2 tanesinden bugun alsatla 100dolar aldim sonuncuda sıkıldim bos gecti. 2 tanesi cok sorunlu ama bekle bakalim. Biri aksam piyangodan vurdu iyki almisim.

Al kiz sonrada altin aliriz
bdv de gocammm altınlarımı aldı geri vermedi diyen kadınlardan değilim.ha benimkilerin de bir kısmını almıştı.ama ben ne yaptım bu kız okula nasıl gidecek çantasını nasıl taşıyacak üüüüü dedim kendime araba aldırdım.altınların parasını kurtardım .yt

bir günde yüz dolar mı kazandın yanii.neyyyyy?ben malı mülkü satıp bu işe gireyim o zaman

Evet destek direnc noktalarini takiple her defasinda 7 -10 dolar kazancla bakiyemin yuzde 25 i ile toplamda 5 5 2 coinde 10 defa yaptim. Sonuncuda biraz daha gelirdi ama satmadim baktim yine destege donmus. Bunu hemen her coinde yapariz ama takip lazim istek lazim

dur kız ben senden ders alırım ücrette anlaşırız ha ha ha.paraları toplayıp geleceğim bekle beniii

yılların altıncısı desen neyse de ne anlarım ben borsadan.coin işine gireceğim senden ders alıp.kardan pay da veririm geçinir gideriz

3 seneye istifa etmem lazim her teklife acigim.

Bank of esila gel vatandas gel

İşte benim kafada birisi daha, yaz sonunda hasat kaldıracak inşallah bereketli olur, tarladan mahsul çıkmazsa çok bozulurum

Çantasever olarak gezinirken bu çantaya denk geldim hem birşeye benzemiyor hem de 2. El. Ayyyy hermes im yok demeyin kredi çekin alıverin birer tane
Yuh ya bunların ikinci eli de feci artmış, kur fırlamadan önce 20000-30000e vardı bunlardan. Valla hermes de şaka maka yatırım yani, hatta arabadan falan daha iyi kasko sigorta derdi yok

Yok yok :)

Ya ama sürekli kırmızı açıyor kırmızı kapıyor borsa ,ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım eşin kaç yıldır borsasa ceycey?daha önce hiç böyle bir durum görmüşmü?

16 yıldır.yok bu derecesini hiç görmedik.dünya borsaları yemyeşil bizimki sürekli kıpkırmızı.en baba hisseler bile zararda.tek kazananlar işin daleverasını yapanlar

Bugun bounty anlatti kaplara falan niye tepki vermedigini. Ceyceyin son cumlesi olayi ozetliyor aslinda. O detaylandirmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…