- 7 Aralık 2020
- 442
- 1.803
- 63
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.161
Olsun yavaş ama emin adımlarla gidiyor demekkiMillet btt hot falan malı götürürken benimkiler uyuyor daha :)) çok nazlılar iki ileri bir geri yürüyorlar, artıdayım ama öyle wuhuuu kat kat gitti değil %50 bile değil totalde.
Aksine pek de iyi anlamadığım için ucuzluk ve patron faktörünü koydum. Ucuz hisse aşırı düşmez, patron da düzgünse grafiği eyfel yaptırıp beni düdüklemez diye düşündümsen anlıyorsun şirketleri araştırıyorsun bilgi edinip alıyorsun.ben hiç anlamayana bist 30 tavsiye ettim .
aman ben de damat gider gitmez 490 dan 30 kusür gram altın aldım aynı gün.hala zarardayımmBen de ilk başladığımda kimden ne duyduysam aldım. Hepsi kıpkırmızı hala. Tecrübe olarak bakıyorum artık daha emin adımlar atmaya başladım.
Çamaşır makinemin çalışmadığı gün yok pijama,günlük ev kıyafeti,dışardan gelindiyse ne varsa her gün kesinlikle yıkanırarada yıka bari mor.her gün zebralı giyiyorsun.ben çamaşır yıkama hastasıyım 1 gün giyer yıkarım .psikoloğa da gittim cıks yıkamaya devam
İnşallah öyledir yuppim yoksa fena taklaya geleceğimOlsun yavaş ama emin adımlarla gidiyor demekki
Kız o bende de var sonra biraz daha alıp ortalama düşürdüm Allahtan. Olsun altın candır ceycey gerisi heyecan. Bende 60 liradan çeyrekler bile varaman ben de damat gider gitmez 490 dan 30 kusür gram altın aldım aynı gün.hala zarardayımm
ben de öyleyim.acıyorum harcanan suya elektriğe deterjana ama olmuyor huylanıyorum kıyafetlerden.ev temizliğin de titiz değilim ama durmadan herşeyi yıkarım.Çamaşır makinemin çalışmadığı gün yok pijama,günlük ev kıyafeti,dışardan gelindiyse ne varsa her gün kesinlikle yıkanır
Artık piyasa nasıl sevindiyse herşey düşmüştü ya hakkaten ne geceydi o ahahahaaman ben de damat gider gitmez 490 dan 30 kusür gram altın aldım aynı gün.hala zarardayımm
Aynen hiçbişeyin garantiisi yok, ama kaybetsende kendin araştırdığın için en azından kendi kararım dersin,kazanırsanda yine kendi emeğin, en güzelide bu değilmiİnşallah öyledir yuppim yoksa fena taklaya geleceğimrastgele almadım tabi araştırdım kendimce ama hiçbir şeyin garantisi yok ki
Aynen kuzum iyi ders oldu bana pazartesi kaçarımAh be kuzum, kötü olmuş. telegram grubundanda uzak durmak lazım.ben bide adı çok dillenen hisselerden uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.firmayı bilmiyorum ama zararın neresinden dönsen kardır
büyük para değilse kaç .ama fazlaysa kaçmakla da zarar edersin.Aynen kuzum iyi ders oldu bana pazartesi kaçarım
Kaybetmem nnnayır emeğim o benim stop koydum altınaAynen hiçbişeyin garantiisi yok, ama kaybetsende kendin araştırdığın için en azından kendi kararım dersin,kazanırsanda yine kendi emeğin, en güzelide bu değilmiama ben seni tanıdığım kadarıyla doğru karar vermişsindir, iyi araştırıyorsun
Aynen Canım pazartesi bir bakıp duruma göre güvenmediklerimden maliyet düşürüp kaçarım bundan sonra daha temkinli olurum halka arzlar bile yeter bana böyle hep gelse keşkeBu ara borsa öyle malesef benimkilerde hep kırmızı.elbet yükselecektir,güvenilir firmalar hep böyle kalacak değil
Yok değil kuzum maliyet düşürüp ben kaçarım 1 kuruşumu vermembüyük para değilse kaç .ama fazlaysa kaçmakla da zarar edersin.
amannn ne uğraşacağım coindir hissedir .altına devamm.1 kilo hedefim var.hedefe ulaşınca burada sergileyeceğim onları.5 kilo altını olanlara duyurulurKaybetmem nnnayır emeğim o benim stop koydum altınayani belli tutarda zararı göze aldım şimdiye kadar stop patlamadı ama patlarsa o zararı başka coinle çıkarıp vınlarım :))
Harikasın mihail bayılıyorum sanaKaybetmem nnnayır emeğim o benim stop koydum altınayani belli tutarda zararı göze aldım şimdiye kadar stop patlamadı ama patlarsa o zararı başka coinle çıkarıp vınlarım :))
sakın verme ödemeleri olunca gider o altınlar.gizlice al at bir kenaraPazartesi gelse de güvenli limanım olan altını alsam 1 gr çok değil ama olsun. Sitemizin tecrübeli hanımlarını dinleyip altınımı bankadan alcam önceden fiziki alıp eşime verirdim kasaya koyması için cıkss artık yok bankada hesapta durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?