bütün 1.5 metreler aynı galiba ha ha ha.ben de 1.57 olarak aranızdayım.dış görünüşüm saftır ama haksızlığa uğrarsam içimden bir canavar çıkıyor

Ya hahahahahahahah
Sen cok yasa Mune

Evet baya baya uygulamali...
Ve buna izin verdiniz öyle mi? Kızmayın ama B bounty 'e katılıyorum, 1 aylık adam beni engelleyecek yasak getirecek, kendi bilir olacaklardan ben sorumlu değilim, doğuştan inadımdır dediğini yaptırmak için elinden geleni ardına koymasın, yıldırmaz aksine inadımı kamçılar.

ne kadar haklısınız 19 yaşından itibaren zaten aşağı yukarı kemikleşmiş bir karakterimiz ve hayat görüşümüz olmalı.ailemizde sevgilimiz de eşimiz de buna saygı duymalı.bazı kadınlar eş baskılayınca aa beni seviyor kıskanıyor sanıyor en başlarda.halbuki adam o kadının üstünde resmen hüküm kuruyor.Ankara merkezde oturuyorum .eşinden izin almadan apartmanın önündeki kamelyaya inemeyen komşu bile gördüm.eşimle gezmeye çıktım demiyorlar eşim arabayla beni gezdirecek diyorlar.tövbe haşa biz evcil hayvan mıyız neden gezdirilelim?Ha erkeği aşırı ezen kadınlardan da hoşlanmam bi tık ataerkil yapıdan zarar gelmez ama fazlası kadını ezmektir.

bütün 1.5 metreler aynı galiba ha ha ha.ben de 1.57 olarak aranızdayım.dış görünüşüm saftır ama haksızlığa uğrarsam içimden bir canavar çıkıyor
Siteden bir arkadaş var kulakları çınlasın, bir olay yaşanmıştı öyle bir girişmişim ki, mune sen bir bu kadar da yerin altında yer kaplıyorsun gibi bir şey demişti, çok gülmüştüm
Gözüm kara ceycey, başını sonunu umursamadan kafa tutarım o an zaten hiçbir şeyi gözüm görmez, üstüne bir de inadım

kocaya sevgiliye ezdirmeyelim dedim de kışlıkları kaldırması da beni bekliyor.Malum fakirim evimde bir katya yok işleri yapacak.iyi ki varsın Mune.Burada yıllarca kaç kadına akıl verdin kaç kadının hayatını değiştirdin kimbilir

İzin verdim vermedim gibi bir durum bile olmadı.
Ben hic inat degilim. Ömrümde hic olmadim. Hani vur basina al agzindaki lokmayi denir ya. Benim basima falan vurmayin gerek yok direkt lokmami alabilirsiniz.
Valla beni yıldırdı, yıldırdı demeyeyim de o söyledi ve konu bitti. Gercekten ne yapabilirim ki bu durumda?

Aynen, erkeklere de hükmedilmemeli, herkesin özeli olmalı bence.
Benim bir arkadaşımın pencereden bakması bile yasaktı, eşi evde yokken perdeler kapalı oturması gerekiyormuş, kayınvalidesiyle altlı üstlü oturuyorlardı kayınvalidesi de eziyordu kızı, çok çekti sonunda psikolojik sorunlar yaşamaya başladı, hastalanınca akılları başlarına geldi.
Ben yapma diyordum, niye kayınvalidene ev işi yapıyorsun, perdeler kapalı oturuyorsun, dışarı bile çıkamıyorsun, sürekli bir hesap verme halindesin.
Nasıl yapmayayım surat yapıyorlar diyordu, bazı şeyleri baştan kabul etmemek lazım işte, kayınvalidemle aynı sokakta bile oturmam, oturmadım da, kendi ailemle de keza öyle, kimseye iş yapmadım, perdeler kapalı da oturamam, şimdi şimdi evde oturuyorum evlendiğimde bir günüm evde geçmedi, sokakta doğuracak diyorlardı

Neden peki morportakal? Özel değilse topikte yazmakta sakınca yoksa, yazmamanız gereken bir şeyse saygı duyarım ama neden yasakladı veya siz sebep sordunuz mu?
Hadi diyelim ki çok geçerli bir sebep söyledi, sizin kendinizi kontrol mekanizmanız yokmuş gibi davranması normal değil ki, kırıyorsam incitiyorsam açıkça söyleyin lütfen ama dışarıdan biri gibi okuyun, başka bir kadına bunu yapsalar ne derdiniz, ne akıl verirdiniz?

Tamam adamın maddi imkanları çok iyi olabilir, sizin paranıza tenezzül etmeyedebilir ama yönetme duygusu var ve bu duygu şimdi gözünüze batmasa da biraz zaman geçince can sıkmaya başlayacak, yönetmeyi seven insanlar bundan zevk alır, sürekli direktif vermeye başlayacak, siz yaptıkça yeni bir direktif gelecek.
Valla adam dünyayı 50 kere satın alacak güce, milyarlarca kadını cezbedecek yakışıklılığa, herkesi önünde diz çöktürecek itibara sahip olsa, yönetmeye kalkıyorsa gözüm görmez, hadi delikanlı sana eyi günler derim.
Çok özür dilerim ama narsist falan mı?

Burada müsadenizle bir ufak anektod gireyim. Ben malum 1 aylık adamı gıyaben tanırım, çok işini yaptım zamanında. Eşim ortalama haftada bir görüşürür kendisiyle. İfşa etmemek adına çok bahsetmeyeceğim zira gayet tanınmış bir kişi kendisi. GeyikliGece sözlerim ağır oldu özür dilerim. Malesef bu adama inat falan sökmez, diş geçirememe konusunda ben seni haklı bulurum morcum. Normalde böyle bir tavsiye vermem, eşitlik derim ancak bu ilişkide sen de biliyorsun ki eşit olmanız mümkün değil. Bu yüzden en azından seni ezmemesi için minnoş minnoş suyuna git ve keyfini çıkart. O ne derse tamam deyip susma. Anlatmak istediğim şey buydu. Bul bir yolunu, keyifli anında vesaire isteklerini, ihtiyaçlarını ona güzellikle yansıt. Çok pasif kalıyorsun. Yapma. Bir şey söylediğinde "olabilir ama ben de böyle böyle düşünmüştüm aslında" diye bile olsa araya sıkıştır.

Haksız mıyım hanımlar?

Güçlü kadınlara bayılıyorum
Allah size zeval vermesin.

Bizde de Katya yok, adam açım ne yiyeceğiz der gibi gözüme bakıyor, marifetli şirin ev kadını modumu ayarladım yemek uydurmaya gidiyorum, yemek dediysem menemen yapabilirsem mutlu olacak haldeyim şu an

Maddi imkanları ve çevreyi araya sokar canına mı okur?
Ayaklı kibir mi? morportakalın özel hayatına çok karışmak istemem, kırmak da istemiyorum o yüzden adam hakkında yorumlarımı kesiyorum ama bana işlemez böyle adamlar, etrafımı ateş çemberiyle çevirir gerekirse maddi manevi kendimi yakarım ama böyle birine pabuç bırakmam, 1 aylık adama aşık olsam acısı 1 gün sürer, yüzümü yıkar devam ederim yani bırakırım, etinden sütünden deyip pohpohlamam, hadisin oradan.

Çok sinirlendim kendimi zaptedemeyeceğim o yüzden gidip yemek yapayım, hepinize iyi akşamlar

Çok anlatamam ama bir tartisma sirasinda kendisiyle konusmak istemedigimi soyledim.
O da bu ülkede nereye gidersem gideyim beni bulacagini, o an itibariyle yurtdisina da gidemeyecegimi, hic bir sinridan cikamiycagimi söyledi
ilk kez acik acik itiraf ediyorum; adamdan resmen cok korkuyorum.
Iyi yani cok iyi ama tersi gercekten cok korkutucu.
Adama hadi delikanli sana eyi günler desem basima neler geleceğini kestiremiyorum.

Evet konuyu degistirebiliyor muyuz, btc 60 bin olmus var mi zengin olan
:))) Çok düşünmeden, araştırmadan alanlar hariç iyi paralar kazananlar olmuştur. Ben %20 yaptım bugün. Kendi adıma zengin olmadım, kendim zengin olmayı bekliyorum:)) hayaller yaza artık.

Size bir şey anlatayım şok olun. Yok artık sallıyorsun da diyebilirsiniz. Bir kadın vardı öğretmen yine. Kocası normalde de çalışmıyordu ıssız kalmış zamanında sonra iş bulamamış da girmemiş de öyle kalmış. Işine gelmiş anlayacağınız. Sonra bu adam birini buluyor kendine ve eve getiriyor bir müddet sonra, kadın şok. Ama kocacigini kimseye kaptırmak ıstemiyor ve bırakmıyor. Kadın çalışıyor bu ikisi evde keyif çatıyor, o işteyken geziyor falan. Yani bunu görüp duyduktan sonra yok artık demiştim maaş kartını vermenin çok ötesinde.

Allahım sana geliyorum

Aha benden salağı da varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…