- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.581
Aynen , hayali zenginler klübünde hoş geldinHaaa zengin de değilim, belki sizi okudukça zengin olurum
Şimdi kadın benzin almak için ev mi satsınNasıl yani ? 28 kez ev mi aldın ? Cey hani zengin yoktu aramızda ? Atın bu pis zengini
Nasıl yani ? 28 kez ev mi aldın ? Cey hani zengin yoktu aramızda ? Atın bu pis zengini
Olsun ama 28 tane evi varmış . Birini satsa kaç para eder kiŞimdi kadın benzin almak için ev mi satsınTL olarak fakir o
Hoşbuldum, hemen havaya girerim zengin olmaya başladım gibi galiba, bi değişik hissediyorumAynen , hayali zenginler klübünde hoş geldin
Olsun ama 28 tane evi varmış . Birini satsa kaç para eder ki? Gördün mü , Fakir olduğumuz icin ev fiyatlarını bile bilmiyoruz
Şimdi sen yatağa girince paralarını nereye harcayacağını da hayal edersinHoşbuldum, hemen havaya girerim zengin olmaya başladım gibi galiba, bi değişik hissediyorum
Evet, bu gece değişik hayallerle uyucam, ne zaman olurum tam olarak, bence çabuk olurum bu gazlaŞimdi sen yatağa girince paralarını nereye harcayacağını da hayal edersin
Evet, bu gece değişik hayallerle uyucam, ne zaman olurum tam olarak, bence çabuk olurum bu gazla
Olsun kız 28 ev yada oda ne farkeder . Sana ait olan ve kendi emeğinle yaptığın şeylerin ismi bile huzur veriyor insanaHahaha dur kiz.
Minik minik hep evlerim. Satsam cok bisey etmez. Ama kiralari tatli oluyor.
Isten 1 aylik sevgilime guvenip cikmadim herhalde
He ondan da nasipleniriz o ayri mesele. Napim onun yaninda kaldim dümdük fakir
Dur önce bir ben olayım sonra haberdar ederim seniEvet, bu gece değişik hayallerle uyucam, ne zaman olurum tam olarak, bence çabuk olurum bu gazla
Olsun kız 28 ev yada oda ne farkeder . Sana ait olan ve kendi emeğinle yaptığın şeylerin ismi bile huzur veriyor insana
Senin ex sana bıraktı herseyi benim ex ise benim kendi yaptıklarımı bile aldı . Batsın bu dünyaTesekkurler kuzum
Ex esimle yapmistik hepsini❤
Simdi oglumla bana kaldi.
Durma durma bu pandemi bitirmedi o bitirir belki seniBu arada kötü kredi geçmişlerim var, hepsi hava cıva şeyler için. Kredi çekip tatil yapalım, sağa sola saçalım, şu kartları bi sıfırlayalım ...GeyikliGece kredilerle ilişkine hayran oldum. Ben neymişim ki senin yanında :) Son bikaç yıldır kredim yok, yarın çeksem miiii acaba?
Senin ex sana bıraktı herseyi benim ex ise benim kendi yaptıklarımı bile aldı . Batsın bu dünya
Tamam, çabuk ol lütfen, yarın olur inşşş.Dur önce bir ben olayım sonra haberdar ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?