99 dedin abla, iste benim okuma yazma ogrenmeye calistigim yillar
O zaman siz bebelere anlatırken M.Ö 1999 demeliyim
Sene M.Ö 1999 bir düşüş yaşandı ki Ekran önünde açıksa bakarsın Mart ayı olması lazım, o düşüşte kaç kağıt patates oldu ama bir gecede ismi aramızda kalsın ceycey hanım gibi fakirim diye ağlayanlardan da nice zenginler çıktı

çekil kenara çık aramızdan mor.seni kurtaran kurtarmış zaten.bounty biz kızları kurtaracakkk

Beni ev bakmaya goturmedi bugun boyle bi kurtarma modeli mi?

3 tane ev vardi.
2sini ayni kadin gostercekti kadin pozitifmis
Teki de uzakti falan. Sen bilirsin dedim.
Gideriz dedi.
Sonra emlakci at hirsizi tipliymis. Beni gormesine gerek yokmus adamin kendi gitti.

ben saf oğlu safım mune.okula tonla para vereceğime üniversiteyi bırakıp tam arkasındaki köyden tarla alaydım şu anda ankaranın emlak krallarındandım.dağ başındaki yerler en elit semtlerden oldu ya.inekler geziniyordu artık rezidanslar iş merkezleri yükseliyor

İş toprağa yatırım olunca ben de sizin gibiyim ceycey, kaç tane arsa gösterildi eşim de sıcak bakıyordu aman ne gerek var dedim, hazır yapılı ev gösterildi ne yapacağız turşusunu mu kuracağız dedim adamı da engelledim, hepsini alsaydı şimdi ohooo

Para beni sıcak tutuyor nakitten kopamıyorum

Kızlar şimdi iş bankası ve akbank yok dediler ya perşembe günü için

Ben de garantiden yatırım hesabı acayim dedim

Bilmem ne sözleşmem bilmem ne değilmiş şubeye gel dediler

Iyi dedim.mecbur gittim hallettim.yatirim hesabımı açtım. Biraz zaman geçince mesaj da geldi açıldı diye onu hallettim

Sonra eşime dedim sen senin garsntiden de açalım diye o da tamam dedi ondan da açtık

Oğlumun da osmanlı yatırımdan hesabı açıldı bugün 17.00 gibi mesaj/mail geldi inşallah o da tamam

Yanı bir aksilik olmazsa perşembe 3lu giriyoruz biz halka arza ya Allah

YtD tabii ki :)

evet şu anda da alınabilir 20 yıl unutulmak üzere ama almıyoruz.benim dediğim semt ankara bağlıca.o tarlalar zengin etti köylüleri.eşimin lokalde fakir sanıp sattığı sütü biiz sevmesekte aldığı bir arkadaşı vardı.birgün benim arsaya 18 daire verdiler de vermedim lafını duyunca adam süt almayı bıraktı sütçü bile benden zenginmiş diye

Abi
Ev hanimligina zirveden girdim virus bitse her aksam 20 kisi gelsin isterim

Abimin adamdan kucuk olmasi
Ama darlasin. Sonucta abi, ve benden 10 yas buyuk baya abi abi yani
Abi abidir aynen biz türklerde bir laf vardır, sahipsiz sanmasın diye, ailenin arkanda durduğunu bilsin iyidir.Ah keşke virüs olmasada dediğn gibi olsa, inşallah seneye yaşarız onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…