- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.921
15 nisandaki halka arzı ben de alayım bari.ama batarsam yakana yapışırım
Kız sen Kadir gecesi mi doğdun hiç öyleleri denk gelmiyor bizlereKonuyu bilmeyenler icinnnn mune hanimin incilerini getirdim ❤
20 yillik evliliklerde darbe yiyen kadinlar varken benim 3 haftalik sevgilime ne verdigimi hatirlamadan gidip huzurla uyuyalim hahahahaha
Allahtannnn maasim yok da maas kartimi veremiyorum
"eşiniz milyarder de olsa, ben seni başımın tacı yaparım yumoş ayakların yorulmasın, narin bedenin incinmesin dese dahi çalışın"
Bu kisim ise ekstra ultra tanidik geldi hahah
"Sen kendini bunlara yormak icin cok kirilgansin, ne istersen bana söyle lutfen"
Hahahhaha
Kizlar fena cakilicam galiba
Ceycey tavsiyeleri kestin halbuki dört gözle yeni maddeleri bekliyordukmune hanım ne yazmış maaş kartları kocalara kaptırılmayacak ve birikimler kocadan ayrı hesapta tutulacak.akıllı kadın canımmm aynı benim kafadan.ben mesela hiç bahsediyormuyum ailecek yatırımlarımızdan cıksss onları kendimin saymam bile.hesabımda olsun 3 kuruş olsun değersiz olsun tapusu ben de olsun hesabındayımdır hep
bizler memuruz haddimizi bilelim 3 kuruş biriktirelim oturalımKız sen Kadir gecesi mi doğdun hiç öyleleri denk gelmiyor bizlerelafta olsa böle söyleyen yok
Kız sen Kadir gecesi mi doğdun hiç öyleleri denk gelmiyor bizlerelafta olsa böle söyleyen yok
artık tavsiyeleri mor verecek.Ceycey tavsiyeleri kestin halbuki dört gözle yeni maddeleri bekliyorduk
Siirt te cok ünlü . Piyano çalıyor diye benim adama herkes bi acayip gözle bakıyorvay canına ünlü mü peki?bizim öğretmeninki ünlü de
Mor sendeyiz o zamanartık tavsiyeleri mor verecek.
müzik öğretmenimi aynı zamanda?bend e kıza a101 den en ucuzundan org aldım ama 2 şarkı dışında bir şey çaldığını görmedim henüzSiirt te cok ünlü . Piyano çalıyor diye benim adama herkes bi acayip gözle bakıyorAdam Arnavut herkes yabancı sanıyor
İyi almışsın burda bile 75 lira
Benim eşim Muzikci sağolsun cuma akşamları böyle güzellikler yapıyor .
İstekleri yazın peçetelere k
ben de öyleyim farkındaysan.yoksa bu hayatın yükü çekilir mi?
Ya bu alıntıları falan ne zaman becerebilirim bilmiyorum kusura bakmayın.ben de öyleyim farkındaysan.yoksa bu hayatın yükü çekilir mi?
Dumduk memuruzbizler memuruz haddimizi bilelim 3 kuruş biriktirelim oturalım
artık tavsiyeleri mor verecek.
Dumduk memuruz
Mesela morun o beğendiği araba bana hiç cazip gelmedi candy crash gibi araba
Bize öyle arabalarla gelmeyin
Ne hoş bi teklif peçeteye istek yazmak falan ahhh ah... Mekanik seslere kaldık. Piyano, yan flüt, her ergen gibi gitar geçmişim oldu ancak ıslık çalabiliyorum. Ordan bii Livaneli rica ediyorum.İyi almışsın burda bile 75 lira
Benim eşim Muzikci sağolsun cuma akşamları böyle güzellikler yapıyor .
İstekleri yazın peçetelere kızlar
hepimiz korumaya çalışıyoruz.bugün kızın kolej bursluluk sınavı vardı .okulun önüne kadar gittik çok yüksek riskli bölge gözüktüğü için vazgeçtik.herşeyden mahrum kaldık yaşamaktan eğitimdenYa bu alıntıları falan ne zaman becerebilirim bilmiyorum kusura bakmayın.
Çekilmez tabi, sağlığımız kadar ruh sağlığımızı da koruyalım ki bu zor günler geçince içimizdeki çocuğu tatile çıkarabilelim.
Ben deCedric1003 gibi 6-9 yaş arası ile muhattabım her gün, iyi ki, yaşama sevincimi sayelerinde koruyabiliyorum. Korumuş halin buysa.... demeyin, koruyorum :)
aman volvoyu istemeyiz zaten hıhh.hem ben dede volvo termoslar var.koyarım düldül arabama o da yarı yarıya volvo olur o zamanBana cazip geliyor ama volvomu vermem. Volvomun yaninda ekstra olarak o arabayi isterim.
Sonucta ruyalar di mi, abartabilirim
aman volvoyu istemeyiz zaten hıhh.hem ben dede volvo termoslar var.koyarım düldül arabama o da yarı yarıya volvo olur o zaman
Dumduk memuruz
Mesela morun o beğendiği araba bana hiç cazip gelmedi candy crash gibi araba
Bize öyle arabalarla gelmeyin
Gerçekten miii? Başka fırsatlar çıkar umarım onlara girer. Ankara yeniden çok yüksek bölge mi oldu 15 gün önce annemlerdeydim, düşük riskli gösteriyordu. Mahrum kaldıklarımızın karışılığını alırız bi şekilde de çok tırsıyorum bugünlerde, her gün test vermeye gidesim var böyle böyle deliriyorum demek kihepimiz korumaya çalışıyoruz.bugün kızın kolej bursluluk sınavı vardı .okulun önüne kadar gittik çok yüksek riskli bölge gözüktüğü için vazgeçtik.herşeyden mahrum kaldık yaşamaktan eğitimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?