Bende öyle

Okullar kesin kapanır bencede ilave kısıtlamalar olabilir bende onu düşünüyorum

ben de alayım bari hiç kendi adıma halka arzım olmadı.ne kadar para lazım almak için o hisseyi?

Kizlar ev kadini olmanin ilk gununden bildiriyorum.

Sabah araci kuruma gittim islemim vardi. Ilk defa bi yerden kosarak cikip bi yere yetismedim oyalana oyalana isimi gördüm, aheste aheste evime döndüm. Dusa girdim. Dur yemegi yapiym sonra girerim demedim. Bi tasla iki kuş vurmaya cabalamadim. Kahve ictim. Simdi yemek yapicam.

Gayet verimli bir gün oluyor.

Hayırlı olsun. Hafta sonu çocuklar için yatırım hesabının açıldığını öğrenince ben de heveslendim ama ben de 2 tane çocuk var. Iki hesabı yönetmek, takibini yapmak sıkıntı mı olur diye düşündüm. Arada deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Hesap ücreti, komisyon, para yatırma çekme işlemleri, program kullanımı gibi konuları çok merak ediyorum.

Tabii ki heeeeeer şeyi yazarim

Hesap yarına açılır dedi temsilci inşallah açılır

Ilk parayı atarım 15inde de halka arza girerim ondan sonra yaptığım işlemleri de yazarım bakalım nasılmış benim de ilk olacak

Uygulamayı da indirdim de giriş yapamadım tabii

Hayirli ugurlu olsun kuzucuga ❤

Teşekkür ederim. Inşallah açılır hemen. Bol kazancı olsun. Ilerde annem ne iyi düşünmüş de ufacıkken yatırıma başlamış desin.

Kızlar nasılsınız?yarın ramazan başlıyor herkese hayırlı ramazanlar.bakalım yarın alınacak kararlar ne olacak.aramızda zengin olan yokmu ya anlatsada hep birlikte sevinsek,benim tünel hala karanlık ışığı bi görseydim

selam.mısırda bir büyük büyük dede henüz ortaya çıkmadı bende.borsa kıpkırmızıydı gene.henüz coronaya yakalanmadık buna da şükür

Mor bak parkta miskin miskin oturan ev kadını ben. Sadece ayak resmini yenGEnC ten esinlendim . Biraz çamura battım ama olsun
Hahahaha çamura battiysan tam benden olmuşsun bak, ben de bataklığa battiydim:)
Madem konuya yazıyorum şunu da paylaşayım;

Halka arzlara seküzyüzküsür yatirmistim,şimdiden 220 lira artmislar. İnşallah satma zamani etiketlenirim de pat diye düştüğünü görmem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…