- 12 Temmuz 2006
- 59.099
- 225.609
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.161
O zaman siz bebelere anlatırken M.Ö 1999 demeliyim99 dedin abla, iste benim okuma yazma ogrenmeye calistigim yillar
10 yaş üstü oğlan var mı aralarında?.benim kıza uygun hem de zengünnnnnnnBenim bebe 4 yasinda.
Digerleri ergen
Bazı ödemelerinizin otomatik ödeme talimatını verin o zaman kesinti yapmazlar.benim bankam hep alıyor.bende telefonda sıkıştırıp 160 tl bonus yüklettim bugün.
çekil kenara çık aramızdan mor.seni kurtaran kurtarmış zaten.bounty biz kızları kurtaracakkk
10 yaş üstü oğlan var mı aralarında?.benim kıza uygun hem de zengünnnnnnn
allahhhhhhhh.tam 4 tane zengünnnn eş adayıııı.Var
Adamcigimin oglu 11
Bountynin oglu (suan burda degil) 11
Abimin ogullari12 14
olmazzz.o zaman eş kişisi o faturaları bana kitler ömür boyu.Bazı ödemelerinizin otomatik ödeme talimatını verin o zaman kesinti yapmazlar.
allahhhhhhhh.tam 4 tane zengünnnn eş adayıııı.
İş toprağa yatırım olunca ben de sizin gibiyim ceycey, kaç tane arsa gösterildi eşim de sıcak bakıyordu aman ne gerek var dedim, hazır yapılı ev gösterildi ne yapacağız turşusunu mu kuracağız dedim adamı da engelledim, hepsini alsaydı şimdi ohoooben saf oğlu safım mune.okula tonla para vereceğime üniversiteyi bırakıp tam arkasındaki köyden tarla alaydım şu anda ankaranın emlak krallarındandım.dağ başındaki yerler en elit semtlerden oldu ya.inekler geziniyordu artık rezidanslar iş merkezleri yükseliyor
Yenge Rus mu güzel hatundurBence sen bounty ile bu konuyu konus.
Abiminkiler rus bebesi bosver.
Veya benle dünür olmak istersen
nesi var rusların ben severim.komşumunda rus oğlu var ama yaşı küçük.yaza kıza rusça dersi de aldıracağım.hazırlansın gelin olmaya sizeee ha ha haBence sen bounty ile bu konuyu konus.
Abiminkiler rus bebesi bosver.
Veya benle dünür olmak istersen
evet şu anda da alınabilir 20 yıl unutulmak üzere ama almıyoruz.benim dediğim semt ankara bağlıca.o tarlalar zengin etti köylüleri.eşimin lokalde fakir sanıp sattığı sütü biiz sevmesekte aldığı bir arkadaşı vardı.birgün benim arsaya 18 daire verdiler de vermedim lafını duyunca adam süt almayı bıraktı sütçü bile benden zenginmiş diyeİş toprağa yatırım olunca ben de sizin gibiyim ceycey, kaç tane arsa gösterildi eşim de sıcak bakıyordu aman ne gerek var dedim, hazır yapılı ev gösterildi ne yapacağız turşusunu mu kuracağız dedim adamı da engelledim, hepsini alsaydı şimdi ohooo
Para beni sıcak tutuyor nakitten kopamıyorum
Sizde herkes Rus mu, sevgili de dahilYenge de rus
Abi abidir aynenEv hanimligina zirveden girdimvirus bitse her aksam 20 kisi gelsin isterim
Abimin adamdan kucuk olmasi
Ama darlasin. Sonucta abi, ve benden 10 yas buyuk baya abi abi yani
abi ve mor rus muneciğimmmYenge Rus mu güzel hatundur
Sizde herkes Rus mu, sevgili de dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?