Valla benim eski eşim verirdi demiyorum çünkü ondan izin isteyen kim. Sonuçta ahlaka aykırı bişey degil bu . Evlilik demek o kişiye mahkum olmak degil . Sonuçta kendine dair de Zaman ayırabilmeli insan . Yeri geldi kız arkadaşlarımla yeri geldi çok samimi erkek olan arkadaşımla tatile gittim ve öyle kriz falanda çıkmadı .
Xsenia güzel isim , bir arkadaşım var oda Rus ama onun adı Xenia sadece bir harf eksik

Kizlar bugun bir yazi okudum, olasi dususler icin ara ara karlari yer degistirin diyordu bundan sonra harcama programi indirip oraya kaydedecegim

ben de excelde gelır gıder tablosu tutuyorum canım o da cok ıse yarıyor

gunluk harcama olarak da telefona ındırdıgım programlar vardı ama baslarda kullanıp sonra bıraktıgım cok oldu

ama excel her ay ıcın var o cok ıyı oldu

bır gorsel paylasırım ınsallah fıkır olur

Hayir hayir sadece yatirimlari kaydedecegim

Ben de eski evliligimde ayni böyle dusundum ve yasadim. Ama bu adama sökmez. He ne yapabilirdim, bastan bu iliskiye baslamayabilirdim. Sen kimsin paşam bi agir ol diyip kesip atabilirdim.
Adam bana ben buyum dedikten sonra bu adami hala kabul ettiysem cok itiraz hakkim olmuyor diye dusunuyorum. Adam sonradan baslamadi bu huylara. Ilk tanistigimiz gun aslinda her sey belliydi.
Ismimi turkiyede hep sena yapiyorlar sevmiyorum.
Ece güzel ❤

Ulennn ben bu halka arz olayını pek sevdim..
Organ satıp girilir Ahahahah

Şaka bir yana kaç zamandır nihayet yeşillendi portföyüm.
Çoğalarak daim olsun ınsallah.
Bebek ne alaka derseniz bebek büyütür gibi büyütüyorum

Bir sinpaş almışım.
Aldım alalı kırmızı yavv..
Arada yeşil yak bari.
Ben mi yanlış zamanda aldım ne ettim.
Hayır eklesem mi üzerine bilemiyorum da böyle.

Sevgili B bounty sinpaş hakkında bir öngörün varsa ytd olaraktan almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Sen de haklısın valla :))

hocalarım karar çıkarmı ki bugün okulların kapanması konusunda.benim kız ilk kez 70 aldı matematikten.okulsuz kalmaktan oldu.kapanırsa canlı derslere geri dönebileceğiz .siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…