Yaaa beni Tr bu anlamda ürkütüyor:/

inşallah çok güvenli, huzurlu bir yere düşeriz

bizim karı/koca kapı kilitleme gibi bi huyumuz yok. Şu ana kadar evlerimizin kapısı da iç kapı gibi, bas gir yani..çelik te değildi. Bundan sonra da Allah esirger inşallah

Aaa ne güzel yasaklarda kalkmış olur, hepberaber hayırlı olsuna gideriz birkaç günde kalırız gitmişken dimi kızlar

Yasaklar kalkar mı? Ne diyorsunuz? Ben kalkmaz diyorum.

Hayatta kalmayı yaşamak sanan kesimle iletişim kurmuyorum :)
O kadar çok var ki bunlardan... Konuyu bulabilirsem okuyayım, ben siteyi çözemedim buraya geldim saplandım :)))

Yok ben hep kilitlerim de o gece nasıl olmuşsa unutmuşuz. Hatta ben gündüzleri de kiterlerim fazla müge anlı izlemenin zararları

Yok ben hep kilitlerim de o gece nasıl olmuşsa unutmuşuz. Hatta ben gündüzleri de kiterlerim fazla müge anlı izlemenin zararları
Yaaa benim annem Arabistan’a benim yanıma geldi..o aralar bi teyze efsane olmuştu haberlerde “20 yıl önce kaçırılmış, kalmış falan, yeni ortaya çıkmış”..anneme o kadar anlatıp, korkutmuşlar ki kadını, geldiğinde artık “napcan, o da kader, başa gelirse çekicem artık” modundaydı

Senin adam var , serilir üsüne bi güzel onunlada tatlı uyku olur beaaa

Eskiden gece 12den sonra televizyonlarda erotik yayınlar çıkardı hatırlar mısınız? Topik saat ilerledikçe deliriyor.
Allah iyiliğinizi vermesin :) Moorrr arkadaş haklı, gir adamın koynuna uyu sen kızım hadi.

hatırladım o kadını.sen arabistan damıydın?ben niye almanya da sanıyordum ki?benim en beğendiğim ülke italya idi.keşke italyan doğaydım ya da orada yaşayacak kadar zengünnnn

Benim yaşım tutmuyor galiba, kendimi bildim bileli bu tarz yayinlar internette.
Adami uyuttum ben.

Vayyy nelerde bilirmiş neler . Evet hatırlıyorum tr ye geldiğimde abim ve eşi odasına çekilir kapılarını kitlerlerdi . Bizde pencereden bakardık ne izliyorlar diye . Hatırladığım tek şey tuttu fruttiydi

hatırladım o kadını.sen arabistan damıydın?ben niye almanya da sanıyordum ki?benim en beğendiğim ülke italya idi.keşke italyan doğaydım ya da orada yaşayacak kadar zengünnnn
Yok bikaç senedir Almanya’dayım..bu arada ben de Floransa’ya aşık oldum

ne güzel mekanlar hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…