- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.721
Sen ve yemek
Ne var ki burdaNeden dönüyorsunuz ? Buraya uğrayıp dönün bari . Sizin orda güzel şeyler var onlardan ısmarlarım hem
Volvo araba nasıl kırılır kız kesin çakmadır o çakmakırıldı ama ne yapayım bir süs tabağı bir de o termoslar kaldı elde.
Sen ve yemek. Ama şimdi yenide manikür yapmıştın bozulmasınlar sonra
almanya da 2 hala kızım var oraya da gelmiştim 20 yılı aşkın oldu amaNe var ki burdaElma, kiraz, oyuncaaaak..başka aklıma bişeyi gelmedi meşhur
walla çok isterim uğramayı ama çok zor:/
Almanya’da kiraz yetişiyor mu ?Ne var ki burdaElma, kiraz, oyuncaaaak..başka aklıma bişeyi gelmedi meşhur
walla çok isterim uğramayı ama çok zor:/
Yaparsın tabiki . Benim oğlan bile yapıyor . Harika spaghetti blonesse yapıyor meselaHahahaha yemek yapamayacagimi mi dusunuyorsun
fabrikasının gezisinden aldı eşim termoslarla ne çakması.benim kız oynarken kırdıVolvo araba nasıl kırılır kız kesin çakmadır o çakma
Yaparsın tabiki . Benim oğlan bile yapıyor . Harika spaghetti blonesse yapıyor mesela
Linç gelmiyorsa en sevdigim ülkeyi paylasabilir miyim?
Ayol sen iş verensin işsiz olmak ne demekH Heytttt be senin kiz yasadi hahahaha
Hadi bea 10 senelik profesyonel asci olmam disinda bir sorun yok. Ok issizim artik ama bu kadar da vurmayin
evet bence de yaşadı.hadibea gibi kaynana var mı?eğlenceli çalışkan modern.oğlu da yemek yapmayı biliyor missss.kızı doktor yapıp isveç e gönderiyorum gözüm arkada kalmadanH Heytttt be senin kiz yasadi hahahaha
Hadi bea 10 senelik profesyonel asci olmam disinda bir sorun yok. Ok issizim artik ama bu kadar da vurmayin
Evet, biz İsviçre sınırına çok yakınız..ağaçların üstüne naylon çekiyorlar, yağmurdan korumak için..çok lezzetli üstelik..bir de tarlaya giriyorsun, istediğin kadar yiyip, çıkarken de topladığının parasını veriyorsun(ama tarlaya giriş de ücretliAlmanya’da kiraz yetişiyor mu ?
benim aklıma ermenistan geldi valla ha ha ha.Eee Türkiye değil mi işte :)
Türkiye’de olsa gece gider bi güzel yagmalardıkEvet, biz İsviçre sınırına çok yakınız..ağaçların üstüne naylon çekiyorlar, yağmurdan korumak için..çok lezzetli üstelik..bir de tarlaya giriyorsun, istediğin kadar yiyip, çıkarken de topladığının parasını veriyorsun(ama tarlaya giriş de ücretli
yok öyle bedava
Evet ❤
ama ben rus müşteri ağırlıklı otelleri tercih ederim .hiç sorun çıkmıyor .kadınlar güzel erkekler kılsız tüysüz dana ne olsunnnEvet ❤
Oriental kültür cezbediyor seni. Bütün tercihlerinden belli.
Sabah iş var ben artık uzayayım. İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?