- 7 Aralık 2020
- 442
- 1.803
- 63
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.441
Tesekkür ederimBen beklerdim. YTD
En doğrusunu yapmışsın çocuklar küçükken yatırım ve birikim oluyor. Bereketli bol kazançlı birikimleri olsun miniğin
Rica ederim yanlış anlaşılma oldu sadece. Ben 43 oldum geçen ay 11 yıl olacak ev kadınıyım maslesef sağlık sebepleri ve çocuk yüzündenTekrar memnun oldum, sizinle başta pek anlaşamamıştık. Benden yana bir kusur olduysa özür dilerim tekrardan. Siz kaç yaşındasınız :)
Çürük kağıt yok gibi elinde piraye. Acil para da lazım değil kağıtlarını takip et yeter . Gocam öyle dediTesekkür ederim
Gocayi bulaştırma sonra gazetelere çıkıyorsunÇürük kağıt yok gibi elinde piraye. Acil para da lazım değil kağıtlarını takip et yeter . Gocam öyle dedi
Pazar günleri asla temizlik yapmam diğer günler çocuk bir tane pazarları biri 3 diğeri 33 yaşında iki çocuk çok daha fazla dağıtıyorGidip temizliğe devam edeyim. Heyy kader heyyy . Eskiden emrimde onlarca temizlik personeli vardı . Şimdilerde temizlik personeli ben olmuşum ya
Sağolsun enişte beyÇürük kağıt yok gibi elinde piraye. Acil para da lazım değil kağıtlarını takip et yeter . Gocam öyle dedi
bastonla birlikte dil altını da aksatma ceycey, bastonsuz ne yapacaksın bu romatizmalarlaAcılı kavgalı bol aksiyonlu aşkları seviyor bizim kadınlar. Öğrenciyken yurtta az dert dinlemedim alışığım. Onlar streslendi 2 ay iyi 3 ay mutsuzluklarını anlattılar ağlaştılar ama
Oh be kırklı yaşlarda yeni bir arkadaş daha edindik. 30 lardakiler bizi bastonla geziyor falan zannediyor da
Vallaha mı, nası ağlatırlar ay çok merak ettimdaha doğrusu farkları nedir kyden? ky zihniyeti dedikleri ne mesela, vur kaç yapanlar mı? Eğer öyleyse kynin farkı kolektif hareketten uzak, hepsinin ayrı telden çaldığı kontrol edilemez bir sürü olması değil mi tahtacı da vuruyor ama güçlü olduğu için indirmiyor mu işte :))
Kesinlikle şu topige başladığımdan beri ufkum genişledi keşke daha önce bu bilgileri öğreneydim diyorum çoğu zamanGazeteci artık bu kadınlarda borsaya giriş yaptıysa gerisini düşünün diye lanse etmişti. Oysa bu süreçte gayet medeni bir şekilde burada konusarak yatırım konusunda kişisel olarak gelişim gösterdik. Hiçbirimiz evi, arabayı yatırıp batırmadı. Tek bir argo, kırıcı söz kullanmadık. Kadınların da her k8nuda basarılı olabileceğini artık öğrenmeleri gerekiyor bence
Valla 1 tane taniyorum fakirmiş eskiden
Kadinin altinlari da hic etmis.
Sonra ne olmus bilmiyorumzengin mi ondan da emin degilim.
Bounty bilir
Bu zengin adamlar hep sen ve ben gibi saftiriklere nasip olur. Para yemeyi beceremeyeceğimizi anlayıp bizi özellikle tercih ettiklerini düşünüyorum zaten, buraya kadar sorun yok. Ama senin henüz adam zengin mi ki seviyesinde kalman rekorlara koşuyorBu kadar saflık fazla be kuzum, üzerler seni.
Kendi kazanmadigim para hic ilgimi cekmiyor valla. Ben onlari üzerim.
Ahahaha kafama yatarsa neden olmasınKY borsa nedir bilmez. Mesela THYAO alır, ama bunun hangi şirket olduğunu bilmez. Kağıdı aldığı an şirketin ortağı olduğunu bilmez. Tahta nedir, grafik nedir hiç bilmez. Alım yapmayı, satış yapmayı bilmez. Mesela geçtiğimiz ay bir tahtada ne oldu, hacim yoktu. Biri satış verecek. Toplamı 440 TL eden 11 tane kağıdı var, bunu satmak için kağıdı tabana taşıdı, çünkü sadece tabandan alıcı vardı. Ama o sanıyor ki bir sistem var istediğimiz gibi alıyoruz satıyoruz. Karşısında sistem var sisteme satıyorum sanıyor. Sanki bankadan döviz bozacak :) Satması için bu satışı karşılayan biri olması gerektiğini bile bilmez. Borsanın sıfır toplamlı oyun olduğunu bilmez. Birinin kazanması için birinin kaybetmesi gerektiğini anlamaz, kazandığında çok iyi, kaybettiğinde sövmeye başlar.
Yorum, analiz zaten bilmez onlara girmiyorum bile. KY vurkaç yapmaya çalışan ama hep kendisi vurulan, bu arada tahtayı mahveden, giden kağıdın önünü kesen, tavan yapmasına taş koyan kesimdir. Borsada 200 300 liranız var diye KY olmazsınız. 1 milyonunuz da olsa bu saydıklarıma uyuyorsanız KY'sinizdir.
Tahtacı indirirken kendi kazanıyor. Bunu da bilinçli yapıyor. Ky hem tahtayı mahvediyor hem kendi de zararla çıkıyor. Para olmadan nasıl yapıldığını anlatıcam. Deneyecek misin kız doğru söyle :)
Mihail elimizde tuzluk lafı senindi demiAhahaha kafama yatarsa neden olmasın
Merak benimki, Y Yuppiyayye ve ben buraların melahatlarıyız her şeyi öğrenmek isteriz :))
Ahahaha kafama yatarsa neden olmasın
Merak benimki, Y Yuppiyayye ve ben buraların melahatlarıyız her şeyi öğrenmek isteriz :))
Ahahaha kafama yatarsa neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?