- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.201
Eşim esnaf olunca bizim günlük geliyor aylık alışverişimiz olmuyor hiç ben hesaplayamiyorum aylık giderimizi çünkü hiçbir ay diğerini tutmuyor.. Herşeyden kısılır da boğazdan kisilmaz kafasında oluncada hesaplamaya cesaret edemiyorum
Yaa bizim ailede bir söz var onuda söylemeden gecemicem..Az yiyip açlıktan öleceğine çok ye çatla öl diye..Ailece hayat felsefemiz
mune ne derse doğrudur.bunca yıl bir üyeye bile yanlış akıl verdiğini görmedim
aynen öyle.benim rejim de boşa gitti tekrar 2 kilo almışım.ama böreklerde çok güzeldi dayanamadım.Hahahahaa cok ye catla öl yeni hayat felsefem.
sana direkt demedi ki aslında.tüm kadınları genelledi morBen de görmedim ama ona kendimi anlatamadim. Olayimi tam bilemedigi icin bana ne diyecegini sasirdi
sana direkt demedi ki aslında.tüm kadınları genelledi mor
Yok canım kısmak için değil de herkes aylık bu kadar mutfak masrafı oluyor ben bilmiyorum merakımdan yazıyorum gerçi çok gerçekçi olmaz çünkü derin dondurucu dolu terayağ stoklu buzlukt et vs var onları alınca fiyat artar haliyle. Pandemide benimde felsefem bu çünkü beni tek mutlu eden şey yemek yemek yaşasın kilolarEşim esnaf olunca bizim günlük geliyor aylık alışverişimiz olmuyor hiç ben hesaplayamiyorum aylık giderimizi çünkü hiçbir ay diğerini tutmuyor.. Herşeyden kısılır da boğazdan kisilmaz kafasında oluncada hesaplamaya cesaret edemiyorum
Yaa bizim ailede bir söz var onuda söylemeden gecemicem..Az yiyip açlıktan öleceğine çok ye çatla öl diye..Ailece hayat felsefemiz
e en ayrıntılı sen anlattığın içindir.aramızda yok mudur sanıyorsun eşiyle bu tür sorunları olan?Basta tum kadinlara dedi de sonra yurtdisi muhabbetinde bana dellendi bence.
bdv ye konu aç.o kadar çok yedim ki çatlamak üzereyim bir çare-diyeHahahahaa cok ye catla öl yeni hayat felsefem.
Evet gerçekten yorumları çok mantıklı, bunca yılın tecrübesinin olduğu her satırından anlaşılıyormune ne derse doğrudur.bunca yıl bir üyeye bile yanlış akıl verdiğini görmedim
bdv ye konu aç.o kadar çok yedim ki çatlamak üzereyim bir çare-diye
Ben ben ben
Yani buyuk paralar degil de gecen 56400 dolardan aldim bugun 60400den bozdum.
Bereket versin...
Çalışıyor
4000 USD'yi az bulana ne denir? Z ile başlar Engin diye devam eder :)
Ehehehe ben 1 tam btc almadim.
0.1 btc aldim.
Kar da 400 usdt oldu
Evet guzel para bereketli olsun insallah ama zengin oldum diye reklam edilecek bir durum da olmadigi icin... öyle diyiverdim ❤
3 yılda 2800 dolar biriktirdim.F ile başlar akir diye devam eder4000 USD'yi az bulana ne denir? Z ile başlar Engin diye devam eder :)
Bizde de R ile başlayıp ÜYA diye devam eder..4000 USD'yi az bulana ne denir? Z ile başlar Engin diye devam eder :)
Şimdi ben onuda biriktiremedigim için fasfakir oluyorum değil mi3 yılda 2800 dolar biriktirdim.F ile başlar akir diye devam eder
Şimdi ben onuda biriktiremedigim için fasfakir oluyorum değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?