Evet altcoinlerin biriyle yaptım. Ama 2 ayı geçti var bende. Dünden beri o kadar yaptı bir ara. Şimdi biraz düşmüş yine.
Hangisi? Benim yüzüm altcoinlerden yana hiç gülmedi ya. Btt, win ve chz almıştım hepsinde zarardayim. Binance'a geçip kara geçemedim henüz. Btc türk'de gayet yolunda ama Binance'da bildirim de gelmiyor kaçırıyorum. Sizde bildirim geliyor mu emir gerçekleşince falan

Hayır gelmiyor. Ben onlardan hiçbirini almadım. Piyasadaki sayısı ve tek fiyatını çarpınca mantıklı gelmedi. Pump yapıyorlar onu yakalarsan iyi aka yükseldikten sonra almak mantıkli gelmiyor. Bazıları alıyor bir şeyi. 1 dolar olacak diye. Ama o 1 dolar olsa piyasa değeri bitcoinin kendisini bile geçer. Neyse bendeki yavaş ama sağlam yükseliyor yaza kadar belki de yaz sonuna kadar tutarım diye aldım. Sxp var bende. Ytd.

Emir de girmedim hiç.

Çok teşekkür ederim. Ben o dediğiniz hesaplamayi bilmiyorum. Piyasa sayısı ve coin fiyatıni çarpınca ne oluyor tam olarak? Pump konusuna katiliyorum twitterda bazı hesaplar var, bir coin atıyorlar ortaya o andan sonra yükseliyor. Kendisi önden aldığı için her türlü anlık kara geçip bozuyor. Olan da nasılsa yükselecek diye yükselişte alan küçük yatırımcıya oluyor. Ben de alt coinleri alırken Twitterdaki gibi paylaşımlardan etkilendim basiret bağlanması yaşadım

Merhaba ben sizi yeni görüyorum burda, nick değişip gelmediniz dimi daha önce yazdıysanızda ben kaçırmışım demekki.coinler için yaptığınız yatırımı tek coinemi yaptınız?yada nasıl ilerliyorsunuz bu konudaki yatırımlarınızda?

Ben asla onları dinlemem ya. Arada gerçekten yardım etme niyeti olan vardır belki tek tük. Mesela aldığınız şeyden 100milyon adet var. Fiyatı da diyelim 20 cent onu çarpınca toplam değeri ne onu görüyorsun anlık.

Ben tek coine yaptım. Ilk baş kek vardı. Onu sattım şimdi bunu aldım ama baya oldu. Daha önce birkaç kere yazdım. Uzun vade düşünüyorum genelde. Uzun dediğim de 1 ay olur 6 ay olur o kadar yani:)

Ben tek coine yaptım. Ilk baş kek vardı. Onu sattım şimdi bunu aldım ama baya oldu. Daha önce birkaç kere yazdım. Uzun vade düşünüyorum genelde. Uzun dediğim de 1 ay olur 6 ay olur o kadar yani:)
valla tebrikler ben anca altın alıp yolunu gözlüyorum artacak diye

Evet ama altın da risksiz iş canım ya. Düşse bile bir yerde aldigin yere geleceğini ve geçeceğini biliyorsun nihayetinde. Yine de bir cesaret ufak ufak başlanabilir.
eski borsamızı özledim bir günde 5000 6000 kazanıp borsa kapanınca sevinçle yemeğe gidiyorduk.şimdilerde her gün kıpkırmızı .moraller sıfır

eski borsamızı özledim bir günde 5000 6000 kazanıp borsa kapanınca sevinçle yemeğe gidiyorduk.şimdilerde her gün kıpkırmızı .moraller sıfır
Pek anlamam ama eski zamanlarına kavuşur bir yerde sanırım. Sonra yine bu durumlara gelir. Sonra yine eski zamanlarına. Bu işler böyle gitmiyor mu?

Çantasever olarak gezinirken bu çantaya denk geldim hem birşeye benzemiyor hem de 2. El. Ayyyy hermes im yok demeyin kredi çekin alıverin birer tane

Eklentiler

• 01DDFD43-C6B1-4F1E-905A-FF07D61A77E7.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…