- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.624
- 723
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.061
Neyle %20 yaptınız altcoinlerle mi?:))) Çok düşünmeden, araştırmadan alanlar hariç iyi paralar kazananlar olmuştur. Ben %20 yaptım bugün. Kendi adıma zengin olmadım, kendim zengin olmayı bekliyorum:)) hayaller yaza artık.
Aha benden salağı da varmış.
Evet altcoinlerin biriyle yaptım. Ama 2 ayı geçti var bende. Dünden beri o kadar yaptı bir ara. Şimdi biraz düşmüş yine.Neyle %20 yaptınız altcoinlerle mi?
Hangisi? Benim yüzüm altcoinlerden yana hiç gülmedi ya. Btt, win ve chz almıştım hepsinde zarardayim. Binance'a geçip kara geçemedim henüz. Btc türk'de gayet yolunda ama Binance'da bildirim de gelmiyor kaçırıyorum. Sizde bildirim geliyor mu emir gerçekleşince falanEvet altcoinlerin biriyle yaptım. Ama 2 ayı geçti var bende. Dünden beri o kadar yaptı bir ara. Şimdi biraz düşmüş yine.
Gel sana haftaya kripto öğreteyim kız, kafan dağılsın. Sana da bana da iyi gelir
Hayır gelmiyor. Ben onlardan hiçbirini almadım. Piyasadaki sayısı ve tek fiyatını çarpınca mantıklı gelmedi. Pump yapıyorlar onu yakalarsan iyi aka yükseldikten sonra almak mantıkli gelmiyor. Bazıları alıyor bir şeyi. 1 dolar olacak diye. Ama o 1 dolar olsa piyasa değeri bitcoinin kendisini bile geçer. Neyse bendeki yavaş ama sağlam yükseliyor yaza kadar belki de yaz sonuna kadar tutarım diye aldım. Sxp var bende. Ytd.Hangisi? Benim yüzüm altcoinlerden yana hiç gülmedi ya. Btt, win ve chz almıştım hepsinde zarardayim. Binance'a geçip kara geçemedim henüz. Btc türk'de gayet yolunda ama Binance'da bildirim de gelmiyor kaçırıyorum. Sizde bildirim geliyor mu emir gerçekleşince falan
Emir de girmedim hiç.Hangisi? Benim yüzüm altcoinlerden yana hiç gülmedi ya. Btt, win ve chz almıştım hepsinde zarardayim. Binance'a geçip kara geçemedim henüz. Btc türk'de gayet yolunda ama Binance'da bildirim de gelmiyor kaçırıyorum. Sizde bildirim geliyor mu emir gerçekleşince falan
Çok teşekkür ederim. Ben o dediğiniz hesaplamayi bilmiyorum. Piyasa sayısı ve coin fiyatıni çarpınca ne oluyor tam olarak? Pump konusuna katiliyorum twitterda bazı hesaplar var, bir coin atıyorlar ortaya o andan sonra yükseliyor. Kendisi önden aldığı için her türlü anlık kara geçip bozuyor. Olan da nasılsa yükselecek diye yükselişte alan küçük yatırımcıya oluyor. Ben de alt coinleri alırken Twitterdaki gibi paylaşımlardan etkilendim basiret bağlanması yaşadımHayır gelmiyor. Ben onlardan hiçbirini almadım. Piyasadaki sayısı ve tek fiyatını çarpınca mantıklı gelmedi. Pump yapıyorlar onu yakalarsan iyi aka yükseldikten sonra almak mantıkli gelmiyor. Bazıları alıyor bir şeyi. 1 dolar olacak diye. Ama o 1 dolar olsa piyasa değeri bitcoinin kendisini bile geçer. Neyse bendeki yavaş ama sağlam yükseliyor yaza kadar belki de yaz sonuna kadar tutarım diye aldım. Sxp var bende. Ytd.
Merhaba ben sizi yeni görüyorum burda, nick değişip gelmediniz dimiHayır gelmiyor. Ben onlardan hiçbirini almadım. Piyasadaki sayısı ve tek fiyatını çarpınca mantıklı gelmedi. Pump yapıyorlar onu yakalarsan iyi aka yükseldikten sonra almak mantıkli gelmiyor. Bazıları alıyor bir şeyi. 1 dolar olacak diye. Ama o 1 dolar olsa piyasa değeri bitcoinin kendisini bile geçer. Neyse bendeki yavaş ama sağlam yükseliyor yaza kadar belki de yaz sonuna kadar tutarım diye aldım. Sxp var bende. Ytd.
Ben asla onları dinlemem ya. Arada gerçekten yardım etme niyeti olan vardır belki tek tük. Mesela aldığınız şeyden 100milyon adet var. Fiyatı da diyelim 20 cent onu çarpınca toplam değeri ne onu görüyorsun anlık.Çok teşekkür ederim. Ben o dediğiniz hesaplamayi bilmiyorum. Piyasa sayısı ve coin fiyatıni çarpınca ne oluyor tam olarak? Pump konusuna katiliyorum twitterda bazı hesaplar var, bir coin atıyorlar ortaya o andan sonra yükseliyor. Kendisi önden aldığı için her türlü anlık kara geçip bozuyor. Olan da nasılsa yükselecek diye yükselişte alan küçük yatırımcıya oluyor. Ben de alt coinleri alırken Twitterdaki gibi paylaşımlardan etkilendim basiret bağlanması yaşadım
Bize de öğretin yaaaGel sana haftaya kripto öğreteyim kız, kafan dağılsın. Sana da bana da iyi gelir
Ben tek coine yaptım. Ilk baş kek vardı. Onu sattım şimdi bunu aldım ama baya oldu. Daha önce birkaç kere yazdım. Uzun vade düşünüyorum genelde. Uzun dediğim de 1 ay olur 6 ay olur o kadar yani:)Merhaba ben sizi yeni görüyorum burda, nick değişip gelmediniz dimidaha önce yazdıysanızda ben kaçırmışım demekki.coinler için yaptığınız yatırımı tek coinemi yaptınız?yada nasıl ilerliyorsunuz bu konudaki yatırımlarınızda?
valla tebrikler ben anca altın alıp yolunu gözlüyorum artacak diyeBen tek coine yaptım. Ilk baş kek vardı. Onu sattım şimdi bunu aldım ama baya oldu. Daha önce birkaç kere yazdım. Uzun vade düşünüyorum genelde. Uzun dediğim de 1 ay olur 6 ay olur o kadar yani:)
Evet ama altın da risksiz iş canım ya. Düşse bile bir yerde aldigin yere geleceğini ve geçeceğini biliyorsun nihayetinde. Yine de bir cesaret ufak ufak başlanabilir.valla tebrikler ben anca altın alıp yolunu gözlüyorum artacak diye
eski borsamızı özledim bir günde 5000 6000 kazanıp borsa kapanınca sevinçle yemeğe gidiyorduk.şimdilerde her gün kıpkırmızı .moraller sıfırEvet ama altın da risksiz iş canım ya. Düşse bile bir yerde aldigin yere geleceğini ve geçeceğini biliyorsun nihayetinde. Yine de bir cesaret ufak ufak başlanabilir.
Pek anlamam ama eski zamanlarına kavuşur bir yerde sanırım. Sonra yine bu durumlara gelir. Sonra yine eski zamanlarına. Bu işler böyle gitmiyor mu?eski borsamızı özledim bir günde 5000 6000 kazanıp borsa kapanınca sevinçle yemeğe gidiyorduk.şimdilerde her gün kıpkırmızı .moraller sıfır
Bize de öğretin yaaa
eski borsamızı özledim bir günde 5000 6000 kazanıp borsa kapanınca sevinçle yemeğe gidiyorduk.şimdilerde her gün kıpkırmızı .moraller sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?