- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.641
Eylülde okullar açılırsa her şey bir arada zor olur. Bence sen çok ağırdan alma.
Hahahabenim tanıdığım morsa haftaya alır, tadilat yaptıracaksa bekler anca yoksa onuda beklemez, 10. Gün taşınmış olur
Kredi çekersinParam yok ki
Amin inşallah ee onları alıp gitmesi çok kolay değil mi ona güven olmaz ki ben büyüklerinden düşünüyorum ama mantıksız mı acaba öyle büyük şeyi almakevet onlardan var.50 cm e yakın boyu .allahım içine deste deste para koymayı nasip et.çok aminnnnnn
Yok merak etme sana sıra gelene kadar kurşun kalmazsana soran olursa aa ben bilmiyorum de müdüre yönlendir,sonrada çok sıkıştım diye tuvalete kaç.bak çok ciddiyim salağı oyna, bırak kim ne yaparsa yapsın
büyükleri en iyisi tabi ki.birincisi o kasayı alacak kadar zengünn değilim ikincisi içini dolduracak kadar zengünn değilimmmAmin inşallah ee onları alıp gitmesi çok kolay değil mi ona güven olmaz ki ben büyüklerinden düşünüyorum ama mantıksız mı acaba öyle büyük şeyi almak
Aaaa çok ilginç oysaki stresi ve agrıları azaltmakta bire birdir öyle yorganlar . Keşke yün yorgan olsaydı o çok daha iyi olurdu .Ahahha annemlerin öyle bir yorganı var biz yatıya kaldığımızda bize vermişlerdi yatarken eşim sabah kalktığında dayak yemiş gibi uyandı yardım et kalkamıyorum diyordu
Valla onuda götürüyorlarAmin inşallah ee onları alıp gitmesi çok kolay değil mi ona güven olmaz ki ben büyüklerinden düşünüyorum ama mantıksız mı acaba öyle büyük şeyi almak
Valla mı yok kız görmedim paran mı var derdin var hahahah kasa içine koyacağım altından daha değerlidir gerçi bu durumda boşa masrafValla onuda götürüyorlar150 kg luk kasaları taşıyorlar haberlerde görmedinmi?
Ne diyorsun esilaKiz daha oncede olmustu. 2 saat adam kovaladik banada denk geldi adam asil amacina ulasti 2. Ye ulasamadi ben o odadaydim, 17 kisi var. Bam diye silah patladi, herkes sok. Bende girmisimki, ... vurdular ... vurdu dedim. Herkes yuzume bakiyor. Biri diyoki yok canim dolap dustu. Dur netten atayim sana, koridordaki kacismaya hala guleriz. 2 sevgili farkli yere kaciyodu ben olsam adami birakirdim insallah ayrilmislardir.
Bunlar silah kimde anlayana kdr ölur gider ustune visne suyu dokulmus zanneder
Bana bisey olmaz cekirdek gotureyim yanimda lazim olur belki
Annemlerdeki yün yorgan ona yorgan denmez döşek denir gerçi o kadar kalınAaaa çok ilginç oysaki stresi ve agrıları azaltmakta bire birdir öyle yorganlar . Keşke yün yorgan olsaydı o çok daha iyi olurdu .
Ne diyorsun esilayıllar önce bir olay olmuştu haberlerde izlemiştik,orasımı acaba aman yarabbi
Ben hep diyorum bu zamana kadar dolandırıkmadıysak henüz bir dolandırıcıyla karşılaşmadığımız içindir, soyulmadıysakda henüz bir hırsızın hedefine girmemişizdirValla mı yok kız görmedim paran mı var derdin var hahahah kasa içine koyacağım altından daha değerlidir gerçi bu durumda boşa masraf
Eğer bir gün robot süpürgem olursa onu saklayayım bari çünkü almayı çok istiyorum aylardır iyisu olsun diye araştırmadayım o giderse cokkkk üzülürümMillet robot süpürgeyi bırakmıyor kasayı affeder mi hi
Kredi çekersin
muneeeeeee kredi çekemem dedüüüüüüüBunlar krediyle olucak miktar degil.
Zaten cekemem artik, bilin bakalim niye...
Hahahabenim tanıdığım morsa haftaya alır, tadilat yaptıracaksa bekler anca yoksa onuda beklemez, 10. Gün taşınmış olur
Evler uygun ondan bacım. Haçlıklarla alırsın senBunlar krediyle olucak miktar degil.
Bunlar krediyle olucak miktar degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?