Tekrar memnun oldum, sizinle başta pek anlaşamamıştık. Benden yana bir kusur olduysa özür dilerim tekrardan. Siz kaç yaşındasınız :)
Rica ederim yanlış anlaşılma oldu sadece. Ben 43 oldum geçen ay 11 yıl olacak ev kadınıyım maslesef sağlık sebepleri ve çocuk yüzünden asıl mesleğim turizm

bastonla birlikte dil altını da aksatma ceycey, bastonsuz ne yapacaksın bu romatizmalarla

Gazeteci artık bu kadınlarda borsaya giriş yaptıysa gerisini düşünün diye lanse etmişti. Oysa bu süreçte gayet medeni bir şekilde burada konusarak yatırım konusunda kişisel olarak gelişim gösterdik. Hiçbirimiz evi, arabayı yatırıp batırmadı. Tek bir argo, kırıcı söz kullanmadık. Kadınların da her k8nuda basarılı olabileceğini artık öğrenmeleri gerekiyor bence

KY borsa nedir bilmez. Mesela THYAO alır, ama bunun hangi şirket olduğunu bilmez. Kağıdı aldığı an şirketin ortağı olduğunu bilmez. Tahta nedir, grafik nedir hiç bilmez. Alım yapmayı, satış yapmayı bilmez. Mesela geçtiğimiz ay bir tahtada ne oldu, hacim yoktu. Biri satış verecek. Toplamı 440 TL eden 11 tane kağıdı var, bunu satmak için kağıdı tabana taşıdı, çünkü sadece tabandan alıcı vardı. Ama o sanıyor ki bir sistem var istediğimiz gibi alıyoruz satıyoruz. Karşısında sistem var sisteme satıyorum sanıyor. Sanki bankadan döviz bozacak :) Satması için bu satışı karşılayan biri olması gerektiğini bile bilmez. Borsanın sıfır toplamlı oyun olduğunu bilmez. Birinin kazanması için birinin kaybetmesi gerektiğini anlamaz, kazandığında çok iyi, kaybettiğinde sövmeye başlar.
Yorum, analiz zaten bilmez onlara girmiyorum bile. KY vurkaç yapmaya çalışan ama hep kendisi vurulan, bu arada tahtayı mahveden, giden kağıdın önünü kesen, tavan yapmasına taş koyan kesimdir. Borsada 200 300 liranız var diye KY olmazsınız. 1 milyonunuz da olsa bu saydıklarıma uyuyorsanız KY'sinizdir.

Tahtacı indirirken kendi kazanıyor. Bunu da bilinçli yapıyor. Ky hem tahtayı mahvediyor hem kendi de zararla çıkıyor. Para olmadan nasıl yapıldığını anlatıcam. Deneyecek misin kız doğru söyle :)

Günaydın kızlar
Kesinlikle şu topige başladığımdan beri ufkum genişledi keşke daha önce bu bilgileri öğreneydim diyorum çoğu zaman

Valla 1 tane taniyorum fakirmiş eskiden
Kadinin altinlari da hic etmis.
Sonra ne olmus bilmiyorum zengin mi ondan da emin degilim.

Bounty bilir

Bu zengin adamlar hep sen ve ben gibi saftiriklere nasip olur. Para yemeyi beceremeyeceğimizi anlayıp bizi özellikle tercih ettiklerini düşünüyorum zaten, buraya kadar sorun yok. Ama senin henüz adam zengin mi ki seviyesinde kalman rekorlara koşuyor Bu kadar saflık fazla be kuzum, üzerler seni.

Kendi kazanmadigim para hic ilgimi cekmiyor valla. Ben onlari üzerim.

Ahahaha kafama yatarsa neden olmasın
Merak benimki, Y Yuppiyayye ve ben buraların melahatlarıyız her şeyi öğrenmek isteriz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…