncesi uçmuş fiyatlar

Ben vakit bulamadim
9.30 19.30 calisiyorum

Bu sabah bi de doktora gittim zaten gec girdim ise. Bi daha kacamadim.
Aslinda evle isim ayni sokakta yarin kacip halledicem.

Kac tale bayildiniz sormasi ayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…