- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.421
hojam btt ne olur burdan girilir mi1 dolar olana kadar hodl
Ay aman haa şaka şaka dışarıdan okuyanlarYok ama hot kesin 1 dolar
Tobeee saka saka valla okuyan ciddiye alir herkes kendi karar versin
Ben zararına bozmamak olayına her zaman katılmıyorum, diyolar ya satmadıkça zararda değilsin diye. Mesela 3 sene önce bana bi hisseyi kitlediler 3 sene sonra maliyetine veya üstüne geldi ve sattım. Zararsız satmış olmuyorum ki, o sürede paranın değeri düştü başka fırsatlar kaçtı vs. İlerlemiyorsa zararı kabullenip çıkmak gerek, büyüklerimiz daha iyi bilir yanlışsam düzeltirseniz sevinirim :))
Kent ve karton
Ben de tahtacıların KYnin zengin hali olduğunu düşünüyorum, her tahtacı bir zamanlar ky idiSevdigim bir kisinin bir sözü vardir.
"KY olmak ya da olmamak yatırımın miktarından bağımsız bir zihniyet meselesidir."
Saygılar.
Nereye ölebilirim mor
Ama haklı.
Doğru söylüyosun işte aradaki denge, çok sabırsız da olmamak lazım olmayacak hayallere de kapılmamak lazım.Bu her zaman gecerli degil bir hata tepeden almissindir, bazen ne olursa olsun yurumez, ama 1 gunde 1 saatte yuzde 10 zararla bozanda var
480 ve 86 maalesef kocam sağolsun duymuş atlamış hemenMaliyetler nasıl?
Karton evet düşüş trendinde, kent uzun zamandır yatayda aslında. YTD
Ben suana kadar hic hakli bulmamistim. Simdi oldu. Sen diyemedin ben dedim ne var ❤
Stop bunun için var sanırım, değil mi B bountyBen zararına bozmamak olayına her zaman katılmıyorum, diyolar ya satmadıkça zararda değilsin diye. Mesela 3 sene önce bana bi hisseyi kitlediler 3 sene sonra maliyetine veya üstüne geldi ve sattım. Zararsız satmış olmuyorum ki, o sürede paranın değeri düştü başka fırsatlar kaçtı vs. İlerlemiyorsa zararı kabullenip çıkmak gerek, büyüklerimiz daha iyi bilir yanlışsam düzeltirseniz sevinirim :))
Ben de tahtacıların KYnin zengin hali olduğunu düşünüyorum, her tahtacı bir zamanlar ky idi
Ben de tahtacıların KYnin zengin hali olduğunu düşünüyorum, her tahtacı bir zamanlar ky idi
Vallaha mı, nası ağlatırlar ay çok merak ettimOFFF! Çok iddialı :)
KY zihniyetiyle ne kadar paran olursa olsun tahtayı mahvedersin. Tahtacı zihniyeti çok başka, parasız da yaparlar, kendi deyimleriyle anasını bile ağlatırlar.
Doğru söylüyosun işte aradaki denge, çok sabırsız da olmamak lazım olmayacak hayallere de kapılmamak lazım.
Yoksa benim coinler de asla yürümüyor ama tutacağım bir süre
Acılı kavgalı bol aksiyonlu aşkları seviyor bizim kadınlar. Öğrenciyken yurtta az dert dinlemedim alışığım. Onlar streslendi 2 ay iyi 3 ay mutsuzluklarını anlattılar ağlaştılar amaBende bu islerin hic ortasi yok
Oh be kırklı yaşlarda yeni bir arkadaş daha edindik. 30 lardakiler bizi bastonla geziyor falan zannediyor daMuhtemelen ben kağıt alıp satarken sen okuma yazma bilmiyordun. Ama icraata bakmak lazım, hepimizden önce emekli oldun.
En doğrusunu yapmışsın çocuklar küçükken yatırım ve birikim oluyor. Bereketli bol kazançlı birikimleri olsun miniğin@Noraa89 canım osmanlı yatırım ıle gorustum
belgelerı maıl olarak atacak
ben yarın cıktı alacagım, bı de ıkametgah, nufus cuzdanı fotokopılerı falan mng kargoya verecegım
ınsallah salı ellerınde olacak ve
15ındekı halka arza oglum da gırecek :)
onun da bır yatırım hesabı olacak ınsallah
Acılı kavgalı bol aksiyonlu aşkları seviyor bizim kadınlar. Öğrenciyken yurtta az dert dinlemedim alışığım. Onlar streslendi 2 ay iyi 3 ay mutsuzluklarını anlattılar ağlaştılar ama
Oh be kırklı yaşlarda yeni bir arkadaş daha edindik. 30 lardakiler bizi bastonla geziyor falan zannediyor da
480 ve 86 maalesef kocam sağolsun duymuş atlamış hemen
Acılı kavgalı bol aksiyonlu aşkları seviyor bizim kadınlar. Öğrenciyken yurtta az dert dinlemedim alışığım. Onlar streslendi 2 ay iyi 3 ay mutsuzluklarını anlattılar ağlaştılar ama
Oh be kırklı yaşlarda yeni bir arkadaş daha edindik. 30 lardakiler bizi bastonla geziyor falan zannediyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?