- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- 18
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.181
amannn ne uğraşacağım coindir hissedir .altına devamm.1 kilo hedefim var.hedefe ulaşınca burada sergileyeceğim onları.5 kilo altını olanlara duyurulur
bir gün o da olur.hep fakir üyeler burda toplanacak değiliz yaAramizda 5 kg altini olan mi var
Slm başlıpa ithafen ben de anlamam hiç
Bitcoin alıp kazanan var mı bnm gibi anlamadan
bir gün o da olur.hep fakir üyeler burda toplanacak değiliz ya
Yok kuzum iş yerinde kas var diye veriyordum o yüzden ama artık bankadan alırım gerek yoksakın verme ödemeleri olunca gider o altınlar.gizlice al at bir kenara
Yok kuzum iş yerinde kas var diye veriyordum o yüzden ama artık bankadan alırım gerek yokhatta iki haftadır sütü ben alıyordum ver dedim parasını bundan sonra böyle
Yok be kuzum o işin şakası, bu ay hesap tutuyorum aylık mutfak masrafı ne kadar diye not alıyorum öyle konuşurken şakasına dedimAyy gercekten kocalarinizla süt parasi mi konusuyorsunuz hahaha bana o kadar yabanci geliyor ki
Ben esime böyle bisey desem süt parasi mi dert oldu, bir daha eve tek kurusluk bir sey alma derdi sanirim
Bilmiyorum ama bir kere faturalarimizin ne kadar oldugunu sormustum. Neyse ne ödendi iste, fatura mi hesapliycaz allah askina isin mi yok ece diye atar yapmisti
devir hesap devri kuzum.mutfak masrafından harçlıktan her yerden artıracaksın.sana verilen parayı niye süte veresin ki?Yok be kuzum o işin şakası, bu ay hesap tutuyorum aylık mutfak masrafı ne kadar diye not alıyorum öyle konuşurken şakasına dedim
Yok be kuzum o işin şakası, bu ay hesap tutuyorum aylık mutfak masrafı ne kadar diye not alıyorum öyle konuşurken şakasına dedim
Veririm kuzum sorun olmaz ama sürekli sürekli ben verince içime oturdu her hafta 3 kilo süte 18 tldevir hesap devri kuzum.mutfak masrafından harçlıktan her yerden artıracaksın.sana verilen parayı niye süte veresin ki?
Eşim esnaf olunca bizim günlük geliyor aylık alışverişimiz olmuyor hiç ben hesaplayamiyorum aylık giderimizi çünkü hiçbir ay diğerini tutmuyor.. Herşeyden kısılır da boğazdan kisilmaz kafasında oluncada hesaplamaya cesaret edemiyorumYok be kuzum o işin şakası, bu ay hesap tutuyorum aylık mutfak masrafı ne kadar diye not alıyorum öyle konuşurken şakasına dedim
Bu arada kızlar artık öğütlerime son veriyorum.mune hanım çok güzel öğütler verdi combo yaptı resmen.onları uygulasanız sırtınız yere gelmez.
Mantıklıymış bence de kimden ne alacak ne verecek bilinmesi iyi olur ben yazmam hep de unuturum en iyisi yazmakBugun o kadar borc defterleri konusuldu ki psikolojim bozuldu herhalde hahah
mune ne derse doğrudur.bunca yıl bir üyeye bile yanlış akıl verdiğini görmedim
+100000000000000Eşim esnaf olunca bizim günlük geliyor aylık alışverişimiz olmuyor hiç ben hesaplayamiyorum aylık giderimizi çünkü hiçbir ay diğerini tutmuyor.. Herşeyden kısılır da boğazdan kisilmaz kafasında oluncada hesaplamaya cesaret edemiyorum
Yaa bizim ailede bir söz var onuda söylemeden gecemicem..Az yiyip açlıktan öleceğine çok ye çatla öl diye..Ailece hayat felsefemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?