- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.306
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.941
çiçek çocuklar devri biteli çok oldu.siyah ya da beyaz araba candır.Yavrum sen beni dinle o arabadan al.
Kizlar üstüme sticker yapistirsin hahahahahaha
çiçek çocuklar devri biteli çok oldu.siyah ya da beyaz araba candır.
iyi geceler - kalp emojisi bulamadımHadi iyi geceler
Gözlerim kayiyo valla.
evet yüksek riskliyiz artık.bizim evin civarı değil ama çoğu bölge yüksek riskli.okullar zaten öğrenci bulamayacaklar.pazarlık ederiz zamanı gelince fiyatta.ben markete gidince psikolojik boğazım ağrıyor öksürüyorum aylardır.Gerçekten miii? Başka fırsatlar çıkar umarım onlara girer. Ankara yeniden çok yüksek bölge mi oldu 15 gün önce annemlerdeydim, düşük riskli gösteriyordu. Mahrum kaldıklarımızın karışılığını alırız bi şekilde de çok tırsıyorum bugünlerde, her gün test vermeye gidesim var böyle böyle deliriyorum demek ki
benim kızlar aynı bana cekmisler hiç yetenek yok . Eşim sabahtan akşama uğraşıyor ama yokmüzik öğretmenimi aynı zamanda?bend e kıza a101 den en ucuzundan org aldım ama 2 şarkı dışında bir şey çaldığını görmedim henüz
Yaa bizim hayaller CllioBana cazip geliyor ama volvomu vermem. Volvomun yaninda ekstra olarak o arabayi isterim.
Sonucta ruyalar di mi, abartabilirim
gönderiyoruz bir karlı kayın ormanıNe hoş bi teklif peçeteye istek yazmak falan ahhh ah... Mekanik seslere kaldık. Piyano, yan flüt, her ergen gibi gitar geçmişim oldu ancak ıslık çalabiliyorum. Ordan bii Livaneli rica ediyorum.
benimki bebe mavisi vereyim sana.kırmızı da var lacetti 2009 model ama o bir üniversite öğrencisinde o kullanıyor.Cıksss
Ilk arabam da kırmızıydı
Simdi beyaz
Sonra ins bebe mavisi (pembeden vazgectim)
Yaa bizim hayaller Cllioimkan varsa yapmak lazım boşver en güzel zamanlarımız para daha rahat yasamak icin kazanılmalı
dur rahatsız etme henüz 75 tele bonusumu harcamadım sitelerde dolanıyorum ne alsam ne alsam diye.Issiz ve piyasalara veda etmis her genc kadinin 10 milyon taleye araba alma imkani vardir cedric, di mi yani hahahahaha
Anca rüyamda gorurum.
Sonra diger topiklere malzeme oluyorum
Valla yok rolls royce falan almadim, geyik yapiyoruz, almicam, imkani yok, optum bye
Allah gönlüne göre versin canım cok akıllı çalışkan dürüst birisin bu cok belliYavrum sen beni dinle o arabadan al.
Kizlar üstüme sticker yapistirsin hahahahahaha
arabamıza benzin alabildiğimize şükrediyoruz bir de model mi beğeneceğiz?Allah gönlüne göre versin canım cok akıllı çalışkan dürüst birisin bu cok belli
Benim rüyama da girmez o araba çünkü bilmiyorum
İyi geceler mor
tek başınıza da mutlu olmayı öğrenin derim.o zaman hayatınıza ister aile üyeleri ister arkadaş ister sevgili kimi alırsanız alın acele etmeden düşünerek tartarak alırsınız.bazen yalnızlıkta güzeldir.iyi gecelerCedric1003 teşekkür ederim karlı kayın ormanı kafamda çalmaya başladı bile :)
Bu gün ilçemizde uzaktan eğitime geçtik tamamen ama ailemin yanına gidemedim birkaç gün geçsin bişey varsa çıksın diye. Kendinize dikkat edin. Maaş kartınızı kimseye vermeyin veHadi bea gelirse selam söyleyin bu gün de kredi çekmedim.
H Heytttt be bu gün 50 liralık demeye utandım 60 liralık benzin aldım. Ama pompacı sanki bıyık altından güldü.
Deli gibi yazasım var fakat garip bi yavaşlık halindeyim. Ailemsiz ilk haftasonu karantinam, yarın gelip coinci bile olabilirim. İnşallah olmam.
Son yıllarımın hayat dersini özetlediniz, hep acelem var gibi hayatta, bazen kısa bi hayatım olacak da çok şey mi sığdırmaya çalışıyorum diye düşünüp irkiliyorum. Yalnızlığımın ne kadar kıymetli olduğunu ise iki aylık evlilikte öğrendim. Teşekkür ederim, iyi gecelertek başınıza da mutlu olmayı öğrenin derim.o zaman hayatınıza ister aile üyeleri ister arkadaş ister sevgili kimi alırsanız alın acele etmeden düşünerek tartarak alırsınız.bazen yalnızlıkta güzeldir.iyi geceler
Ojgeldiniz, bizlere yakın hissettiğinize göre siz de bir ruhhas tası yaşam biçimi felsefesine sahipsiniz pek ala pek güzelBir deMihail Zoscenko diye bi arkadaşı okudum, okurken acaba bu ben miyim dedim. Gelirse kendisine selamlar...
Ruh hastası dedi yaaOjgeldiniz, bizlere yakın hissettiğinize göre siz de bir ruhhas tası yaşam biçimi felsefesine sahipsiniz pek ala pek güzel
Issiz ve piyasalara veda etmis her genc kadinin 10 milyon taleye araba alma imkani vardir cedric, di mi yani hahahahaha
Anca rüyamda gorurum.
Sonra diger topiklere malzeme oluyorum
Valla yok rolls royce falan almadim, geyik yapiyoruz, almicam, imkani yok, optum bye
Hepimiz birer ruhhas tası değil miyizRuh hastası dedi yaa
Hepimiz birer ruhhas tası değil miyizşu 1000 sayfa muhabbeti okumak yeter anlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?