- 10 Nisan 2014
- 43.783
- 116.434
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.661
attı ve gol olduBirlikte yaşayacağınız ev için sana kredi çektirtecekse ortada ben adamım diye gezmesin zaten.
Çok şükür şu Ana kadar hiç soyulmadım çok kötüdür eminim hele bizim evin kapısı bazen kaptıyorsun ama kapanmıyor iyice bastırman gerek bir gün yine kapanmamış bizde kilitlemeyi unutmuşuz eşim sabah işe giderken birde bakıyor ki kapı açık Allah korumuş resmen hırsıza gel bizi soy demişiz kapıyı açık bırakarakBen hep diyorum bu zamana kadar dolandırıkmadıysak henüz bir dolandırıcıyla karşılaşmadığımız içindir, soyulmadıysakda henüz bir hırsızın hedefine girmemişizdir
muneeeeeee kredi çekemem dedüüüüüüü
gel sarılalım.ama dur sen bir süre de işsizlik maaşı alırsın ben de o da yok cıks sarılmayalımmIssizim ben, cekemem kiz
Birlikte yaşayacağınız ev için sana kredi çektirtecekse ortada ben adamım diye gezmesin zaten.
gel sarılalım.ama dur sen bir süre de işsizlik maaşı alırsın ben de o da yok cıks sarılmayalımm
Annenin elinin ayarı kaçmış bellikiAnnemlerdeki yün yorgan ona yorgan denmez döşek denir gerçi o kadar kalın
Evet ve kabul etmiyor işin garibi alışmışlar buna olan eşime oluyorAnnenin elinin ayarı kaçmış belliki
zengin zengin doldurmuş işte daha neAnnenin elinin ayarı kaçmış belliki
Annemlerdeki yün yorgan ona yorgan denmez döşek denir gerçi o kadar kalın
Ben evi mayıs sonu, haziran başı gibi alır diye hissediyorum. YTD
Aaa ne güzel yasaklarda kalkmış olur, hepberaber hayırlı olsuna gideriz birkaç günde kalırız gitmişken dimi kızlarBen evi mayıs sonu, haziran başı gibi alır diye hissediyorum. YTD
45 kilo kadınsın altında pestilin çıkar o yorganınAnnemmmm ne tatli uyku olur be onunlaaa
olmaz mi insanın üstüne bir ağırlık çöküyorAnnemmmm ne tatli uyku olur be onunlaaa
İnşallah içinde mutlu olacağın, gönlüne göre bir ev bulursun canımBunlar krediyle olucak miktar degil.
Zaten cekemem artik, bilin bakalim niye...
45 kilo kadınsın altında pestilin çıkar o yorganın
anam karabasan gibi yorgan ürktümolmaz mi insanın üstüne bir ağırlık çöküyor
Borcamımı alır gelirimAaa ne güzel yasaklarda kalkmış olur, hepberaber hayırlı olsuna gideriz birkaç günde kalırız gitmişken dimi kızlar
Cidden öyle 5 kiloya yakındır yattıkları yorgananam karabasan gibi yorgan ürktüm
Valla bana versin , ben iki yorgan çıkartırım ondan . Burda yün bile bulamıyorum . Amca post var onunlada bişey olmuyorzengin zengin doldurmuş işte daha ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?