İşte bunlar hep tecrübesizlikten en iyisi maliyet düşünüp çıkayım
İnşallah zararsız kurtulursunuz canım.yatırımın çoğunluğunu bir tek şeye yatırmamak gerekiyormuş bende öğrendim.borsada mesela en az 10 hisse olacak, coindede öyle 1 coine yatırmamak lazımmış,en azından biri zarar edince diğeri yükseliyor dengeliyor.

evet aynen öyle .1 günde 6 7 ayrı hisse alıyoruz 3 ü zarar ederse diğer 3 ü kurtarıyor gibi gibi.yoksa batar gider herkes tek hisseye bağlanan parayla

Hahhah bende 10 tane kağıt var ama hepsi mi kırmızı olur ya

Telagram grubu adama kel diye sövüyorlar o işte onda suç yok suç bende
her gruba güvenme.borsa daima sıfırdır.birilerinin kazanabilmesi için birileri kaybedecek.niye bu tür insanlar herkesin kazanmasını istesin?o zaman kendileri kazanamaz.yani tabana düşecek hisse adı da rahatlıkla verirler

biliyorum uzun süreli tutuyorsun ama şu anki durumları ne çok merak ettim biliyorsun topiğin meraklı melahatıyım
Millet btt hot falan malı götürürken benimkiler uyuyor daha :)) çok nazlılar iki ileri bir geri yürüyorlar, artıdayım ama öyle wuhuuu kat kat gitti değil %50 bile değil totalde.

şaşırdım .biri mi tavsiye etti o şirketi ?acemiysen ya gerçek bir tüyo alacaksın ya da bist 30 hisselerinden ayrılmayacaksın
Bist30 bende az ceycey ya, ama elimdeki hisselere güveniyorum. Bence iyi bilançolu, ucuz, düzgün yönetilen bu üçünün bir araya geldiği hisse her türlü alınır alt pazar bile olsa.

Bist30 bende az ceycey ya, ama elimdeki hisselere güveniyorum. Bence iyi bilançolu, ucuz, düzgün yönetilen bu üçünün bir araya geldiği hisse her türlü alınır alt pazar bile olsa.
sen anlıyorsun şirketleri araştırıyorsun bilgi edinip alıyorsun.ben hiç anlamayana bist 30 tavsiye ettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…