- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.081
Kızlar size de reklam olarak yesil erik cikiyor mu
Acayip canim cekti.
Bize hala kirazlı takım çıkıyor anasini satayim sonunda alcam kurtulcam hahahha
Bu çantayı alırsam etiketini üstünde çıkarmam aslaÇantasever olarak gezinirken bu çantaya denk geldim hem birşeye benzemiyor hem de 2. El. Ayyyy hermes im yok demeyin kredi çekin alıverin birer tane
Yoksa ????Kızlar size de reklam olarak yesil erik cikiyor mu
Acayip canim cekti.
önce 15.indeki halka arzı alayım coine param yok mayısa kadar.Ceycey hadi artik sende gel ufak ufak coin al
İyiyiz canım sen nasılsın?coin işine girdim ama neyi alsam düşüyorMerhaba kizlar nasilsiniz
dün yazdım aynısını bıktık takımdan sonunda tüm kızlar birer tane alacağız dedim.belki o zaman bize acırlar da reklamı göstermezlerBize hala kirazlı takım çıkıyor anasini satayim sonunda alcam kurtulcam hahahha
önce 15.indeki halka arzı alayım coine param yok mayısa kadar.
İyiyiz canım sen nasılsın?coin işine girdim ama neyi alsam düşüyororayıda çökertmesem bari
eşim de alıyor ama ser verip sır vermiyor .anca güzel güzel laflar ediyor ekran karşısında.duymamaya çalışıyoruz evcekHadi bakalim
eşim de alıyor ama ser verip sır vermiyor .anca güzel güzel laflar ediyor ekran karşısında.duymamaya çalışıyoruz evcek
Valla bilmiyorumkiNe aldin gidip 10x yapmis sonsuza kdr yukselicek zannedilen coinleri almadin dimi
yok yanlış anladın o coine karşı.dolandırıcılıktan başka şey değil der durur.kendisi borsa ya güzel güzel sayıyor.benim kızda anne hadi bir hava alalım diyor dışarı çıkıp.çocuk bile benimsedi kırmızı ekranı bakınca anlıyor kaçıyoruz evdenYaaa eniste de basladi demek
Dur oda anlamamistir daha. Bi cozsun hele
Ya ama sürekli kırmızı açıyor kırmızı kapıyor borsa ,ne yapmaya çalışıyorlar anlamadımyok yanlış anladın o coine karşı.dolandırıcılıktan başka şey değil der durur.kendisi borsa ya güzel güzel sayıyor.benim kızda anne hadi bir hava alalım diyor dışarı çıkıp.çocuk bile benimsedi kırmızı ekranı bakınca anlıyor kaçıyoruz evden
yok yanlış anladın o coine karşı.dolandırıcılıktan başka şey değil der durur.kendisi borsa ya güzel güzel sayıyor.benim kızda anne hadi bir hava alalım diyor dışarı çıkıp.çocuk bile benimsedi kırmızı ekranı bakınca anlıyor kaçıyoruz evden
16 yıldır.yok bu derecesini hiç görmedik.dünya borsaları yemyeşil bizimki sürekli kıpkırmızı.en baba hisseler bile zararda.tek kazananlar işin daleverasını yapanlarYa ama sürekli kırmızı açıyor kırmızı kapıyor borsa ,ne yapmaya çalışıyorlar anlamadımeşin kaç yıldır borsasa ceycey?daha önce hiç böyle bir durum görmüşmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?