- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.961
Hepimiz birer ruhhas tası değil miyizşu 1000 sayfa muhabbeti okumak yeter anlamak için
Bu erkeklere mütevazi kadınlar hoş gelmez kızım, ne istiyorsan söyle alsın, çünkü sana almadığını başkasına alırÖylelerini seviyorlar.
İşşiz derken bu arada ne kastettin? İşi bıraktım demeyeceksin inşallah?
Ahahaha 3 5 bin lira degil ki 10 milyonluk araba diyoruz. Hayatta kimseden böyle bisey istemem.
Zaten ne gerek var yani, cok zengin de olsam almam onu ben. Geyik yapiyoruz
Dün son günümdü çıktım iştenkız ama çok kızma tamam mı
Belki senin 3-5 binin ila onun 10 milyonu denktir.
Çok zengin oBelki senin 3-5 binin ila onun 10 milyonu denktir. Ama keşke işten çıkmasaydın, bu sözümü hatırlarsın ilerde. İnşallah pişman olmazsın. Ben ciddi değilsindir diye düşünmüştüm.
Bu sene yaz gelmeyecek herhalde
Herkese günaydin bebeklerim❤
Gelmesin zaten, kar ne büyülü bir şey
Biz fakirler bilmeyiz öyle kar romantizmi falan, bigun zengin olursak anlariz insallah.
Suan kara bakis acimiz "bu ay da dogalgaz cok gelecek"
Biz fakirler bilmeyiz öyle kar romantizmi falan, bigun zengin olursak anlariz insallah.
Suan kara bakis acimiz "bu ay da dogalgaz cok gelecek"
Yaw he he mor he he hahahahahhahah
Aaa ne kadar ayıp. Benim kadar aklı başında kadın gördün mü ömründe sen?Hepimiz birer ruhhas tası değil miyizşu 1000 sayfa muhabbeti okumak yeter anlamak için
Aaa ne kadar ayıp. Benim kadar aklı başında kadın gördün mü ömründe sen?
Konuşsam ifşa olacaksın, susuyorum. Ama iyi güldüm. İyi tatiller kuzum.
Şakalarım dışında insanlara tüm yorumlarım aklı başındadır ama. O şakaları yapmasam şu pandemi ortamında neye güleceğiz? Gülecek güzel bir olay mı var? Virüs aldı başını gidiyor ekonomiyi hiç sorma. Çocukların eğitimi geriledi psikolojiler bitik. O yüzden burda bir arkadaşı gülümsetsem kardır değil mi?Senle ben rekorlara kosuyoruz
Ev kadını olarak asla 7 de uyanmam dışarda işim yoksaKizlar 7de uyandim. Ama hala yataktan cikmadim.
Cok guzel bi duygu.
Bu ev kadini olma olayiyla biz iyi anlasicaz galiba
Ev kadını olarak asla 7 de uyanmam dışarda işim yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?