- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.741
ama ben rus müşteri ağırlıklı otelleri tercih ederim .hiç sorun çıkmıyor .kadınlar güzel erkekler kılsız tüysüz dana ne olsunnnminicik çocukları da kendi işlerini kendileri yapıyorlar bizim çocuklar gibi mızmız ağlak değiller
sen ne zaman türkiyeye geleceksin?kumbaramda birikimim tamamm.şöylee bir tatil yapalım erkeksiz misss gibi
Ay canım sen kıro erkeklerden mi hoşlanıyorsun. Eee önceden deseydin ya sağım solum kıro kaynıyor yollardım sana azcıkBi ara burda benim kiro erkek sevdam cok yerden yere vurulmustu keske o zaman burda olsaydin
sen ne zaman türkiyeye geleceksin?kumbaramda birikimim tamamm.şöylee bir tail yapalım erkeksiz misss gibi
Ay canım sen kıro erkeklerden mi hoşlanıyorsun. Eee önceden deseydin ya sağım solum kıro kaynıyor yollardım sana azcık
Bu ay sonu gelecektim ama iptal oldu , herkes gelme diyor . Elimde olsa hemen yarın gelirimsen ne zaman türkiyeye geleceksin?kumbaramda birikimim tamamm.şöylee bir tail yapalım erkeksiz misss gibi
isveçte demi varlar?tövbe bismillahAy canım sen kıro erkeklerden mi hoşlanıyorsun. Eee önceden deseydin ya sağım solum kıro kaynıyor yollardım sana azcık
sen ne zaman türkiyeye geleceksin?kumbaramda birikimim tamamm.şöylee bir tail yapalım erkeksiz misss gibi
senin adam izin verirse gel tabi ki.gecelere akarız ben alkol içmem hepinize göz kulak olurum merak etmeyin.Tabi yaaa
Yapin siz
Ece gelmesin. Ece kim ki? Tatil ecenin neyine?
senin adam izin verirse gel tabi ki.gecelere akarız ben alkol içmem hepinize göz kulak olurum merak etmeyin.
Ece kim kız ?Tabi yaaa
Yapin siz
Ece gelmesin. Ece kim ki? Tatil ecenin neyine?
Yerine ben içerim , sarhos olursam bana göz kulak olursunsenin adam izin verirse gel tabi ki.gecelere akarız ben alkol içmem hepinize göz kulak olurum merak etmeyin.
olurum tabiki gece hayatının aranılan arkadaşıyım .içmediğim için herkes yanına beni alırdı gençken.sene de 1 kadeh beyaz şarap anca içerim düşünYerine ben içerim , sarhos olursan bana göz kulak olursun
Arabayı sen kullanırsın ozaman . Bar bar gezeriz sonraolurum tabiki gece hayatının aranılan arkadaşıyım .içmediğim için herkes yanına beni alırdı gençken.sene de 1 kadeh beyaz şarap anca içerim düşün
Ece kim kız ?
Yerine ben içerim , sarhos olursam bana göz kulak olursun
Yaaa hadibea niye böyle diycem de biliyorum niyesini..yazık olmuş kaç nesile:/Malum Türkler
avrupada da kurtuluş yok yani.ben de amerikaya gider amişlere katılırım.Yaaa hadibea niye böyle diycem de biliyorum niyesini..yazık olmuş kaç nesile:/
hakkaten ben ömrü billah bu kadar kıroyu yığılı halde görmemiştim buraya gelene kadar..o beğenmediğimiz Arabistan centilmen kaynıyordu yemin ederim..ay ben bugün ne çok yemin ettim öteki tarafta da tövbe haşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?