Bu her zaman gecerli degil bir hata tepeden almissindir, bazen ne olursa olsun yurumez, ama 1 gunde 1 saatte yuzde 10 zararla bozanda var

Bu her zaman gecerli degil bir hata tepeden almissindir, bazen ne olursa olsun yurumez, ama 1 gunde 1 saatte yuzde 10 zararla bozanda var
Doğru söylüyosun işte aradaki denge, çok sabırsız da olmamak lazım olmayacak hayallere de kapılmamak lazım.
Yoksa benim coinler de asla yürümüyor ama tutacağım bir süre

Stop bunun için var sanırım, değil mi B bounty

ya da ne için var, nasıl var

Ben de tahtacıların KYnin zengin hali olduğunu düşünüyorum, her tahtacı bir zamanlar ky idi

OFFF! Çok iddialı :)
KY zihniyetiyle ne kadar paran olursa olsun tahtayı mahvedersin. Tahtacı zihniyeti çok başka, parasız da yaparlar, kendi deyimleriyle anasını bile ağlatırlar.

Ben de tahtacıların KYnin zengin hali olduğunu düşünüyorum, her tahtacı bir zamanlar ky idi

Valla 1 tane taniyorum fakirmiş eskiden
Kadinin altinlari da hic etmis.
Sonra ne olmus bilmiyorum zengin mi ondan da emin degilim.

Bounty bilir

OFFF! Çok iddialı :)
KY zihniyetiyle ne kadar paran olursa olsun tahtayı mahvedersin. Tahtacı zihniyeti çok başka, parasız da yaparlar, kendi deyimleriyle anasını bile ağlatırlar.
Vallaha mı, nası ağlatırlar ay çok merak ettim daha doğrusu farkları nedir kyden? ky zihniyeti dedikleri ne mesela, vur kaç yapanlar mı? Eğer öyleyse kynin farkı kolektif hareketten uzak, hepsinin ayrı telden çaldığı kontrol edilemez bir sürü olması değil mi tahtacı da vuruyor ama güçlü olduğu için indirmiyor mu işte :))

Doğru söylüyosun işte aradaki denge, çok sabırsız da olmamak lazım olmayacak hayallere de kapılmamak lazım.
Yoksa benim coinler de asla yürümüyor ama tutacağım bir süre

Evet yuzde 100 olmasada 70 80 dogru ani aramaliyiz

Bende bu islerin hic ortasi yok
Acılı kavgalı bol aksiyonlu aşkları seviyor bizim kadınlar. Öğrenciyken yurtta az dert dinlemedim alışığım. Onlar streslendi 2 ay iyi 3 ay mutsuzluklarını anlattılar ağlaştılar ama
Muhtemelen ben kağıt alıp satarken sen okuma yazma bilmiyordun. Ama icraata bakmak lazım, hepimizden önce emekli oldun.
Oh be kırklı yaşlarda yeni bir arkadaş daha edindik. 30 lardakiler bizi bastonla geziyor falan zannediyor da

En doğrusunu yapmışsın çocuklar küçükken yatırım ve birikim oluyor. Bereketli bol kazançlı birikimleri olsun miniğin

Yooooo bak ben daha 29um amaaaaaa 42 43 yas civari insanlarla ilgili hic öyle dusuncelerim yok

Tekrar memnun oldum, sizinle başta pek anlaşamamıştık. Benden yana bir kusur olduysa özür dilerim tekrardan. Siz kaç yaşındasınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…