- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.821
Borsa zaten biz girdik gireli kırmızı, bizdenmi kaynaklı nedirselam.mısırda bir büyük büyük dede henüz ortaya çıkmadı bende.borsa kıpkırmızıydı gene.henüz coronaya yakalanmadık buna da şükür
yok uğursuz olabiliriz ama borsa da payımız yokBorsa zaten biz girdik gireli kırmızı, bizdenmi kaynaklı nedir
Aman olmasın lütfen bisti lanetiyle batıran kadın olarak anılmak istememyok uğursuz olabiliriz ama borsa da payımız yok
benim koca fellik felik suçluyu arıyor valla.senin olduğunu öğrenirse kaçacak delik ara kaçacak ülke beğen kendineAman olmasın lütfen bisti lanetiyle batıran kadın olarak anılmak istemem
mor sen yemekte değilmiydin?ne geziyorsun topikte?
mor sen yemekte değilmiydin?ne geziyorsun topikte?
Bebeğini uyutup doncekmis hahshshsg
Allahım kaçamamda eliyle koymuş gibi bulur benibenim koca fellik felik suçluyu arıyor valla.senin olduğunu öğrenirse kaçacak delik ara kaçacak ülke beğen kendine
Yemekte ne vardı morrHahahhaha
Ceycey bu sefer adami degil vallahi bebegimiogluşumu yani...
Yemekte ne vardı morrneler yaptın bizede anlatsana
Oransal olan zenginler içinmi arkadaşım
Portakallı ördek yaptın kesinSöylemem ayip olur :)) bounty fotograf cekti belki atar size
Yok oda atmaz ve ben meraktan çatlarımSöylemem ayip olur :)) bounty fotograf cekti belki atar size
hangisini alıyoruz şimdi?doğru tüyo verin batarsam benim kızı param gitti diye yolar sizi alimallahOransal olan zenginler içinmi arkadaşım
hangisini alıyoruz şimdi?doğru tüyo verin batarsam benim kızı param gitti diye yolar sizi alimallah
Halka arz olacak hisseler hangileri arkadaşlar?Ayıptır söylemesi bugün borsa hesabım onaylandı
Gwind eşitsel ona başvururum ben,oransallara yüklü parayla girmek lazım ki en son 25000 tl ile girdiğim ntgaz dan 300 tl lik alabildim,şimdi para yok malesef o kadar.hangisini alıyoruz şimdi?doğru tüyo verin batarsam benim kızı param gitti diye yolar sizi alimallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?