Ne aldin gidip 10x yapmis sonsuza kdr yukselicek zannedilen coinleri almadin dimi
Valla bilmiyorumki onlardan almış olabilirim belkide key,reef,iotx,arpa,xlm var birde btt ve hot almıştım sanırım onlar dediğin türden olanlar diğerlerinide takip edilmesi tavsiye edilen hesaplardan derleyip aldım ben bu işi öğrenene kadar parayı bitirmesem bari

Yaaa eniste de basladi demek
Dur oda anlamamistir daha. Bi cozsun hele
yok yanlış anladın o coine karşı.dolandırıcılıktan başka şey değil der durur.kendisi borsa ya güzel güzel sayıyor.benim kızda anne hadi bir hava alalım diyor dışarı çıkıp.çocuk bile benimsedi kırmızı ekranı bakınca anlıyor kaçıyoruz evden

Ya ama sürekli kırmızı açıyor kırmızı kapıyor borsa ,ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım eşin kaç yıldır borsasa ceycey?daha önce hiç böyle bir durum görmüşmü?

Yazik cocuga ya.
E sen nasil alicaksin

Ya ama sürekli kırmızı açıyor kırmızı kapıyor borsa ,ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım eşin kaç yıldır borsasa ceycey?daha önce hiç böyle bir durum görmüşmü?
16 yıldır.yok bu derecesini hiç görmedik.dünya borsaları yemyeşil bizimki sürekli kıpkırmızı.en baba hisseler bile zararda.tek kazananlar işin daleverasını yapanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…