- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.561
Aman aman ev keresine bulaşma sakın. Türkiye’de faizler uçuyor resmenTek maasla? Artik o da yokki
Ama yeni ev bakiorum hem de mustakilmaassiz ev kredisi ödeyip bu sitede cigir acicam ❤
Aman aman ev keresine bulaşma sakın. Türkiye’de faizler uçuyor resmen
derim tabiki en iyi arkadaşlıklar kavgayla başlarmış derler.biz de bir başlangıç yapalım.ben de ankaradayım .başka arkadaşlarda var ankara da olan aramızdaSon günlerde can sıkıntısı ve evde zaman geçirememe derdiyle sıklıkla buralarda topikleri okuyorum. Para tutma ve yatırım yapma konusunda acemiyim, korona döneminde biraz aklım başıma geldi de azıcık biriktirebildim. 33 yaşında, kafayı sokak hayvanlarıyla bozmuş bir öğretmenim. Aşık değilimGeyikliGece :) Şimdi jüri karşısında heyecanlıyım tabi, ara ara yazmak bana da iyi gelir. Nitekim başka ekşınım yok.
Siz bana sen derseniz çok daha mutlu olurum
Son günlerde can sıkıntısı ve evde zaman geçirememe derdiyle sıklıkla buralarda topikleri okuyorum. Para tutma ve yatırım yapma konusunda acemiyim, korona döneminde biraz aklım başıma geldi de azıcık biriktirebildim. 33 yaşında, kafayı sokak hayvanlarıyla bozmuş bir öğretmenim. Aşık değilimGeyikliGece :) Şimdi jüri karşısında heyecanlıyım tabi, ara ara yazmak bana da iyi gelir. Nitekim başka ekşınım yok.
Siz bana sen derseniz çok daha mutlu olurum
Emlak kraliçemiz28 kez deneyimledim
Neden 29 olmasin
aynen öyle.neyse ev kredim bari yok arsadan bir ev aldım mütahhhit bulabilirsek kat karşılığı yapılacak .bir daireye 1 milyon asla vermem ben sokaktan mı topluyorum o parayı arsadan girerim daha iyiAman aman ev keresine bulaşma sakın. Türkiye’de faizler uçuyor resmen
bizim aramızda da zengin yokkk.Haaa zengin de değilim, belki sizi okudukça zengin olurum
Evet evet, kötü bir başlangıç oldu ama telafi edeceğim. Ankara'ya çok yakın bir ilçedeyim ben de, ailem Ankara'da, 50 liralık benzinimle git gel yapıyorum sık sık.derim tabiki en iyi arkadaşlıklar kavgayla başlarmış derler.biz de bir başlangıç yapalım.ben de ankaradayım .başka arkadaşlarda var ankara da olan aramızda
bizim aramızda da zengin yokkk.
uzun yıllardır ankaradayım ben üniversite için geldim gidemedimEvet evet, kötü bir başlangıç oldu ama telafi edeceğim. Ankara'ya çok yakın bir ilçedeyim ben de, ailem Ankara'da, 50 liralık benzinimle git gel yapıyorum sık sık.
kızı uyutup geleyim bu saat oldu cin gibi halaaa
Hoşbuldum, o zaman ben şimdi uyuyum, yarın aşık olmuş olarak gelirim. Koç burcu olmak bunu gerektirir.Aaa oldu mu simdi???
Asik ol hemenyoksa kabul etmiyoruz...
Saka bi yana hosgeldinnn❤
adam haklı süpürge pahalı ben henüz alamadım o robottanYaa Esra Erolda kadın sevgilisine kaçarken evdeki robot süpürgeyi de götürmüş. Kocası da kadının sevgilisine karım kalsın süpürgeyi gönder demiş
Ben de aksine, üniversite bitene kadar Ankara'dan çıkmadım, 12 yıl oldu dönemedim. Çalışmalarım devam ediyor, mutlaka döncem.uzun yıllardır ankaradayım ben üniversite için geldim gidemedim
Bizim adam da ondan almıyor sanırım. Şeytana uyarım mazallah.adam haklı süpürge pahalı ben henüz alamadım o robottan
Nasıl yani ? 28 kez ev mi aldın ? Cey hani zengin yoktu aramızda ? Atın bu pis zengini28 kez deneyimledim
Neden 29 olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?