evet yüksek riskliyiz artık.bizim evin civarı değil ama çoğu bölge yüksek riskli.okullar zaten öğrenci bulamayacaklar.pazarlık ederiz zamanı gelince fiyatta.ben markete gidince psikolojik boğazım ağrıyor öksürüyorum aylardır.

müzik öğretmenimi aynı zamanda?bend e kıza a101 den en ucuzundan org aldım ama 2 şarkı dışında bir şey çaldığını görmedim henüz
benim kızlar aynı bana cekmisler hiç yetenek yok . Eşim sabahtan akşama uğraşıyor ama yok

Ben de Cedric1003 gibi 6-9 yaş arası ile muhattabım her gün, iyi ki, yaşama sevincimi sayelerinde koruyabiliyorum. Korumuş halin buysa.... demeyin, koruyorum :)

Bana cazip geliyor ama volvomu vermem. Volvomun yaninda ekstra olarak o arabayi isterim.
Sonucta ruyalar di mi, abartabilirim
Yaa bizim hayaller Cllio imkan varsa yapmak lazım boşver en güzel zamanlarımız para daha rahat yasamak icin kazanılmalı
Ne hoş bi teklif peçeteye istek yazmak falan ahhh ah... Mekanik seslere kaldık. Piyano, yan flüt, her ergen gibi gitar geçmişim oldu ancak ıslık çalabiliyorum. Ordan bii Livaneli rica ediyorum.
gönderiyoruz bir karlı kayın ormanı
Bende 20 yıldır birlikteyim uç yaşındaki çocuk gibi piyona tuşlarına basıyorum
Eşim iki yaşındaki kızıma izin veriyor bana dokundurmuyor zarar veriyorum diye sen düşün artık halimi

Yaa bizim hayaller Cllio imkan varsa yapmak lazım boşver en güzel zamanlarımız para daha rahat yasamak icin kazanılmalı

Issiz ve piyasalara veda etmis her genc kadinin 10 milyon taleye araba alma imkani vardir cedric, di mi yani hahahahaha

Anca rüyamda gorurum.

Sonra diger topiklere malzeme oluyorum
Valla yok rolls royce falan almadim, geyik yapiyoruz, almicam, imkani yok, optum bye

dur rahatsız etme henüz 75 tele bonusumu harcamadım sitelerde dolanıyorum ne alsam ne alsam diye.

Cedric1003 teşekkür ederim karlı kayın ormanı kafamda çalmaya başladı bile :)

Bu gün ilçemizde uzaktan eğitime geçtik tamamen ama ailemin yanına gidemedim birkaç gün geçsin bişey varsa çıksın diye. Kendinize dikkat edin. Maaş kartınızı kimseye vermeyin ve Hadi bea gelirse selam söyleyin bu gün de kredi çekmedim.

H Heytttt be bu gün 50 liralık demeye utandım 60 liralık benzin aldım. Ama pompacı sanki bıyık altından güldü.

Deli gibi yazasım var fakat garip bi yavaşlık halindeyim. Ailemsiz ilk haftasonu karantinam, yarın gelip coinci bile olabilirim. İnşallah olmam.

tek başınıza da mutlu olmayı öğrenin derim.o zaman hayatınıza ister aile üyeleri ister arkadaş ister sevgili kimi alırsanız alın acele etmeden düşünerek tartarak alırsınız.bazen yalnızlıkta güzeldir.iyi geceler

Son yıllarımın hayat dersini özetlediniz, hep acelem var gibi hayatta, bazen kısa bi hayatım olacak da çok şey mi sığdırmaya çalışıyorum diye düşünüp irkiliyorum. Yalnızlığımın ne kadar kıymetli olduğunu ise iki aylık evlilikte öğrendim. Teşekkür ederim, iyi geceler

Bu erkeklere mütevazi kadınlar hoş gelmez kızım, ne istiyorsan söyle alsın, çünkü sana almadığını başkasına alır Öylelerini seviyorlar.
İşşiz derken bu arada ne kastettin? İşi bıraktım demeyeceksin inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…