- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.981
Kizlar 7de uyandim. Ama hala yataktan cikmadim.
Cok guzel bi duygu.
Bu ev kadini olma olayiyla biz iyi anlasicaz galiba
120 adim atmisim. Sabah bi camdan baktim bi aynaya baktim yeter. Normalde bu saatte 12 bin paylasiyordum
Ohhh gelsin basen ve popo
Benim uyku sorunum var kuzum biliyorsun. 5te ayaga dikilmedigime sukur
Ki dun gece erken uyudum. Normalde en az 2yi buluyor
Is yorgunlugu + yol + temiz hava ancak 7 saate yaklasti uykum.
Zebrali pijamam da bi rahat ki yumusacik
Yaş ilerledikçe uyku iyice azalıyor. Kafana neyi takıyorsan takma, rahatla. Sen bile uyuyamıyorsan biz yatmayalım bile
Gecen nisanda burda hava günlük güneslikti suan karli.
Benim kafama takip uyumamam icin yeterli bisey mesela hahahahahahahahaha
Beni bosverin
Burcum yukselenim ikizler. Beni yok sayin
B bounty bir sey danismak istiyorum
Simdi eskiden bi kagit tavan olurdu pesine 3 5 tavan daha gelirdi
Kap gelirdi 3 5 tavan gorurduk en azindan %7 %8 falan
Gecen doconun tavanini hesapladim ben mesela. Viyana kapaliyken istanbul kagidi dusurdu. Oldu da tavan. Ama ertesi gun yine eksi acti. Devami gelmedi.
Baska bi kagida sahane kap geldi. Ertesi gun eksi kapatti.
Ertesi gun yine eksi..
Noluyo, neden böyle oluyo? Bu bi donem mi? Bekleyelim mi?
Bist bizi üzüyor :)
Maaşları dahil her şeyini erkeklere teslim eden kadınları omuzlarından tutup silkeleyerek kendine getirmeyi planlıyorumKonuyu bilmeyenler icinnnn mune hanimin incilerini getirdim ❤
20 yillik evliliklerde darbe yiyen kadinlar varken benim 3 haftalik sevgilime ne verdigimi hatirlamadan gidip huzurla uyuyalim hahahahaha
Allahtannnn maasim yok da maas kartimi veremiyorum
"eşiniz milyarder de olsa, ben seni başımın tacı yaparım yumoş ayakların yorulmasın, narin bedenin incinmesin dese dahi çalışın"
Bu kisim ise ekstra ultra tanidik geldi hahah
"Sen kendini bunlara yormak icin cok kirilgansin, ne istersen bana söyle lutfen"
Hahahhaha
Kizlar fena cakilicam galiba
Maaşları dahil her şeyini erkeklere teslim eden kadınları omuzlarından tutup silkeleyerek kendine getirmeyi planlıyorum
Bundan sonra misyonum bu
Ey kadınlar bırakın ortak hesabı, ortak sosyal medya hesabınız bile olmasın
Ay valla şaka bir yana da kadınlar darılmasın gücenmesin, yapmadığım için anlamıyorum, ortak hesap açmak nedir, maaş kartını, altınlarını vb şeyleri niye eşine verirsin?
Niye ortak sosyal medya hesabı açılır?
Hayat müşterektir biz biriz demek için mi? Müşterektir evet de ben kendime hesap açıp hesabımı paramı kendim yönetebilirim.
Hayır bir de her şey tek bir havuzda toplanacaksa, o havuz niye çoğunlukla erkeklerin hesabı?
Bizde her sey bendeMaaşları dahil her şeyini erkeklere teslim eden kadınları omuzlarından tutup silkeleyerek kendine getirmeyi planlıyorum
Bundan sonra misyonum bu
Ay valla şaka bir yana da kadınlar darılmasın gücenmesin, yapmadığım için anlamıyorum, ortak hesap açmak nedir, maaş kartını, altınlarını vb şeyleri niye eşine verirsin?
Hayat müşterektir biz biriz demek için mi? Müşterektir evet de ben kendime hesap açıp hesabımı paramı kendim yönetebilirim.
Hayır bir de her şey tek bir havuzda toplanacaksa, o havuz niye çoğunlukla erkeklerin hesabı?
Maaşları dahil her şeyini erkeklere teslim eden kadınları omuzlarından tutup silkeleyerek kendine getirmeyi planlıyorum
Bundan sonra misyonum bu
Sen benim idolümsünBizde her sey bendehatta geçen adamın nakiti bitmişti çocuğun kumbarasındaki bozuklukları çıkarıp verdim. Yeter sana napıcan parayı diye ben de çok mu kötüyüm ne
Bizim H Heytttt be veyesa beni omuzlardan tutup salliycak ama yesa omuzlarima yetisebilmek icin tabure istedi, simdi onu ariyorum
ister misiniz size de bulayim mi birer tabure
Ben isten ciktim ya ne biliym, zaten aklimdaydi. Adam da iyice dillendirdi durdu ciktim.
Altin falan vermedim
Ama hisse senetlerimi verdim. Hatirlarsan bana mb baskan degisimi oncesi cik borsadan demisti inatlasmistim sonra super bir eksi gormustumkendime kizmistim niye dinlemedim adami diye. yani alsin onun olsun diye vermedim o artirsin yonetsin falan diye verdim.
Isin guzel yani adami 1 aydir taniyorum
hahahahaha
Bizim H Heytttt be veyesa beni omuzlardan tutup salliycak ama yesa omuzlarima yetisebilmek icin tabure istedi, simdi onu ariyorum
Ben isten ciktim ya ne biliym, zaten aklimdaydi. Adam da iyice dillendirdi durdu ciktim.
Altin falan vermedim
Ama hisse senetlerimi verdim. Hatirlarsan bana mb baskan degisimi oncesi cik borsadan demisti inatlasmistim sonra super bir eksi gormustumkendime kizmistim niye dinlemedim adami diye. yani alsin onun olsun diye vermedim o artirsin yonetsin falan diye verdim.
hahahahaha
AA aynı benBizde her sey bendehatta geçen adamın nakiti bitmişti çocuğun kumbarasındaki bozuklukları çıkarıp verdim. Yeter sana napıcan parayı diye ben de çok mu kötüyüm ne
Aynen ben olmasam ev araba alamazdık biz. Zar zor kazandığımı da gönlünce harcasın diye adama veremem vallaAA aynı benRuh eşimsin piraye trilyon ver harcar gelir, ekonomi bildide bizmi burun kıvırdık sanki
Ne zaman traderlar dökülürse piyasa normale döner. KAP geliyor. Tahtacı diyor ki şimdi traderler gelecek, alacak, yükselince satacak. Traderlar geliyor kağıt hafif oynuyor. Tahtacı malı çakıyor kaba tabirle, traderlar satamadan kağıdı kırmızı yapıyor ki mal ellerinde patlasın. O malı da alttan tekrar traderlardan alıyor. Bu dönemde tahtacı kazanır. Ky nin sansı çok yok. Maldaysanız bekleyin, değilseniz küçük oranlarda alımlar yapın biriktirin. Asla zararına satış yapmanızı önermem. Bulursam bir tweet atacağım bununla alakalı. Çok güzel özet.
Do&Co yapması gereken eşitlemeyi yaptı. Hesabı iyi yapmışsın ama bunu kaçırmışsın. Viyana kapalıyken Bist kağıdı tutamadı düşürdü, Viyana'nın açılışı öğleni buldu, öğlen 1 dakikada eşitleme sebebiyle tavana kitledi. İlerleyen günlerde artmasını gerektiren bir durum zaten yoktu. YTD
Yani bize ekmek yok suan.
Yakin kizlar cigaretteleri...
Sana ekmek her türlü var ama şuan dolaylı yoldan :)
KY'ye Trader'a Vurkaç Alsatçıya yok ekmek.
Bana merdiven bulun, 1 aydır tanıdığınız adama yönetsin diye tv kumandasını bile vermemeniz gerekirken y.hesabınızı nasıl teslim edersiniz diye sorarken gözlerinize bakmak istiyorumBizim H Heytttt be veyesa beni omuzlardan tutup salliycak ama yesa omuzlarima yetisebilmek icin tabure istedi, simdi onu ariyorum
Altin falan vermedim
hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?