- 7 Aralık 2020
- 442
- 1.803
- 63
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.541
Kalabalık başlamadan git bencede. Evde Erdal bakkal kadar stok olmasına rağmen yarım market arabasına bin lira bıraktık maalesefBen vakit bulamadim
9.30 19.30 calisiyorum
Bu sabah bi de doktora gittim zaten gec girdim ise. Bi daha kacamadim.
Aslinda evle isim ayni sokaktayarin kacip halledicem.
Kac tale bayildiniz sormasi ayip
Kalabalık başlamadan git bencede. Evde Erdal bakkal kadar stok olmasına rağmen yarım market arabasına bin lira bıraktık maalesef
690 da biz verdik ama evde zaten tonla erzak vardı.asgari ücretle geçinip bir de birikim yapıyorum diyenlere selam olsunKalabalık başlamadan git bencede. Evde Erdal bakkal kadar stok olmasına rağmen yarım market arabasına bin lira bıraktık maalesef
Hoşbuldum. Ekonomi, finans, birikim pek derdim değil de size bir şey yazmak için fırsat kolladım. Geçen günkü mesajınıza gereksiz atarlandığım için özür dilerim. Üslup dediğim şey doğal tarzınızmış, okudukça fark ettim. Fırsat verdiğiniz için teşekkür ederim.gel gel .hoşgeldin
Artık senin de tek maasla her seyi alıp ev kredisi ödeme vaktin geldi. Sitede örnekleri mevcut. Başarabilirsin inanıyoruz sana.Eee arkadaslar size sevgilimi nasil cok sevdigimi hic anlatmis miydimcanim, herseyim...
Ac kalicam bu gidisle, insallah bana bakar
yok rica ederim.siz beni tanımadığınız için oldu geçti gitti.espride yapmasak şu virüs ortamında kafayı yeriz .yoksa hepimiz herşeyin bilincindeyiz ama herşey heryerde söylenmiyor malum.biz de deliliğe vurduk eğleniyoruz.aramızda sizi de görmekten memnun oluruzHoşbuldum. Ekonomi, finans, birikim pek derdim değil de size bir şey yazmak için fırsat kolladım. Geçen günkü mesajınıza gereksiz atarlandığım için özür dilerim. Üslup dediğim şey doğal tarzınızmış, okudukça fark ettim. Fırsat verdiğiniz için teşekkür ederim.
690 da biz verdik ama evde zaten tonla erzak vardı.asgari ücretle geçinip bir de birikim yapıyorum diyenlere selam olsun
Olmuş valla armut elma bile 10 liraydı.saka bir yana cok mu pahalanmis kiz hersey, zaten 800 gram peynir 49 tl idi pinar premium seviyorum ben. 60 olmustur imansız
Artık sen
Artık senin de tek maasla her seyi alıp ev kredisi ödeme vaktin geldi. Sitede örnekleri mevcut. Başarabilirsin inanıyoruz sana.
Valla avakado benim de kırmızı çizgim. İçkim, sigaram yok bi avakado keyfim var zatenAvokado linç loading...
"Ay canim sen cok musrifsin"
Yazacaktım birkaç gün sonra, benim siz yazmadan mesaj gönderme yetkim yok sanırım, yazamadım. Şimdi söyleyince rahatladım. Belki gergindim, alıngan ya da gereksiz sinirli bi anımdı bilmiyorum, gülüp geçebilirdim. Şimdi yazın vallahi gülerim :) Ben o kaba ergen tiripli kız değilim, lütfen o asabinin kusuruna bakmayın.yok rica ederim.siz beni tanımadığınız için oldu geçti gitti.espride yapmasak şu virüs ortamında kafayı yeriz .yoksa hepimiz herşeyin bilincindeyiz ama herşey heryerde söylenmiyor malum.biz de deliliğe vurduk eğleniyoruz.aramızda sizi de görmekten memnun oluruz
aynen ben de sevmem içki sigara.tek lüksüm kemerleri sıkarak aldığım 300 tl lik ayakkabı çantalar ama artık onlardanda bahsetmeyeceğim çünkü görgüsüzlük oluyormuş.madam moss lcw candır cannnn.hatta bdv de konu vardı yemeyip içmeyip gelecekteki gelin ve damatlarımıza düğün ve eşya parası biriktirecekmişiz hayattaki tek görevimiz buymuş bize nefes almak yetermiş gerisine gerek yokmuşValla avakado benim de kırmızı çizgim. İçkim, sigaram yok bi avakado keyfim var zaten
bdv de ben de böyle yazmıyorum daha resmiyim orada .ama burada herkes birbirini tanıdığı için şakalaşıyoruz kimse de kimseye kızmıyor .ben unutmuştum bile hiç sorun değil.aramıza katılın memnun oluruzYazacaktım birkaç gün sonra, benim siz yazmadan mesaj gönderme yetkim yok sanırım, yazamadım. Şimdi söyleyince rahatladım. Belki gergindim, alıngan ya da gereksiz sinirli bi anımdı bilmiyorum, gülüp geçebilirdim. Şimdi yazın vallahi gülerim :) Ben o kaba ergen tiripli kız değilim, lütfen o asabinin kusuruna bakmayın.
Keyifli sohbetler, sağlıklı günler dilerim
aynen ben de sevmem içki sigara.tek lüksüm kemerleri sıkarak aldığım 300 tl lik ayakkabı çantalar ama artık onlardanda bahsetmeyeceğim çünkü görgüsüzlük oluyormuş.madam moss lcw candır cannnn.hatta bdv de konu vardı yemeyip içmeyip gelecekteki gelin ve damatlarımıza düğün ve eşya parası biriktirecekmişiz hayattaki tek görevimiz buymuş bize nefes almak yetermiş gerisine gerek yokmuş
o kirazlı takım günlerdir burda reklamlarla karşımda.benim sadece beyaz tişörte ihtiyacım var yaz için .2 senedir tatile gidemediğim için bikinisinden elbisesine etiketli dolap bekliyorlar.senin sevgülünnn var al giy bizim yerimize deHaftaya kuafore gitmek istiyorum ama korkuyorum virusten.
Valla alisveris de, guzellik salonu da uygun oranda olmali. Insana kendini iyi hissettiriyor. Bu kadar gecistirmemeli insan kendini.
Ben dun iste kirazli seyi aldim hahahhahaha nerde giycem sanki... ama iyi hissediyor insan.
o kirazlı takım günlerdir burda reklamlarla karşımda.benim sadece beyaz tişörte ihtiyacım var yaz için .2 senedir tatile gidemediğim için bikinisinden elbisesine etiketli dolap bekliyorlar.senin sevgülünnn var al giy bizim yerimize de
aman bende geçen gün deri ceketle bir kombin yaptım bu ne aynı motorculara benzemişsin dedi hiççç aldırmadımmmmmSenin de kocan var alla alla
He bu arada sevgilim de emin ol o takimi cok begenir... tam adami...
Guzel olmus askim sere serpe gez bunla der
aman bende geçen gün deri ceketle bir kombin yaptım bu ne aynı motorculara benzemişsin dedi hiççç aldırmadımmmmm
Son günlerde can sıkıntısı ve evde zaman geçirememe derdiyle sıklıkla buralarda topikleri okuyorum. Para tutma ve yatırım yapma konusunda acemiyim, korona döneminde biraz aklım başıma geldi de azıcık biriktirebildim. 33 yaşında, kafayı sokak hayvanlarıyla bozmuş bir öğretmenim. Aşık değilimbdv de ben de böyle yazmıyorum daha resmiyim orada .ama burada herkes birbirini tanıdığı için şakalaşıyoruz kimse de kimseye kızmıyor .ben unutmuştum bile hiç sorun değil.aramıza katılın memnun oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?