kızları şöyle eledim.küçük bebekliler çocuklular olmaz.seni eleme sebebim sevgilin olması .izin vermez cıks olmaz.yengençten iyisi yok aranızda kıskanmayın
En iyi arkadaşınız ben olacaktım, hatırlatırım :) Bu durumda doğu ekspresine beraber gidiyoruuuuuz oleyyy

İyi geceler topik sakinleri...

ooo maşallah eskiden sadece altıncıydın.şimdilerde her yerde parmağın olmuş
Evet, her ay iki üç gram altin, her gün de 3er gümüş alırdım.
Ah salak kafam, o zaman bir akıl verenim olsaydı 'tamam da bu ay da iki altın parasıyla coin al,sonra yine altına devam edersin' diye ,her şey farklı olabilirdi
Neyse, hayata olumlu tarafından bakalım,En azindan ucuzken aldım altınlarımi hem, zararın neresinden dönsen kârdır.
Artik sepet usulü birikim yapıyorum, ekonomi hakkında konuşan herkesin Önerdiği gibi.
Altınlarım,gumuslerim bir köşede dursun yillarca. Ev peşinatı falan yaparken bozdururum.
Kısa dönem hedefim şu;
birkaç ay boyunca her maaşımdan arttirip hisse,coin falan alacağım.
Haziran başında da balkanlara biletim var.. inşallah o dönem işten ayrilmis olacagim.
İşsiz kaldigim dönemde seyehatlerimde gönlümce harcamak üzere 450 dolarım var (450 dolar beni en az beş ülke götürür, kalacak yere para vermiyorum çünkü)
Normal hayatta da birikimlerimden tirtiklarim biraz. Gönlümce haaarika bir yaz geçirip yaz Sonu tekrar iş aramaya başlamayı düşünüyorum (eğer niyet ettiğim işten para kazanmayı başaramazsam)
Şimdilik birikim hedefim bu yönde. Ama bir yıllık hedefim tekrar düzenli maaş alacağım bir işim olunca miniminnacik bir ev almak. İnşallah hayat hep güzel suprizlerle karşılaştırir, hastalik, kötülük vermez de planlarımi gerceklestirebilirim
senin birikim planın /hedefin ne H Heytttt be ?
Wouuww ilk binance ile başladıysan bu ısın cozdun demekki reis
Ben iki aydir btcturk deyim
Yeni halka arz da var paylaştım birkaç mesaj önce . 15 inde paraları hazır ediyoruz
Yok ilk paparayla başladım, o ne kolaydı. Bianceye daha bugün geçtim, hala çözme aşamasındayım.
Paylaştığın Galata wind'i gördüm ,kaydettim.
Büyük ihtimalle alacağım:) ama sana da sorayım ,bu halka arzlari dağıtımdan sekiz on gün sonra falan mi satiyoruz, yoksa aylarca bizde mı kalıyor? Ona göre devamli 'simdi kaç olmus' diye bakma huyuma bir son vereceğim, eğer alıp unutmam gereken seylerse

İyi almışsın burda bile 75 lira
Benim eşim Muzikci sağolsun cuma akşamları böyle güzellikler yapıyor .
İstekleri yazın peçetelere kızlar

Bdv de yine maas vermeli konu vardi hemeeen aklima geldin hahah
mune hanım ne yazmış maaş kartları kocalara kaptırılmayacak ve birikimler kocadan ayrı hesapta tutulacak.akıllı kadın canımmm aynı benim kafadan.ben mesela hiç bahsediyormuyum ailecek yatırımlarımızdan cıksss onları kendimin saymam bile.hesabımda olsun 3 kuruş olsun değersiz olsun tapusu ben de olsun hesabındayımdır hep

valla yengenç im ben hep altıncıyımdır.hedefim de kız liseyi bitirene dek 1 kilo biriktirmek .iyi bir üniversite kazanamazsa paralı tıp okutacağım türkiye rus cumhuriyetleri neresi olursa artık.malum bu ülkede öğretmen mühendis memur maaşı kuşa döndü ayın sonunu zor getiriyoruz.tek kurtuluş tıp gümüşte alacağım ama hesap açtırmaya fırsatım olmadı .haftaiçi mutlaka açacağım.eşim de borsacı ama son aylarda hep zarardayız.daha önceleri ayda 15 bine para demezdik.dünya borsaları yemyeşil bizimki kıpkırmızı

Konuyu bilmeyenler icinnnn mune hanimin incilerini getirdim ❤

20 yillik evliliklerde darbe yiyen kadinlar varken benim 3 haftalik sevgilime ne verdigimi hatirlamadan gidip huzurla uyuyalim hahahahaha

Allahtannnn maasim yok da maas kartimi veremiyorum

"eşiniz milyarder de olsa, ben seni başımın tacı yaparım yumoş ayakların yorulmasın, narin bedenin incinmesin dese dahi çalışın"
Bu kisim ise ekstra ultra tanidik geldi hahah

"Sen kendini bunlara yormak icin cok kirilgansin, ne istersen bana söyle lutfen"

Hahahhaha

Kizlar fena cakilicam galiba

Benim niyetim de beş tavan görürse bozdurmak .
tabi yine soraririz bu ısın pirine GeyikliGece
Bende coinlere her dakika bakmak istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…