- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.345
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.121
bounty borsa diliyle anlatıyor ben de halk diliyleYok yok :)
Bugun bounty anlatti kaplara falan niye tepki vermedigini. Ceyceyin son cumlesi olayi ozetliyor aslinda. O detaylandirmisti.
Esila kaydı nereye yapıyoruz.. Benide say etti üççç3 seneye istifa etmem lazim her teklife acigim.
Bank of esila gel vatandas gel
aslında yavaş yavaş fakirliğe de alışmıştık.böyle devam mı etsek ki?Esila kaydı nereye yapıyoruz.. Benide say etti üççç
bounty borsa diliyle anlatıyor ben de halk diliyle
tm sen de bize anlatırsın 3 5 birşeyler veririzBana coin anlatcak
tm sen de bize anlatırsın 3 5 birşeyler veririz
Daha başlamadım ki. Yaz tatiline saklıyorum. Ama yavaş yavaş malzeme almaya başladım
Gıda şirketi ceycey tersteyim uzun süredir kendim aldığım yetmiyormuş gibi eşime söyledim o da girdio nedürrrrr?gıda şirketi mi?coin mi?
Elimde azcik para kaldı Ceycey oda niye coinde batmasın.. Bir arkadaş yazmıştı azcik kâr görsem gıdıkliyor benin diye hahhhh işte durum aynen o..aslında yavaş yavaş fakirliğe de alışmıştık.böyle devam mı etsek ki?
Gel morummm ettik dörtttt yok mu arttirannn..Bana coin anlatcak
Çıkacak, çıkacak:)İşte benim kafada birisi daha, yaz sonunda hasat kaldıracakinşallah bereketli olur, tarladan mahsul çıkmazsa çok bozulurum
iyi tmm yeni kirazlı muzlu ananaslı takımlar alırız sana o zamanIstememmm :))
Yaa merkoya nolmuş ben anladım benimde var maliyetim yüksek düşücek mi yoksa ytd şeklinde bilgi verir misiniz
aslında yavaş yavaş fakirliğe de alışmıştık.böyle devam mı etsek ki?
o içi boş şirketi neden aldınız ki?sermayesi bile yokGıda şirketi ceycey tersteyim uzun süredir kendim aldığım yetmiyormuş gibi eşime söyledim o da girdi
Ben sepet yaptım, yazdım çok kere trb, dia, ava, flm var. Trb ve avayı nedense baştan beri çok sevdim çok tatlılarÇıkacak, çıkacak:)
sen bu işi biliyorsun düşükken ufak ufak topluyorsun uzun vadede zaten kazanırsın bu şekilde.çakallllllllBen sepet yaptım, yazdım çok kere trb, dia, ava, flm var. Trb ve avayı nedense baştan beri çok sevdim çok tatlılarinşallah üzmezler ikimizi de :))
İşte bunlar hep tecrübesizlikten en iyisi maliyet düşünüp çıkayımo içi boş şirketi neden aldınız ki?sermayesi bile yok
şaşırdım .biri mi tavsiye etti o şirketi ?acemiysen ya gerçek bir tüyo alacaksın ya da bist 30 hisselerinden ayrılmayacaksınİşte bunlar hep tecrübesizlikten en iyisi maliyet düşünüp çıkayım
İşte bunlar hep tecrübesizlikten en iyisi maliyet düşünüp çıkayım
biliyorum uzun süreli tutuyorsun ama şu anki durumları ne çok merak ettim biliyorsun topiğin meraklı melahatıyımBen sepet yaptım, yazdım çok kere trb, dia, ava, flm var. Trb ve avayı nedense baştan beri çok sevdim çok tatlılarinşallah üzmezler ikimizi de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?