- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.346
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.141
5 kuruş etmez valla.Biri cizdi onu 86 kurus ederi var diye.
Biliyorsun degil mi?
mihail ne alıyorsa aynını al.valla ben kefilim bu sanayi bebesinebiliyorum uzun süreli tutuyorsun ama şu anki durumları ne çok merak ettim biliyorsun topiğin meraklı melahatıyım
Evet evet gördüm yaaa en iyisi hemen kaçmak maliyet düşüreyim pazartesi bilmeden girince böyle oluyor. Borsa okyanus bense kibrit çöpüyüm resmen ordan oraya sürükleniyorum bundan sonra sadece halka arzlara katılayımBiri cizdi onu 86 kurus ederi var diye.
Biliyorsun degil mi?
Etti etti aklıma benim neyse pazartesi kaçayım kızlar sağolunşaşırdım .biri mi tavsiye etti o şirketi ?acemiysen ya gerçek bir tüyo alacaksın ya da bist 30 hisselerinden ayrılmayacaksın
İnşallah zararsız kurtulursunuz canım.yatırımın çoğunluğunu bir tek şeye yatırmamak gerekiyormuş bende öğrendim.borsada mesela en az 10 hisse olacak, coindede öyle 1 coine yatırmamak lazımmış,en azından biri zarar edince diğeri yükseliyor dengeliyor.İşte bunlar hep tecrübesizlikten en iyisi maliyet düşünüp çıkayım
borsa normale dönünce ben sana hisse bilgisi veririm.mor a bile para kazandırmışlığımız var.ama kıpkırmızı hergün sana ne al diyeyim ki?Etti etti aklıma benim neyse pazartesi kaçayım kızlar sağolun
Eden kimdi?borsayı iyi bile birimi?Etti etti aklıma benim neyse pazartesi kaçayım kızlar sağolun
evet aynen öyle .1 günde 6 7 ayrı hisse alıyoruz 3 ü zarar ederse diğer 3 ü kurtarıyor gibi gibi.yoksa batar gider herkes tek hisseye bağlanan paraylaİnşallah zararsız kurtulursunuz canım.yatırımın çoğunluğunu bir tek şeye yatırmamak gerekiyormuş bende öğrendim.borsada mesela en az 10 hisse olacak, coindede öyle 1 coine yatırmamak lazımmış,en azından biri zarar edince diğeri yükseliyor dengeliyor.
Telagram grubuEden kimdi?borsayı iyi bile birimi?
arada yıka bari mor.her gün zebralı giyiyorsun.ben çamaşır yıkama hastasıyım 1 gün giyer yıkarım .psikoloğa da gittim cıks yıkamaya devamOhhhh zebrali pijamami giydim yatagima girdim
Hahhah bende 10 tane kağıt var ama hepsi mi kırmızı olur yaİnşallah zararsız kurtulursunuz canım.yatırımın çoğunluğunu bir tek şeye yatırmamak gerekiyormuş bende öğrendim.borsada mesela en az 10 hisse olacak, coindede öyle 1 coine yatırmamak lazımmış,en azından biri zarar edince diğeri yükseliyor dengeliyor.
her gruba güvenme.borsa daima sıfırdır.birilerinin kazanabilmesi için birileri kaybedecek.niye bu tür insanlar herkesin kazanmasını istesin?o zaman kendileri kazanamaz.yani tabana düşecek hisse adı da rahatlıkla verirlerTelagram grubuadama kel diye sövüyorlar o işte onda suç yok suç bende
Millet btt hot falan malı götürürken benimkiler uyuyor daha :)) çok nazlılar iki ileri bir geri yürüyorlar, artıdayım ama öyle wuhuuu kat kat gitti değil %50 bile değil totalde.biliyorum uzun süreli tutuyorsun ama şu anki durumları ne çok merak ettim biliyorsun topiğin meraklı melahatıyım
Bunu aci bir şekilde tecrübe ettim ceyceyher gruba güvenme.borsa daima sıfırdır.birilerinin kazanabilmesi için birileri kaybedecek.niye bu tür insanlar herkesin kazanmasını istesin?o zaman kendileri kazanamaz.yani tabana düşecek hisse adı da rahatlıkla verirler
arada yıka bari mor.her gün zebralı giyiyorsun.ben çamaşır yıkama hastasıyım 1 gün giyer yıkarım .psikoloğa da gittim cıks yıkamaya devam
Bist30 bende az ceycey ya, ama elimdeki hisselere güveniyorum. Bence iyi bilançolu, ucuz, düzgün yönetilen bu üçünün bir araya geldiği hisse her türlü alınır alt pazar bile olsa.şaşırdım .biri mi tavsiye etti o şirketi ?acemiysen ya gerçek bir tüyo alacaksın ya da bist 30 hisselerinden ayrılmayacaksın
Ah be kuzum, kötü olmuş. telegram grubundanda uzak durmak lazım.ben bide adı çok dillenen hisselerden uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.firmayı bilmiyorum ama zararın neresinden dönsen kardırTelagram grubuadama kel diye sövüyorlar o işte onda suç yok suç bende
sen anlıyorsun şirketleri araştırıyorsun bilgi edinip alıyorsun.ben hiç anlamayana bist 30 tavsiye ettim .Bist30 bende az ceycey ya, ama elimdeki hisselere güveniyorum. Bence iyi bilançolu, ucuz, düzgün yönetilen bu üçünün bir araya geldiği hisse her türlü alınır alt pazar bile olsa.
Bu ara borsa öyle malesef benimkilerde hep kırmızı.elbet yükselecektir,güvenilir firmalar hep böyle kalacak değilHahhah bende 10 tane kağıt var ama hepsi mi kırmızı olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?