- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.345
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.101
ben gizlice alacağım tabiki.kirli çıkıyımdır .yastık altlarım bile doludur
Yazik cocuga ya.
E sen nasil alicaksin
Valla bilmiyorumkionlardan almış olabilirim belkide key,reef,iotx,arpa,xlm var birde btt ve hot almıştım sanırım onlar dediğin türden olanlar diğerlerinide takip edilmesi tavsiye edilen hesaplardan derleyip aldım ben bu işi öğrenene kadar parayı bitirmesem bari
ben gizlice alacağım tabiki.kirli çıkıyımdır .yastık altlarım bile doludur
bir günde yüz dolar mı kazandın yanii.neyyyyy?ben malı mülkü satıp bu işe gireyim o zaman2 tanesinden bugun alsatla 100dolar aldim sonuncuda sıkıldim bos gecti. 2 tanesi cok sorunlu ama bekle bakalim. Biri aksam piyangodan vurdu iyki almisim.
bdv de gocammm altınlarımı aldı geri vermedi diyen kadınlardan değilim.ha benimkilerin de bir kısmını almıştı.ama ben ne yaptım bu kız okula nasıl gidecek çantasını nasıl taşıyacak üüüüü dedim kendime araba aldırdım.altınların parasını kurtardım .ytAl kiz sonrada altin aliriz
bir günde yüz dolar mı kazandın yanii.neyyyyy?ben malı mülkü satıp bu işe gireyim o zaman
dur kız ben senden ders alırım ücrette anlaşırız ha ha ha.paraları toplayıp geleceğim bekle beniiiEvet destek direnc noktalarini takiple her defasinda 7 -10 dolar kazancla bakiyemin yuzde 25 i ile toplamda 5 5 2 coinde 10 defa yaptim. Sonuncuda biraz daha gelirdi ama satmadim baktim yine destege donmus. Bunu hemen her coinde yapariz ama takip lazim istek lazim
dur kız ben senden ders alırım ücrette anlaşırız ha ha ha.paraları toplayıp geleceğim bekle beniii
yılların altıncısı desen neyse de ne anlarım ben borsadan.coin işine gireceğim senden ders alıp.kardan pay da veririm geçinir gideriz
Kiz sen yillarin borsacisi benim gibi cahile mi kaldin.
Klasik al sat mantigi iste
yılların altıncısı desen neyse de ne anlarım ben borsadan.coin işine gireceğim senden ders alıp.kardan pay da veririm geçinir gideriz
hadi inşallah.ama tosun u örnek alma lütfen3 seneye istifa etmem lazim her teklife acigim.
Bank of esila gel vatandas gel
hadi inşallah.ama tosun u örnek alma lütfen
ha o zaman başkaaa.sıcak ülkelere göçelim kuşlar gibi.maldivler olabilerrrrNiye ya kacacagim ulkeyi beraber secerdik
ha o zaman başkaaa.sıcak ülkelere göçelim kuşlar gibi.maldivler olabilerrrr
Yaa merkoya nolmuş ben anladım benimde var maliyetim yüksek düşücek mi yoksa ytd şeklinde bilgi verir misinizMerko der susarım, saygılar. İstiyorsa bırakayım mesleği, ülkeden attırmasın yeter.
o nedürrrrr?gıda şirketi mi?coin mi?Yaa merkoya nolmuş ben anladım benimde var maliyetim yüksek düşücek mi yoksa ytd şeklinde bilgi verir misiniz
İşte benim kafada birisi daha, yaz sonunda hasat kaldıracakHayır gelmiyor. Ben onlardan hiçbirini almadım. Piyasadaki sayısı ve tek fiyatını çarpınca mantıklı gelmedi. Pump yapıyorlar onu yakalarsan iyi aka yükseldikten sonra almak mantıkli gelmiyor. Bazıları alıyor bir şeyi. 1 dolar olacak diye. Ama o 1 dolar olsa piyasa değeri bitcoinin kendisini bile geçer. Neyse bendeki yavaş ama sağlam yükseliyor yaza kadar belki de yaz sonuna kadar tutarım diye aldım. Sxp var bende. Ytd.
Yuh ya bunların ikinci eli de feci artmış, kur fırlamadan önce 20000-30000e vardı bunlardan. Valla hermes de şaka maka yatırım yani, hatta arabadan falan daha iyi kasko sigorta derdi yokÇantasever olarak gezinirken bu çantaya denk geldim hem birşeye benzemiyor hem de 2. El. Ayyyy hermes im yok demeyin kredi çekin alıverin birer tane
Daha başlamadım kiHadi bea napıyorsun?tamirat işlerini bitirdin mi?
Yoksa ????
Ya ama sürekli kırmızı açıyor kırmızı kapıyor borsa ,ne yapmaya çalışıyorlar anlamadımeşin kaç yıldır borsasa ceycey?daha önce hiç böyle bir durum görmüşmü?
16 yıldır.yok bu derecesini hiç görmedik.dünya borsaları yemyeşil bizimki sürekli kıpkırmızı.en baba hisseler bile zararda.tek kazananlar işin daleverasını yapanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?