- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.681
Yaaa beni Tr bu anlamda ürkütüyor:/Çok şükür şu Ana kadar hiç soyulmadım çok kötüdür eminim hele bizim evin kapısı bazen kaptıyorsun ama kapanmıyor iyice bastırman gerek bir gün yine kapanmamış bizde kilitlemeyi unutmuşuz eşim sabah işe giderken birde bakıyor ki kapı açık Allah korumuş resmen hırsıza gel bizi soy demişiz kapıyı açık bırakarak
Senin adam var , serilir üsüne bi güzel onunlada tatlı uyku olur beaaaAnnemmmm ne tatli uyku olur be onunlaaa
Aaa ne güzel yasaklarda kalkmış olur, hepberaber hayırlı olsuna gideriz birkaç günde kalırız gitmişken dimi kızlar
Bdv da yurtdışında yasamak diye bir konu var , resmen sinirlerimi bozdu. Türkiye’yle Avrupa’yı kıyaslıyorlar . Neymiş Türkiye’de şunu şunu yersin gezersin tozarsın ama Avrupa’da yapamazsın , çok pahalıymış. He sanki her kesin öyle güzelce yiyor ve geziyor , milletin hiç bişeyden haberi yok anlaşılan ....
Yok ben hep kilitlerim de o gece nasıl olmuşsa unutmuşuz. Hatta ben gündüzleri de kiterlerim fazla müge anlı izlemenin zararlarıYaaa beni Tr bu anlamda ürkütüyor:/
inşallah çok güvenli, huzurlu bir yere düşeriz
bizim karı/koca kapı kilitleme gibi bi huyumuz yok. Şu ana kadar evlerimizin kapısı da iç kapı gibi, bas gir yani..çelik te değildi. Bundan sonra da Allah esirger inşallah
5 kilo bişey sayılmaz .50-70 kiloluk Bir yetişkin icin 7 kilo yorgan en idealiCidden öyle 5 kiloya yakındır yattıkları yorgan
Senin adam var , serilir üsüne bi güzel onunlada tatlı uyku olur beaaa
Yaşadığın yer soğuk mu ben yorgan kullanamıyorum kışında battaniye kullanıyorum5 kilo bişey sayılmaz .50-70 kiloluk Bir yetişkin icin 7 kilo yorgan en ideali
Yasaklar kalkar mı? Ne diyorsunuz? Ben kalkmaz diyorum.
Mayıs haziran turizm sezonu olduğundan,şu ankinden beter bir tablo olmazsa kalkar.tamamen duygusal yani
Yaaa benim annem Arabistan’a benim yanıma geldi..o aralar bi teyze efsane olmuştu haberlerde “20 yıl önce kaçırılmış, kalmış falan, yeni ortaya çıkmış”..anneme o kadar anlatıp, korkutmuşlar ki kadını, geldiğinde artık “napcan, o da kader, başa gelirse çekicem artık” modundaydıYok ben hep kilitlerim de o gece nasıl olmuşsa unutmuşuz. Hatta ben gündüzleri de kiterlerim fazla müge anlı izlemenin zararları
Senin adam var , serilir üsüne bi güzel onunlada tatlı uyku olur beaaa
Evet soguk . Bugün kar yağdı mesela . Hava suan -2 dereceYaşadığın yer soğuk mu ben yorgan kullanamıyorum kışında battaniye kullanıyorum
hatırladım o kadını.sen arabistan damıydın?ben niye almanya da sanıyordum ki?benim en beğendiğim ülke italya idi.keşke italyan doğaydım ya da orada yaşayacak kadar zengünnnnYaaa benim annem Arabistan’a benim yanıma geldi..o aralar bi teyze efsane olmuştu haberlerde “20 yıl önce kaçırılmış, kalmış falan, yeni ortaya çıkmış”..anneme o kadar anlatıp, korkutmuşlar ki kadını, geldiğinde artık “napcan, o da kader, başa gelirse çekicem artık” modundaydı
Eskiden gece 12den sonra televizyonlarda erotik yayınlar çıkardı hatırlar mısınız? Topik saat ilerledikçe deliriyor.
Allah iyiliğinizi vermesin :) Moorrr arkadaş haklı, gir adamın koynuna uyu sen kızım hadi.
Kızlar evime yardımcı alamasam da belki bunu alarım çok mu pahalıdır bir tane böbreğimi versem yeter mi
Vayyy nelerde bilirmiş nelerEskiden gece 12den sonra televizyonlarda erotik yayınlar çıkardı hatırlar mısınız? Topik saat ilerledikçe deliriyor.
Allah iyiliğinizi vermesin :) Moorrr arkadaş haklı, gir adamın koynuna uyu sen kızım hadi.
Annem diyimde sana da göndersin o yün yorganından üşümek nedir bilmezsinEvet soguk . Bugün kar yağdı mesela . Hava suan -2 derece. Yazında kışında yorgan kullanıyorum hatta üstüne ekstra kuş tuyu yorgan
Yok bikaç senedir Almanya’dayım..bu arada ben de Floransa’ya aşık oldumhatırladım o kadını.sen arabistan damıydın?ben niye almanya da sanıyordum ki?benim en beğendiğim ülke italya idi.keşke italyan doğaydım ya da orada yaşayacak kadar zengünnnn
kargo fazla tutmaz mı?Annem diyimde sana da göndersin o yün yorganından üşümek nedir bilmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?