- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.761
Bana zor gelmez . Nasıl söyleniyor ismin ?Ben
Ismim cok zor geliyor türklere. O yuzden eceyim ben.
Ben de icerdim ama gelemem
Bilin bakalim neden
Senin aşkilotan izin vermez ondan mı acabaBen
Ismim cok zor geliyor türklere. O yuzden eceyim ben.
Ben de icerdim ama gelemem
Bilin bakalim neden
Ama öyle gerçekten . Türkiye kıro kaynıyor . Bunu Türkiye’de yaşayanlar daha doğrusu içinde yaşayanlar anlamıyor . Ne zamanki başka milletleri görüyorsun o zaman farkı anlıyorsunYaaa hadibea niye böyle diycem de biliyorum niyesini..yazık olmuş kaç nesile:/
hakkaten ben ömrü billah bu kadar kıroyu yığılı halde görmemiştim buraya gelene kadar..o beğenmediğimiz Arabistan centilmen kaynıyordu yemin ederim..ay ben bugün ne çok yemin ettim öteki tarafta da tövbe haşa
5 e ne kaldıki az daha dayan , birazdan kahvaltı hazırlarsın seninkineIyi geceler
5te uyancaz zaten
Ayy evet yaa tutmadınobahari uyku mu tutmadı?
çok geçmiş olsun umarım sabaha daha iyi olurlar.ben saat 7 ile 10.30 arası uyudum ondan şu an uykum gelmedi bdv de konuları okuyorum bir tarafdan da soru hazırlıyorum ortaokul öğrencisine.annesi kanserden öldü babanne bakıyor dersleri çok kötü.ben de ingilizcesine yardım ediyorum işte.ama çocukta motivasyon sıfırAyy evet yaa tutmadı
benim kuzular hasta, nöbetteyim
İran sinemasına sardım ben de
Sen niye uyumuyorsun
Çok teşekkür ederim, inşallahçok geçmiş olsun umarım sabaha daha iyi olurlar.ben saat 7 ile 10.30 arası uyudum ondan şu an uykum gelmedi bdv de konuları okuyorum bir tarafdan da soru hazırlıyorum ortaokul öğrencisine.annesi kanserden öldü babanne bakıyor dersleri çok kötü.ben de ingilizcesine yardım ediyorum işte.ama çocukta motivasyon sıfır
babannesi dünya tatlısı bir kadın.kendi annem gibi severim.kadir kıymet bilir gerçek bir dosttur.o yüzden o çocuğun yaptıkları nankörlüğü falan asla batmıyor bana.pandemi de maddiyatım azaldı ama manevi yardım da yapabilirim diye düşünüyorum.babanne zor yürüyor veliliğini de yapıyorum okulda çocuğun.ne olacak şurda saatler geçiriyorum da boş boş .bir çocuk için 15 günde bir okula gitsem ilgilensem hocalarıyla 2 dakika whatsapta konuşsam çokmu?Çok teşekkür ederim, inşallah
Allah kat be kat fazlasıyla karşına çıkarır inşallah bu yaptığın güzellikleri
Keşke yapılan iyilik layığını bulsa bir de..bilemiyorum bencilce mi bu düşünce, insan verdiği emeğin karşılığını görmek istiyor bi nevi.
ben de eşimin orda annesi ölmüş bir kıza el uzatmak istedim, biraz harçlık gönderdim..dahasını da yapmak istedim ama kız evde, netten kafasını kaldırıp ilgilenmedi bile:/ yanında babaannesi/abisi/babası falan da vardı ama bu yaz yine gidince şansımı deniycem bi..
Ben de yetim büyüdüm..gerçekten çok şanslıymışım eniştem elimden tuttu okuttu. Allah’tan en büyük dileğim benim durumumda, okumakta gerçekten gözü olan bikaç çocuğun elinden tutmak. İnşallah imkanlarım elverir de rastgelirim böylesi çocuklara.
Geçmiş olsun Esila. Şeker zor oluyor bi dönem hamileyken ve sonrasında cushing olduğmda (açlık 240 larda çıkıyordu) çektim ben de.Bende saticam ama bende diyabet var aclik sekerim 147 cikti ilac yollari gozukuyor
Gündüz işimiz gece düşümüzGünaydın kızlar
nomunomuchua rüyan çok güzelmiş
ben de geçen rüyamda büyük bi yangının ortasındayım, bi yandan uzun vade beklettiğim bi coinim uçup duruyor, saniye de 10/15 dolar artıp düşüyor. Yangını boşverdim coini sattım. Yangından sağ çıktım mı bilmiyorumama bayağı kâr etmiştim:)
Rüyalardan başka yatırım konusu kalmadı elimizde
Ben de dün genel aylık alışverişimizin bir kısmını yaptım kıyma bütün tavuk oğşanın bexi ve birkaç ıvır zıvır eksik meyve sebze yok 800 küsür tuttu diye üzülüyorum... eksikleri de alınca 1100 lere varır. E bunun ay içinde şu bitti alalım bu bitti alalım ve eşimin markete gitmişken şunu gördüm alim bunu sevdim alimleri var.... oooo.. bendeki kartın da limiti doldu. 117 kaldı 112 sine oplana bez isticem hepsiburadadan şimdi.evde 4 kişiyiz 2 si iştahsız ama aylık 4000 e dayandı mutfak masrafı bizde.
Gündüz işimiz gece düşümüz
Ben de çok hisse arayıp portföy takibi yaparken rüyalar görüyorum ama biri var ki hiç unutmam heralde...
Borsaya girdiğimde babam bi arkadaşını arayıp ondan tavsiye almamı ön bilgi edinmemi söylemişti. Ben de baba ben utanırım konuşamam x amcayla demiştim.
Rüyamda bi kız arkadaşımla üst geçit merdivenlerinden çıkıyoruz ama nasıl yorulmuşum sürekli dinleniyorum. Bu x amca yanımızdan dinlenmeden geçiyor. Ya diyorum içimden adam yaşına rağmen benden rahat çıkıyo. Sonra merdivenler bitince düzlüğe çıkılır ya biz çıkmadıkböyle dar eğilmelik ve biraz yüksekçe bi yer çıktı karşıma ama ben korkuyorum çıkamıyorum bi türlü baktım x amca çıkmış geri döndü tuttu elimden çıkardı beni oraya ❣
Bazen diyorum acaba bu haberci rüyalardan mı yoksa aramalı mıyım ama utanıp vazgeçiyorum. Senelerdir adamı arayıp sormadım çocukluğumda güzel sesli bi anı olarak bıraktım şimdi işi düştü de aradı olsun istemiyorum ki severdim de ailecek onları :)
Bana zor gelmez . Nasıl söyleniyor ismin ?
Senin aşkilotan izin vermez ondan mı acaba
Ama öyle gerçekten . Türkiye kıro kaynıyor . Bunu Türkiye’de yaşayanlar daha doğrusu içinde yaşayanlar anlamıyor . Ne zamanki başka milletleri görüyorsun o zaman farkı anlıyorsun
5 e ne kaldıki az daha dayan , birazdan kahvaltı hazırlarsın seninkine
İnşallahAra bence ruyan çok güzel hayırlara vesile olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?