Kız sen Kadir gecesi mi doğdun hiç öyleleri denk gelmiyor bizlere lafta olsa böle söyleyen yok

Ceycey tavsiyeleri kestin halbuki dört gözle yeni maddeleri bekliyorduk

Siirt te cok ünlü . Piyano çalıyor diye benim adama herkes bi acayip gözle bakıyor Adam Arnavut herkes yabancı sanıyor
müzik öğretmenimi aynı zamanda?bend e kıza a101 den en ucuzundan org aldım ama 2 şarkı dışında bir şey çaldığını görmedim henüz

İyi almışsın burda bile 75 lira
Benim eşim Muzikci sağolsun cuma akşamları böyle güzellikler yapıyor .
İstekleri yazın peçetelere k

ben de öyleyim farkındaysan.yoksa bu hayatın yükü çekilir mi?

ben de öyleyim farkındaysan.yoksa bu hayatın yükü çekilir mi?
Ya bu alıntıları falan ne zaman becerebilirim bilmiyorum kusura bakmayın.
Çekilmez tabi, sağlığımız kadar ruh sağlığımızı da koruyalım ki bu zor günler geçince içimizdeki çocuğu tatile çıkarabilelim.
Ben de Cedric1003 gibi 6-9 yaş arası ile muhattabım her gün, iyi ki, yaşama sevincimi sayelerinde koruyabiliyorum. Korumuş halin buysa.... demeyin, koruyorum :)

İyi almışsın burda bile 75 lira
Benim eşim Muzikci sağolsun cuma akşamları böyle güzellikler yapıyor .
İstekleri yazın peçetelere kızlar
Ne hoş bi teklif peçeteye istek yazmak falan ahhh ah... Mekanik seslere kaldık. Piyano, yan flüt, her ergen gibi gitar geçmişim oldu ancak ıslık çalabiliyorum. Ordan bii Livaneli rica ediyorum.

hepimiz korumaya çalışıyoruz.bugün kızın kolej bursluluk sınavı vardı .okulun önüne kadar gittik çok yüksek riskli bölge gözüktüğü için vazgeçtik.herşeyden mahrum kaldık yaşamaktan eğitimden

Gerçekten miii? Başka fırsatlar çıkar umarım onlara girer. Ankara yeniden çok yüksek bölge mi oldu 15 gün önce annemlerdeydim, düşük riskli gösteriyordu. Mahrum kaldıklarımızın karışılığını alırız bi şekilde de çok tırsıyorum bugünlerde, her gün test vermeye gidesim var böyle böyle deliriyorum demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…