sen anlıyorsun şirketleri araştırıyorsun bilgi edinip alıyorsun.ben hiç anlamayana bist 30 tavsiye ettim .
Aksine pek de iyi anlamadığım için ucuzluk ve patron faktörünü koydum. Ucuz hisse aşırı düşmez, patron da düzgünse grafiği eyfel yaptırıp beni düdüklemez diye düşündüm

arada yıka bari mor.her gün zebralı giyiyorsun.ben çamaşır yıkama hastasıyım 1 gün giyer yıkarım .psikoloğa da gittim cıks yıkamaya devam
Çamaşır makinemin çalışmadığı gün yok pijama,günlük ev kıyafeti,dışardan gelindiyse ne varsa her gün kesinlikle yıkanır

Çamaşır makinemin çalışmadığı gün yok pijama,günlük ev kıyafeti,dışardan gelindiyse ne varsa her gün kesinlikle yıkanır
ben de öyleyim.acıyorum harcanan suya elektriğe deterjana ama olmuyor huylanıyorum kıyafetlerden.ev temizliğin de titiz değilim ama durmadan herşeyi yıkarım.

İnşallah öyledir yuppim yoksa fena taklaya geleceğim rastgele almadım tabi araştırdım kendimce ama hiçbir şeyin garantisi yok ki
Aynen hiçbişeyin garantiisi yok, ama kaybetsende kendin araştırdığın için en azından kendi kararım dersin,kazanırsanda yine kendi emeğin, en güzelide bu değilmi ama ben seni tanıdığım kadarıyla doğru karar vermişsindir, iyi araştırıyorsun

Kaybetmem nnnayır emeğim o benim stop koydum altına yani belli tutarda zararı göze aldım şimdiye kadar stop patlamadı ama patlarsa o zararı başka coinle çıkarıp vınlarım :))

Bu ara borsa öyle malesef benimkilerde hep kırmızı.elbet yükselecektir,güvenilir firmalar hep böyle kalacak değil
Aynen Canım pazartesi bir bakıp duruma göre güvenmediklerimden maliyet düşürüp kaçarım bundan sonra daha temkinli olurum halka arzlar bile yeter bana böyle hep gelse keşke

Kaybetmem nnnayır emeğim o benim stop koydum altına yani belli tutarda zararı göze aldım şimdiye kadar stop patlamadı ama patlarsa o zararı başka coinle çıkarıp vınlarım :))
amannn ne uğraşacağım coindir hissedir .altına devamm.1 kilo hedefim var.hedefe ulaşınca burada sergileyeceğim onları.5 kilo altını olanlara duyurulur

Pazartesi gelse de güvenli limanım olan altını alsam 1 gr çok değil ama olsun. Sitemizin tecrübeli hanımlarını dinleyip altınımı bankadan alcam önceden fiziki alıp eşime verirdim kasaya koyması için cıkss artık yok bankada hesapta durur

sakın verme ödemeleri olunca gider o altınlar.gizlice al at bir kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…