Herkesin derdi farklı işte :) Şayet birgün 80 kilo olursan yana yakıla lanet edersin bu popo istediğin günlere. Nerden biliyorum, deneyimliyim bu konuda :)
 
Benim uyku sorunum var kuzum biliyorsun. 5te ayaga dikilmedigime sukur
Ki dun gece erken uyudum. Normalde en az 2yi buluyor

Is yorgunlugu + yol + temiz hava ancak 7 saate yaklasti uykum.
Zebrali pijamam da bi rahat ki yumusacik


Yaş ilerledikçe uyku iyice azalıyor. Kafana neyi takıyorsan takma, rahatla. Sen bile uyuyamıyorsan biz yatmayalım bile
 
B bounty bir sey danismak istiyorum

Simdi eskiden bi kagit tavan olurdu pesine 3 5 tavan daha gelirdi
Kap gelirdi 3 5 tavan gorurduk en azindan %7 %8 falan

Gecen doconun tavanini hesapladim ben mesela. Viyana kapaliyken istanbul kagidi dusurdu. Oldu da tavan. Ama ertesi gun yine eksi acti. Devami gelmedi.
Baska bi kagida sahane kap geldi. Ertesi gun eksi kapatti.
Ertesi gun yine eksi..

Noluyo, neden böyle oluyo? Bu bi donem mi? Bekleyelim mi?
Bist bizi üzüyor :)
 
Yaş ilerledikçe uyku iyice azalıyor. Kafana neyi takıyorsan takma, rahatla. Sen bile uyuyamıyorsan biz yatmayalım bile


Gecen nisanda burda hava günlük güneslikti suan karli.
Benim kafama takip uyumamam icin yeterli bisey mesela hahahahahahahahaha
Beni bosverin
Burcum yukselenim ikizler. Beni yok sayin
 
Gecen nisanda burda hava günlük güneslikti suan karli.
Benim kafama takip uyumamam icin yeterli bisey mesela hahahahahahahahaha
Beni bosverin
Burcum yukselenim ikizler. Beni yok sayin


Yavrum hayat böyle geçer mi? Yasla başını adamın omzuna, iç şarabını keyif yap. Dünya yansa umrunda olmasın, çünkü herhangi bir şeyi dert etmeni gerektiren bir durumun yok. Gençsin, güzelsin, sağlıklısın, paran pulun var. Şükretmeyi, biraz da sadaka vermeyi ihmal etme. Sen böyleysen biz yaşamayalım. Allah huzura erdirsin inşallah.
 


Ne zaman traderlar dökülürse piyasa normale döner. KAP geliyor. Tahtacı diyor ki şimdi traderler gelecek, alacak, yükselince satacak. Traderlar geliyor kağıt hafif oynuyor. Tahtacı malı çakıyor kaba tabirle, traderlar satamadan kağıdı kırmızı yapıyor ki mal ellerinde patlasın. O malı da alttan tekrar traderlardan alıyor. Bu dönemde tahtacı kazanır. Ky nin sansı çok yok. Maldaysanız bekleyin, değilseniz küçük oranlarda alımlar yapın biriktirin. Asla zararına satış yapmanızı önermem. Bulursam bir tweet atacağım bununla alakalı. Çok güzel özet.

Do&Co yapması gereken eşitlemeyi yaptı. Hesabı iyi yapmışsın ama bunu kaçırmışsın. Viyana kapalıyken Bist kağıdı tutamadı düşürdü, Viyana'nın açılışı öğleni buldu, öğlen 1 dakikada eşitleme sebebiyle tavana kitledi. İlerleyen günlerde artmasını gerektiren bir durum zaten yoktu. YTD
 
Maaşları dahil her şeyini erkeklere teslim eden kadınları omuzlarından tutup silkeleyerek kendine getirmeyi planlıyorum
Bundan sonra misyonum bu
Ey kadınlar bırakın ortak hesabı, ortak sosyal medya hesabınız bile olmasın

Ay valla şaka bir yana da kadınlar darılmasın gücenmesin, yapmadığım için anlamıyorum, ortak hesap açmak nedir, maaş kartını, altınlarını vb şeyleri niye eşine verirsin?
Niye ortak sosyal medya hesabı açılır?
Hayat müşterektir biz biriz demek için mi? Müşterektir evet de ben kendime hesap açıp hesabımı paramı kendim yönetebilirim.

Hayır bir de her şey tek bir havuzda toplanacaksa, o havuz niye çoğunlukla erkeklerin hesabı?
 


Abla bizde havuz bende simdi tersine esitlik olursa ben yanarim o zmn napicaz
 
Bizde her sey bende hatta geçen adamın nakiti bitmişti çocuğun kumbarasındaki bozuklukları çıkarıp verdim. Yeter sana napıcan parayı diye ben de çok mu kötüyüm ne
 


Bizim H Heytttt be ve yesa beni omuzlardan tutup salliycak ama yesa omuzlarima yetisebilmek icin tabure istedi, simdi onu ariyorum
ister misiniz size de bulayim mi birer tabure

Ben isten ciktim ya ne biliym, zaten aklimdaydi. Adam da iyice dillendirdi durdu ciktim.
Altin falan vermedim
Ama hisse senetlerimi verdim. Hatirlarsan bana mb baskan degisimi oncesi cik borsadan demisti inatlasmistim sonra super bir eksi gormustum kendime kizmistim niye dinlemedim adami diye. yani alsin onun olsun diye vermedim o artirsin yonetsin falan diye verdim.



Isin guzel yani adami 1 aydir taniyorum


hahahahaha
 

Ah bi sandalyem olsa üstüne çıksam vursam kafana vursam kafana hahhah
 


Aferin kızım, aferin sana...
Yok ben adamı yıllardır tanıyorum. Manevi konularda seni üzerse de maddi konuda üzmez eminim ama yine de sana çok kızdım. Ondan öğrenip kendin yürümek varken al beni sırtına taşı diyorsun adama. Erkek milletine güven olmaz. Yarı yolda kalmayacağının garantisi var mı?
 
Bizde her sey bende hatta geçen adamın nakiti bitmişti çocuğun kumbarasındaki bozuklukları çıkarıp verdim. Yeter sana napıcan parayı diye ben de çok mu kötüyüm ne
AA aynı ben Ruh eşimsin piraye trilyon ver harcar gelir, ekonomi bildide bizmi burun kıvırdık sanki
 


Yani bize ekmek yok suan.
Yakin kizlar cigaretteleri...
 
Bana merdiven bulun, 1 aydır tanıdığınız adama yönetsin diye tv kumandasını bile vermemeniz gerekirken y.hesabınızı nasıl teslim edersiniz diye sorarken gözlerinize bakmak istiyorum

Biz yönetemiyor muyuz?

Aklıma geldi, bir işlem sonrası hesabıma para yatacaktı, yattı sms'i gelmeyince hesabımı kontrol etmem gerekti, yanımda bir arkadaşım da vardı eşi, arkadaşım, ben oturuyorduk.
Arkadaşım senin hesabın mı var, senin hesabına mı yatıyor dedi, evet dedim.
Meğer onlarda kadının parası bile ortak hesaba yatıyormuş, ufak çaplı bir tartışma yaşadılar, benden sonra mesele büyümüş, he gerçi o sayede arkadaşım ortak hesapta adının hesabı süslemekten başka bir işe yaramadığını, para çekme yetkisinin eşinde olduğunu öğrenip aydınlanma yaşadı o ayrı.
Kendine hesap açınca ortak hesaptaki birikiminden bir kuruş bile alamadı bu da ayrı çünkü adam tüm parayı çekip kendine ait başka bir hesaba yatırmış.

Her şeyi geçtim para konusunda sonsuz güven de olsa, kadın veya erkek asla birbirinin hakkını yemese de, kadının para yönetemediği algısı yaratılarak, sen şimdi anlamazsın ver bende dursun mantığını anlamıyorum.

Çevremde var böyle arkadaşlarım, evine gelen faturadan bile habersizler, sen bunlarla uğraşma, aklını yorma ben hallederim diyen erkekler var, dışarıdan bakınca çok minnoş düşünceli eş gibi görünüyor olabilir fakat bu gibi ufak tefek görünen ayrıntılar, bir ayrılık veya Allah korusun eşin vefatı sonrası kadının sudan çıkmış balığa dönmesine neden oluyor, evden çıkıp bankaya gitmeye çekiniyorlar yıllar içinde pasifleşiyorsunuz.

Bir akrabamın karısı eşi vefat edince dul aylığı bağlatmak için yaşadığı şehirde sgk binasına bile gidemedi çünkü evin alışverişi dahil her işi eşi görüyordu, tek başına toplu taşımaya binmeye çekiniyordu.

Kadın bu kadar pasif olmamalı, tüm Türkiye'yi gezmedim belki ama sora sora bulamayacağım yer yok, tek başına her yere giderim, girip çıkmayacağım yer de yok, anlamadığım bir şeyi de araştırır öğrenirim.

Sevgili, eş, anne olabilirsiniz ama önce bireyiz hatunlar, birey olmayı elden bırakmamak lazım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…