Bizde her sey bende hatta geçen adamın nakiti bitmişti çocuğun kumbarasındaki bozuklukları çıkarıp verdim. Yeter sana napıcan parayı diye ben de çok mu kötüyüm ne

Yoo yoo öyle yapmam esim hem guvenir hem beni on planda tutar boyle olunca bende onun isteklerini hic geriye atmam 5.5 yildir maddi konuda hic uzmedik insallah hic uzulmeyiz benimki bende olsun diye degil, daha kolay hallediyorum ugrasmayi seviyorum diye

Çok haklısın ben eşime bile borç veririm sonra da söke söke geri alırım. Zaten 3 kuruş gelirimiz var ınu da kaptırmayalım en iyi erkek olsada erkek milletine

Ben de hiçbir şeyini eksik etmem canım sadece yatırımdan anlamıyor adam. Yoksa kredi kartları var istediğini alıyor

Hepsine fazlasıyla katılıyorum ve böyle güçlü kadınlar gördükçe acayip keyfim yerine geliyor. Ama morportakalın sevgilisinin kim olduğunu bildiğim için yatırım hesabında yapılacak hamleleri ona bırakması daha sağlam bir adım olmuş. Komple virmansa üzülürüm, vekaletle alım satımsa yerinde bir karar. Ama bu esnada kendi de takip etmeli, öğrenmeli, ilerlemeli. Adam yapıyor diye bırakıp gitmek olmaz, madem adam biliyor, öğretsin.

Teyzemin eşi vefat ettiğinde otobüse binmeyi bilmiyorlardı ve gerçekten bocalamışlardı. Bir işleri olsa gidip halledemiyorlardı. Bu hale gelmemek lazım. Balık tutmayı öğrenmek her zaman önceliğimiz olsun.

Çok haklısın ben eşime bile borç veririm sonra da söke söke geri alırım. Zaten 3 kuruş gelirimiz var ınu da kaptırmayalım en iyi erkek olsada erkek milletine
Yadırganıyor ama bence olması gereken, rahmetli dedemin alacak defteri vardı, eşine çocuklarına verdiği borç paraları yazardı
O zaman çocuktum tuhaf gelirdi ama adam haklı, çoluk çocuk sahibi çocuklarına niye veresiye para versin ki, yıllarca çalışmış didinmiş çocukları da çalışsın didinsin, kafası ticarete ve para işlerine iyi çalışırdı, sayesinde ortaokul çağında ticareti öğrendim onun ürünlerini alır satardım, ben 5 lira istiyorum sen kaça satarsan sat derdi, 8 liraya satar para kazanırdım, bazı işlerinde yardım eder paramı alırdım, sayesinde iyi ekmek yemiştim

Valla ben de yönetiyordum aslinda kazaniyordum da ama onun daha iyi yapacagina emin oldugum icin ona biraktim

Ben de o faturadan haberi olmayanlardanim. Eski esim fatura mi konusucaz bosver odeniyor iste otomatik derdi. Esim vefat edince fatura aradim bulamadim babasi oduyormus. Hala oduyor. Ama alisveris yapmayi beceremeyen, otobuse binemeyen falan bi model de degilim yani :) alisveris yurtici yurtdisi seyahat ev alma araba alma her seyimi tek basima yapabiliyorum, sukurler olsun.

Ne bileyim az simarasim ve yayasim geldi. Bu adam cok degistirdi beni.

Kendini suçlama. Birçok kadının bu adamla olsa neler yapacağını düşünmek bile istemiyorum. Zor zamanlar yaşamışsın, biraz tadını çıkart sahip olduğu imkanların. Dinlen, gevşe ama sonra bir yerden devam et kendi aksiyonlarını almaya.

Yarın adam ölse?
Seni istemese?
Sen onu istemesen?

Bir çok ihtimal var. Bırakma kendini.

Ay tamam cok vurmayin bi parca canim var zaten
Haklisinizzzz ❤

Hepiniz cok haklisiniz.

Ben ki ex esimin hesabindan kilolarca altin, yuzbinlerce dolar cikmis insanim, erkeklere guvenilmeyecegini ogrenmekte zorlaniyorum hala tamam olucak. Cok vurmayin

Yaaa bu alacak/verilecek defteri çok iyi fikirmiş Mune hanım

Farklı bir durum ama biz babamı ani bi şekilde kaybettik. Öldüğünde bir sürü alacaklı dayandı kapıya, haberimiz yok da diyemedik. Zavallı annem ödemek zorunda kaldı. Babamın saçtıkları tabi ki kaldı. Nolur nolmaz, ufak tefek borçlarda/alacak durumlarında bile eşler haberdar edilmeli bence.

para yönetimi konusunda da çok haklısınız

B bounty hanımcım, hoşgeldiniz tekrardan

şimdi ben yurtdışındayım. Halka arzlara burdaki yatırım hesabımdan katılmak istesem, farklı bir uygulama söz konusu olur mu acaba?

en son burdaki bankaya “bana bitcoin almayı öğretin” diye gittim..beni deli sanıyorlar, görünce kaçışıyorlar..burdakilere bişey de soramıyorum

Son düzenleme:
Aslında mesele tam olarak güvenmemek de değil morportakal, verdiğim örneklerin çoğunluğu güven üzerine belki ama öyle kadınlar var ki eş yapıyor diye her şeyi eşin eline bırakmış, ayrılık veya ölüm halinde neyi nasıl yapacak bilmiyor, eşin yerine her işini yapacak başka birini arıyor, kardeş, arkadaş, komşu gibi.

Tamam kendimizi şımartalım ama faturandan da, eve gelen giden paradan da, alacaktan da borçtan da haberimiz olsun, kimseye bağımlı yaşamak zorunda kalmayalım.

Tavsiyeler veriyorum ama eşime güvenmiyorum anlamı çıkmasın, kanlı bıçaklı da olsak biliriz o benim ben onun parasına el sürmez fakat ben her şeyi bilmeliyim her şey şeffaf olmalı, tam teslimiyet bana göre değil belki çok fazla olumsuz örneğe denk geldiğimdendir bilmiyorum

Halka arzlar çok nadiren yabancı bireysele açık olur. Öyle denk gelirse pekala katılırsın. Ancak yurtdışındaysan bence hiç BİST'e bulaşma. Biz burdan yabancı borsalara yatırım yaparken çok gerek var mı ordan buraya?
Yerli yatırımcı dil bilmez, şirketleri tanımaz korkar ama siz pekala yürürsünüz.

Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun.
İşte o alacaklılar gerçekten alacaklı mı bilmiyorsunuz çok kötü oluyor, kimi insanlar maalesef ölüm fırsatçısı oluyor çünkü, çevremde çok yaşandı bu tip şeyler, adamcağızlar ölür alacaklıyım deyip kapıya dayanırlar, dedem akıllı adamdı hayat tecrübesi de vardı tabii, valla tek tek yazardı kime borç vermiş kimden borç almış, arada açardı defteri bak mune bu babanın borçları, bu falancanın borçları der gösterirdi

Bizde not alıyoruz, eşten alınan borç, eşe verilen borç nereye ne kadar harcandığına kadar yazarız.

Ben malesef bu iliskinin basinda tüm ipleri kendi elimle ona teslim ettim
Yakinda bdv de boy boy konular...

Neyse ama su konuda bi sorun yok, benim param ona gore tenezzul edilecek bir sey degil.

Sabah bounty nin dedigi gibi
Onun 10 milyona bakisi benim 3 bine bakisima denk hahahaha

para söz konusu olunca insanlar öyle değişiyorlar ki.mesela anneme kalan küçük bir miras var.yüzde seksenini dayım zaten aldı.ama o kalan yüzde yirminin 3 de birini değil tamamını istiyor ki maddiyatı çok çok iyidir.yani saf olsak ne halin varsa gör deyip ona da konacak.normalde güzel güzel sohbet eden adam malları sorunca bet beniz atıyor konuyu değiştiriyor.o yüzden bir kadın kimsenin insafına bırakmamalı kendini en yakınları bile olsa.en çok parayı seven insanlar der ayyy para da neymişşşş allah sağlık versin diye manipüle ederler

geçmiş zamanlarda bdv de bir konu vardı.kadın öğretmen ve hamile maaş kartı evlendi evleneli eşindeymiş.hamile olduğu için rahat olsun diye düz bir çizme beğenmiş uygun fiyatlı hem de.adam almasına izin vermemiş kavga çıkarmış üstüne.bu konuyu okuduğumdan beri ve çevremdeki kötü örnekleri göre göre burda ulaşabildiğim her kadına maaş kartlarınızı vermeyin kimseye derim.evet evin geçimine katkıda bulunulmalı hayat müşterek ama hem eşek gibi çalışıp hem de çocuk gibi bir adamdan harçlık almaya hayat denmez.bunun adı evlilikte değil resmen kölelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…