Aynen katılıyorum, zaten tüm paranızı saklayın adamlara su bile yok demiyorum/demiyoruz.
Verilen mesaj kadın hayat arkadaşının kanatları altında korunup kollanması gereken bir canlı değildir, her şeyden önce birey olduğunu kendi karar verebilme yetisi olduğunu unutmasın mesajı.

Ayakkabım yoksa niye izin alayım mesela, dışarıya çıkabilir miyim demek gibi geliyor bana, veliye ihtiyacım olsa gönüllü veli bulurdum, hayat arkadaşı olmak böyle bir şey değil ki.

Bununla ilgili bisey daha sorucam.
Biz bu donemin nasil bittigini nasil anliycaz?

Ne zaman beklentiye girelim

Bu AVOD da olan olay mi?
Satmayin dedi sattilar. Sonrasi malum.

Şimdi yavrum aslında ben senin kadar iyi bilemem, kabul Salıdan Cumaya izledik tahtasını. Ama ne gördü, ne hissetti, ne düşündü tam hakim olmam imkansız. Biz analizimizi yaptık, piyasaya güvensizliği, trader oranını koyduk, 11.15ten kırar dedik 11.25i görüp kırdı. Ama bu da mevcut durumun bir örneği. Öyle vurulmaz böyle vurulur dedi :)

Kağıtlar KAP'lara tepki vermeye başlayınca anlayın ki düzeliyor piyasa. Al satcı tayfa criptoya kayamadı henüz, kaysa her şey yoluna girecek. Bunu sen bize daha önce haber verebilirsin aslında, ben sana soruyor olmalıydım YTD

Bizim evin parasını da annem yönetir, kartlar vs hep annemdedir. Ama ekonominin e'sinden anlayan bir insan değil. Gaza gelip para harcamayı çok sever. Bunca yıldır da ekonomik anlamda ne uzamislar ,ne kisalmislar. Eve iyi para girerse çok harcıyorlar, daha az para girerse daha az harcıyorlar. Ama kenara köşeye bir gram altin atayım diye bir düşünceleri asla yok.
Ben yeni işe başlayacağım dönem annem 'zaten maaşının yarısını bana vereceğin için' gibi bir cümle kurmuştu, sebebi de çeyiz vs için bir şeyler alacakmış (geçen 8 senede evlenmedim). Hala gülüyorum bu lafa. Yani benim paramı benden iyi kimse yönetemez. Bir kuruşumu dahi biriktirsin diye başkasına veremem.
Ama arkadaş çevremde, iş çevremde, annemin arkadaslarinda falan, ciddi anlamda tüm maasini annesine verip, annesinden harçlık alan insanlar var. Sadece kız çocuk da değil, böyle yapan erkek çocuklar da var. Sorunca diyor ki 'ay ben harcıyorum,annem biriktirsin'. İyi de sen ekonomini yönetmeyi bu genç yaşında annene vermissin, telefon faturası bile o takip edip ödüyor, ileride ne yapacaksın?
Çok belli, maaş kartı eşe :) çok yanlış buluyorum ben ya, öğrenciyken TEGV ile "paramı yönetiyorum" dersleri verirdik. Oyunlarla falan para yönetimi konusunda yol gösterdik ilkokul-ortaokul çocuklarına. Keşke okullarda zorunlu ders olsa. Ama tüketim toplumunda çok da imkan dahilinde olan bir şey değil, bizim TEGV subesini de zaten kapattılar,desteklemek yerine
Varsa yoksa reklamlar, varsa yoksa 'al al al,daha fazlasını al'

Eşim hiç maaşımın ne kaadr olduğunu sormadı ben söyledim. Maaslarimizi aldığımızda birleştirip borçlari ödeyip kalan kısmından biraz harçlık alıp kalanı bana bırakırdı eşim. 10 senelik evliyim 3 4 yıldır evden serbest çalıştığım için sürekli sabit bir maasim yok. Eşimde kendi serbest çalıştığı için resmi bir şirketi var ve tüm muhasebe para pul işlerini bana bırakır. Sahip olduğumuz herşey benim üzerime ve kendisi bunlardan hiçbir şekilde hak talebinde bulunmayacağını söyler sürekli. Sadece araba resmi olarak eşimin üzerine o da şirket üzerinden masraflarını gider göstermek için öyle oldu. Araba bile senin der bana.
Onun para pulla pek işi yok. Cebinde neredeyse araba alacak kadar yüksek limitli kredi kartları var.

Benim nereye ne odedigimi sormaz ben söylerim bak bunları ödedim bu kadar ödedim falan diye.. bunları niye anlatıyorum.
Tüm parayi pulu bana bırakan eşimin bilmediği ayrı bir birikimim var benim. Kadınların kenarda köşede illa bir parası olması taraftarıyım. Çünkü dünyanın binbir türlü hali var. Evet bugün herşey senin Allah korusun birşey olursa ceketimi alır giderim diyen eşim o gün geldiğinde ne yapar bunun hiçbir garantisi yok.

Çevremdeki herkese de söylerim. Her kadın çalışmasa bile Pazar parasından arttırıp kenara koymalı. Kimseye muhtaç olmamalı.

Çocuğum dahi olsa parası beni ilgilendirmez, şu dönem korona vs diye çalışmıyor zaten iş bulmak da zorlaştı ama çalıştığı dönem maaşının tek kuruşuna karışmadım, nereye ne kadar harcadı ne kadar biriktirdi hesabını tutmadım, kendi danışırsa fikir verdim o kadar.

Bana vereceksin de diyemem zaten, topik yatırım üzerine olduğu için para konuşuyoruz ama normalde en sevmediğim mevzudur, ne isteyebilirim ne lafını ederim, para meselelerini gurur meselesi haline getirenlerdenim, benim paramı yedin lafları vs acayip ağırıma gider, elimdekini avucumdakini atar çeker giderim, bir ceketimi aldım çıktım diyenler var ya onlardanım, o yüzden biz ta en başından kurduk düzeni, her şeye ortak karar veririz ama herkes kendi hesabını kitabını da kendi tutar.

Herkes aynı olacak diye bir şey yok ama valla kimi de evladının parasını bile alıyor bir daha vermiyor ya da evlat anne babasının parasını vermiyor.

Dediğim gibi tam teslimiyete karşıyım, erkekler dedin de maaş kartını eşine veren yaşlı bir adamı eşiyle çocuğu kapının önüne koymuştu, çok ağlamıştı içim acımıştı haline, çocuğuna güvenip evin tapusunu vermiş zaten ne olduysa ondan sonra olmuş.

Merhaba cümleten kızlar.
Hoşgeldin, yatırım topiğini kadınlara paranızı erkeklere kaptırmayın topiğine çevirdik Tavsiyelerinizi esirgemeyiniz lütfen

Ya ahahahahha ölücem

Kizlar toplanin
Valla bak adamdan tek korkan ben degilim

Yok bisiy demez halka arzlara sempatik bakiyor.
Korkmak mı? Sevgiliniz benim kaşlarımla tanışmamış demek ki, mübarek bir çatılırlar gece denk gelseniz kaçacak yer ararsınız salsam yekpare olurlar, ben anlamam ülkeden gönderecek kadar imkan falan, kaşı çatıp konuşmaya başlayınca yeter ki susayım diye ruhunu bile teslim edebilir

Boyum 1,5 metre olabilir ama çenem, işte o kaç metre bilmiyorum, tek bildiğim yıldırma özelliği etkin

B bounty halka arzlara bakışın nasıl. Yeni girdiklerimiz trilc kadar ilerler mi yokda daha erken mi tavan bozar.

Eşit dağılımlar o kadar ilerlemez. Çünkü tahtacı KY, profesyonellerin KY hakkında söylediklerine lütfen kızmayın. Kimsenin kötü niyeti yoksa bile teknik eksiklik sebebiyle 20 lira kar için tahta mahveden KY var. Tahtayı götüren bir babayiğit olmazsa malesef o kadar gidemez.
Natürelgaz vardı yakında, trilc kadar gitmez ama yine de yolu var. Ben çok alamadım, 1500 lot kadar, tavan serisini bozduğunda da bozmayı düşünmüyorum. Uzun vade tutacağım bir kağıt. YTD

Çok tesekkür ederim bende de 32 lotcuk var

Ahhh mune abla ahh
Ben boyumdan o kadar buyuk bi ise kalkistim ki... dusun benim boyumdan bile buyuk bilsen bana cok kizarsin.
Neyse adam beni uzerse seni cagrabilir miyim

Ulkeden gonderme imkani bana yurtdisina cikis yasagi olarak yansidi bu arada.
Bounty, sibiryaya sürgün

Uzasın desen uzamaz, kısalsın desen kısalmaz senin ilişkin. Bu yüzden adamla iyi anlaşıp tadını çıkart. Başka yapacak bir şey yok kuzum. İyi anlaş da arada beni harcamaya kalkarsa engel olursun hem

Sözle değil direkt uygulamalı yasak mı?
Evet çağırabilirsiniz, yurtdışı yasak vs kartına karşı kaşlarım ve çenem diyorum, ikisine de güveniyorum
Hiç belgesel izlediniz mi bilmiyorum ama rakibi ya da düşmanını korkutmak için büyük görünme adına kabarıp yaprakları da heybetli görünmek için ön ayaklarıyla yukarı kaldıran böcekler belgeselini izleyin, 1,5 metreyle 3 metrelik tavır yaparım

Ya hahahahahahahah
Sen cok yasa Mune

Evet baya baya uygulamali...

Normalde bu saatte 17 k paylasan ben degil miydim hahahaha

Eklentiler

• Screenshot_20210410-171924_Samsung Health.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 25
Ya hahahahahahahah
Sen cok yasa Mune

Evet baya baya uygulamali...

Sen de ne yapacaksın, aşkım Maldivlere mi gitsek diyeceksin, götürecek. Yeni yaşını New York'ta kutlamak isteyeceksin, götürecek. Çok özledim Paris'e gidelim diyeceksin, götürecek. Madem öyle, bari imkanını kullan. Her şeye tamam deyip susma, sen bu adamın hayatının süsü, neşesi, eğlencesi değilsin. Olmamalısın. Ay sinirlendim sana mor ne olur kızma bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…