- 12 Temmuz 2020
- 49
- 22
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.801
Bende öyleKızlar merhaba.
Ben anca çalışmayı bilirim, kafam basmaz ki paramı değerlendireyim.
Bir cesaret gelir kredi faizleri düşükken eve gircem. Yok araba alcam derim.
Ben gönlüme göresini bulana kadar uygun şartlar ortadan kalkar.
Kısacası kafa yok bende.
Ama artık çocuğum var.
Kafayı çalıştırmam gerek.
Türk parasının değeri ortada.
Hep vadeli hesapta yerimde sayıyordum.
Gümüş diyorlar altın diyorlar.
Hiç anlamıyorum hangi banka en iyi kârı getirir?
Şimdi çok param yok aslında 25bin lira kadar parayla ne yapsam sizce?
Anlayan yatırımcı bayanlar lütfen bana yardımcı olun.
Dedim ve oldunuz. :)
Allah razı olsun kızlar.
Sayenizde güzel bir topik oluştu.
Zenginleşme yolunda hedeflerimiz var.
2021 HEDEFLERI
@subkortikal 1000 gram altın + 10.000 USD
yesa 2500 luk hisse senedi, altın ve gumus + hedıyelık altınlar 1 yarım, 2 ceyrek, 4 gram
GeyikliGece
40 gr altin + 60 gr gumus + 1000 lot bist 30 hissesi
@Mihail Zoscenko 80 gram altın + 100 lot bis 30 hissesi
@mavimli 300 gram altin, 25000 euro, 100 lot Bist 30 hissesi, bir ihtimal Eski Focadan ev
nomunomuchua 5000 liralık hisse senedi, 100 gr gümüş, 100 gr altın
@Chelzy 50 gr altın. Allah ne verdiyse bitcoin
@CekiLinBenDoktorum toplam 50 bın bırıkım (20 gram altın + 500 gr gumus + coın + hısse falan)
@Efsun64 2049 tl lık kredı kartı borcu kapatmak
S Sonilmek 25 gr altın ya da 20 bın
E Esila09 Rakamsal hedef yok ama altın, bitcoin ve araba kredisine 10 bın yatırma
@nobahari Rakamsal hedef yok ama bırıkım devam
Y Yuppiyayye Rakamsal hedef yok ama bırıkım devam
H Heytttt be
7000 tl kredi kartı borcu kapatmak + 25 gram altın
umarım öyle olur.öğlene kadar uyuyor neredeyse.motivasyon sıfıra indi.canlı dersler olunca 8.30 da kalkıyordu severek oysa
Okullar kesin kapanır bencede ilave kısıtlamalar olabilir bende onu düşünüyorumhocalarım karar çıkarmı ki bugün okulların kapanması konusunda.benim kız ilk kez 70 aldı matematikten.okulsuz kalmaktan oldu.kapanırsa canlı derslere geri dönebileceğiz .siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
ben de alayım bari hiç kendi adıma halka arzım olmadı.ne kadar para lazım almak için o hisseyi?Ben de an ıtıbarıyle ogluma osmanlı yatırımdan hesap actırma ıcın tum belgelerı toplayıp, doldurup, mng kargo ıle yollamıs bulunmaktayım :)
hayırlara vesıle olsun ınsallah
15ındekı halka arza o da gırmeyı dusunuyor hahhaha 10 tavan yapar anne dedı yas 3 hahahha saka saka haaaa
ben de alayım bari hiç kendi adıma halka arzım olmadı.ne kadar para lazım almak için o hisseyi?
Hayırlı olsun. Hafta sonu çocuklar için yatırım hesabının açıldığını öğrenince ben de heveslendim ama ben de 2 tane çocuk var. Iki hesabı yönetmek, takibini yapmak sıkıntı mı olur diye düşündüm. Arada deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Hesap ücreti, komisyon, para yatırma çekme işlemleri, program kullanımı gibi konuları çok merak ediyorum.Ben de an ıtıbarıyle ogluma osmanlı yatırımdan hesap actırma ıcın tum belgelerı toplayıp, doldurup, mng kargo ıle yollamıs bulunmaktayım :)
15ındekı halka arza o da gırmeyı dusunuyor hahhaha 10 tavan yapar anne dedı yas 3 hahahha saka saka haaaa
Hayırlı olsun. Hafta sonu çocuklar için yatırım hesabının açıldığını öğrenince ben de heveslendim ama ben de 2 tane çocuk var. Iki hesabı yönetmek, takibini yapmak sıkıntı mı olur diye düşündüm. Arada deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Hesap ücreti, komisyon, para yatırma çekme işlemleri, program kullanımı gibi konuları çok merak ediyorum.
Ben de an ıtıbarıyle ogluma osmanlı yatırımdan hesap actırma ıcın tum belgelerı toplayıp, doldurup, mng kargo ıle yollamıs bulunmaktayım :)
Teşekkür ederim. Inşallah açılır hemen. Bol kazancı olsun. Ilerde annem ne iyi düşünmüş de ufacıkken yatırıma başlamış desin.Tabii ki heeeeeer şeyi yazarim
Hesap yarına açılır dedi temsilci inşallah açılır
Ilk parayı atarım 15inde de halka arza girerim ondan sonra yaptığım işlemleri de yazarım bakalım nasılmış benim de ilk olacak
Uygulamayı da indirdim de giriş yapamadım tabii
selam.mısırda bir büyük büyük dede henüz ortaya çıkmadı bende.borsa kıpkırmızıydı gene.henüz coronaya yakalanmadık buna da şükürKızlar nasılsınız?yarın ramazan başlıyor herkese hayırlı ramazanlar.bakalım yarın alınacak kararlar ne olacak.aramızda zengin olan yokmu ya anlatsada hep birlikte sevinsek,benim tünel hala karanlık ışığı bi görseydim
Hahahaha çamura battiysan tam benden olmuşsun bak, ben de bataklığa battiydim:)Mor bak parkta miskin miskin oturan ev kadını ben. Sadece ayak resminiyenGEnC ten esinlendim . Biraz çamura battım ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?