Yok kuzum iş yerinde kas var diye veriyordum o yüzden ama artık bankadan alırım gerek yok hatta iki haftadır sütü ben alıyordum ver dedim parasını bundan sonra böyle

Ayy gercekten kocalarinizla süt parasi mi konusuyorsunuz hahaha bana o kadar yabanci geliyor ki

Ben esime böyle bisey desem süt parasi mi dert oldu, bir daha eve tek kurusluk bir sey alma derdi sanirim

Bilmiyorum ama bir kere faturalarimizin ne kadar oldugunu sormustum. Neyse ne ödendi iste, fatura mi hesapliycaz allah askina isin mi yok ece diye atar yapmisti

Yok be kuzum o işin şakası, bu ay hesap tutuyorum aylık mutfak masrafı ne kadar diye not alıyorum öyle konuşurken şakasına dedim

Yok be kuzum o işin şakası, bu ay hesap tutuyorum aylık mutfak masrafı ne kadar diye not alıyorum öyle konuşurken şakasına dedim
devir hesap devri kuzum.mutfak masrafından harçlıktan her yerden artıracaksın.sana verilen parayı niye süte veresin ki?

devir hesap devri kuzum.mutfak masrafından harçlıktan her yerden artıracaksın.sana verilen parayı niye süte veresin ki?
Veririm kuzum sorun olmaz ama sürekli sürekli ben verince içime oturdu her hafta 3 kilo süte 18 tl tasarruf yapamıyorum da anca stok yapıyorum o da bir nevi tasarruf sayılır malum sürekli etiketler değişiyor

Eşim esnaf olunca bizim günlük geliyor aylık alışverişimiz olmuyor hiç ben hesaplayamiyorum aylık giderimizi çünkü hiçbir ay diğerini tutmuyor.. Herşeyden kısılır da boğazdan kisilmaz kafasında oluncada hesaplamaya cesaret edemiyorum

Yaa bizim ailede bir söz var onuda söylemeden gecemicem..Az yiyip açlıktan öleceğine çok ye çatla öl diye..Ailece hayat felsefemiz

+100000000000000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…