- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.701
Yaaa evet nolur söyle göndersin . Bende ona dondurma makinası getiririmAnnem diyimde sana da göndersin o yün yorganından üşümek nedir bilmezsin
Benim yaşım tutmuyor galiba, kendimi bildim bileli bu tarz yayinlar internette.
Adami uyuttum ben.
Yaaa bende izlediğimde etkileniyorum bayağı o yüzden bıraktım ben seri katil vardı ondan çok etkilenmiştim çocuk çok zekiydi falan bayağı gündem olmuştu çok korkmuştum karşıma çıkacak diyeYaaa benim annem Arabistan’a benim yanıma geldi..o aralar bi teyze efsane olmuştu haberlerde “20 yıl önce kaçırılmış, kalmış falan, yeni ortaya çıkmış”..anneme o kadar anlatıp, korkutmuşlar ki kadını, geldiğinde artık “napcan, o da kader, başa gelirse çekicem artık” modundaydı
Bu forum nasıl bir bağımlılık arkadaş? Ölüp bittiğin adam 1 metre ötende uyuyor, sen burda goygoyu adamın koynuna kıvrılmaya tercih ediyorsun.
Benim tanıdık tır şoförleri var , beleş yanikargo fazla tutmaz mı?
Hahaha diyim kız, çok kıymetli yün yorganları bu yaşına rağmen hala onlarla uğraşır durur türkiyede misinYaaa evet nolur söyle göndersin . Bende ona dondurma makinası getiririm
malta da güzeldi .en çok etkilendiğim ülke bosna hersek olmuştu.o savaşta doğan çocukların akibetlerini dinlemiştim de.çoğu uyuşturucunun fuhuş sektörünün eline düşmüşler.hala evlerin üstünde kurşun izleri vardı .psikolojileri bozulan tecavüz edilen kadınlar o çocukları bakmamışlar.umarım bizim ülkenin asla başına bunlar gelmezYok bikaç senedir Almanya’dayım..bu arada ben de Floransa’ya aşık oldum
ne güzel mekanlar hakkaten
Hayır , İsveçHahaha diyim kız, çok kıymetli yün yorganları bu yaşına rağmen hala onlarla uğraşır durur türkiyede misin
ama bak sana da bağımlılık yaptı bileBu forum nasıl bir bağımlılık arkadaş? Ölüp bittiğin adam 1 metre ötende uyuyor, sen burda goygoyu adamın koynuna kıvrılmaya tercih ediyorsun.
Evet soguk . Bugün kar yağdı mesela . Hava suan -2 derece. Yazında kışında yorgan kullanıyorum hatta üstüne ekstra kuş tuyu yorgan
Hadibea, ben de sırtımda yün yorganımla geldim Almanya’yaBenim tanıdık tır şoförleri var , beleş yani
benim oyuncak volvoyu unutmaYaaa evet nolur söyle göndersin . Bende ona dondurma makinası getiririm
Ampul değiştir yorulursun belkiBenim uyku problemim var. Gunduz de yorulmadim hic. Uyuyamam simdi ben.
Tamda yazlık tekerleri takmıstım aksilikTürkiyede de kar var hala
hatırladım o kadını.sen arabistan damıydın?ben niye almanya da sanıyordum ki?benim en beğendiğim ülke italya idi.keşke italyan doğaydım ya da orada yaşayacak kadar zengünnnn
Neden dönüyorsunuz ? Buraya uğrayıp dönün bari . Sizin orda güzel şeyler var onlardan ısmarlarım hemHadibea, ben de sırtımda yün yorganımla geldim Almanya’yabiz dönüyoruz, gel bizden al walla yoksa burda kalacak, benimki de anne yapımı
Unuturmuyum hiç sayende her hafta hatırlıyorumbenim oyuncak volvoyu unutma
kırıldı ama ne yapayım bir süs tabağı bir de o termoslar kaldı elde.Unuturmuyum hiç sayende her hafta hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?