- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.781
Valla benim eski eşim verirdi demiyorum çünkü ondan izin isteyen kim. Sonuçta ahlaka aykırı bişey degil bu . Evlilik demek o kişiye mahkum olmak degil . Sonuçta kendine dair de Zaman ayırabilmeli insan . Yeri geldi kız arkadaşlarımla yeri geldi çok samimi erkek olan arkadaşımla tatile gittim ve öyle kriz falanda çıkmadı .Xsenia
Başı t-z-s arasi bi ses
Hahaha nasil bildi
Aman saka bir yana ben ex esten alisik olmadigim icin degisik geliyor ama, bir cok kadinin ayni sartlarda oldugunu dusunuyorum.
Ben sadece acik acik anlatmaktan cekinmiyorum.
Evet benim sevgilim arkadaslarimla tatile gitmemi istemez. Israr edersem de kriz cikartirAma eminim ki bu grup da dahil bir cok kisinin esi istemiyordur zaten.
Arkadaslariyla tatile gitmenin hayalini bile kuramayan da eminim vardir. Ama anlatmadigi icin bilemeyiz.
Ahh excigim böyle miydi, ne fink fink gezdim kitaasiri gezdim hatta
Gönül isterdi ki herkes benim ex gibi olsun. Ama o da imkansiz
Biz de genel ırkımız olarak bu kırolara fena yanığız. Napicaz...
Ahh keskee... evde olsak seve seve hazirlardim ❤
Kizlar bugun bir yazi okudum, olasi dususler icin ara ara karlari yer degistirin diyordu bundan sonra harcama programi indirip oraya kaydedecegim
ben de excelde gelır gıder tablosu tutuyorum canım o da cok ıse yarıyor
gunluk harcama olarak da telefona ındırdıgım programlar vardı ama baslarda kullanıp sonra bıraktıgım cok oldu
ama excel her ay ıcın var o cok ıyı oldu
bır gorsel paylasırım ınsallah fıkır olur
Hayir hayir sadece yatirimlari kaydedecegim
Valla benim eski eşim verirdi demiyorum çünkü ondan izin isteyen kim. Sonuçta ahlaka aykırı bişey degil bu . Evlilik demek o kişiye mahkum olmak degil . Sonuçta kendine dair de Zaman ayırabilmeli insan . Yeri geldi kız arkadaşlarımla yeri geldi çok samimi erkek olan arkadaşımla tatile gittim ve öyle kriz falanda çıkmadı .
Xsenia güzel isim , bir arkadaşım var oda Rus ama onun adı Xenia sadece bir harf eksik
GünaydıııınGünaydın kızlar
Bol kazançlar olsun inşallah
Sadece maddi değil, dost kazanma , bi dua kazanma, teşekkür kazanma da olur :)
Sen de haklısın valla :))Hahaha nasil bildi
Aman saka bir yana ben ex esten alisik olmadigim icin degisik geliyor ama, bir cok kadinin ayni sartlarda oldugunu dusunuyorum.
Ben sadece acik acik anlatmaktan cekinmiyorum.
Evet benim sevgilim arkadaslarimla tatile gitmemi istemez. Israr edersem de kriz cikartirAma eminim ki bu grup da dahil bir cok kisinin esi istemiyordur zaten.
Arkadaslariyla tatile gitmenin hayalini bile kuramayan da eminim vardir. Ama anlatmadigi icin bilemeyiz.
Ahh excigim böyle miydi, ne fink fink gezdim kitaasiri gezdim hatta
Gönül isterdi ki herkes benim ex gibi olsun. Ama o da imkansiz
Ben de var bekliyorum hala. İçimde iyi hisler var hisseye karşı. YtdKızlar elinde ntgaz olan varmı?bugün tavan bozmuş hatta ekside, bilgisi olan varmı?
Kapanır diye düşünüyorum ramazan boyuncahocalarım karar çıkarmı ki bugün okulların kapanması konusunda.benim kız ilk kez 70 aldı matematikten.okulsuz kalmaktan oldu.kapanırsa canlı derslere geri dönebileceğiz .siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
umarım öyle olur.öğlene kadar uyuyor neredeyse.motivasyon sıfıra indi.canlı dersler olunca 8.30 da kalkıyordu severek oysaKapanır diye düşünüyorum ramazan boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?