Eylülde okullar açılırsa her şey bir arada zor olur. Bence sen çok ağırdan alma.

Doğru söyledin bak.
Ama aceleye getirmek istemiyorum

3 tane ev var simdilik.
Biri ahsap tavanli falan köy evi gibi. Ben onu begendim. Lüx degil otantik bir ev.

Diger ikisi piril piril köşk. Havuzlu falan.

Ama benim begendigimi benden baska kimse begenmedi

Kiz daha oncede olmustu. 2 saat adam kovaladik banada denk geldi adam asil amacina ulasti 2. Ye ulasamadi ben o odadaydim, 17 kisi var. Bam diye silah patladi, herkes sok. Bende girmisimki, ... vurdular ... vurdu dedim. Herkes yuzume bakiyor. Biri diyoki yok canim dolap dustu. Dur netten atayim sana, koridordaki kacismaya hala guleriz. 2 sevgili farkli yere kaciyodu ben olsam adami birakirdim insallah ayrilmislardir.
Bunlar silah kimde anlayana kdr ölur gider ustune visne suyu dokulmus zanneder
Bana bisey olmaz cekirdek gotureyim yanimda lazim olur belki

Amin inşallah ee onları alıp gitmesi çok kolay değil mi ona güven olmaz ki ben büyüklerinden düşünüyorum ama mantıksız mı acaba öyle büyük şeyi almak
büyükleri en iyisi tabi ki.birincisi o kasayı alacak kadar zengünn değilim ikincisi içini dolduracak kadar zengünn değilimmm

Ahahha annemlerin öyle bir yorganı var biz yatıya kaldığımızda bize vermişlerdi yatarken eşim sabah kalktığında dayak yemiş gibi uyandı yardım et kalkamıyorum diyordu
Aaaa çok ilginç oysaki stresi ve agrıları azaltmakta bire birdir öyle yorganlar . Keşke yün yorgan olsaydı o çok daha iyi olurdu .

Ne diyorsun esila yıllar önce bir olay olmuştu haberlerde izlemiştik,orasımı acaba aman yarabbi

Valla mı yok kız görmedim paran mı var derdin var hahahah kasa içine koyacağım altından daha değerlidir gerçi bu durumda boşa masraf
Ben hep diyorum bu zamana kadar dolandırıkmadıysak henüz bir dolandırıcıyla karşılaşmadığımız içindir, soyulmadıysakda henüz bir hırsızın hedefine girmemişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…